اکران سریال وحشی در سینما‌ها مریم بحرالعلومی داور «جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن» ترکیه شد نگاهی به زندگی هنری آریا عظیمی‌نژاد که آثارش با موسیقی نواحی عجین شده‌ است نویسنده ای برای مردم | گزارشی از سمینار علمی پژوهشی «یک روز با شکسپیر» فیلم کوتاه «ردپا» در راه فرانسه محمد رحمانیان دبیر جشنواره‌ تئاتر «صورتخانه» شد فیلم رکسانا اکران می‌شود روایتی دیگر از «مگالوپلیس» در قالب رمان مصور آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «دریاچه قو» در صدر | آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقش آفرینی دواین جانسون در فیلم جدید اسکورسیزی هفته فیلم و عکس مشهد، فرصتی برای دیده‌شدن آثار | رویدادی برای تماشای تجربه‌های نخستین فیلم‌سازان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ اکران مستند زرخاتون | روایتی از آخرین نسل بازمانده از زنان سوزن‌دوز بلوچ نظر مسعود فراستی درباره بازی بهتاش و نقی در سریال پایتخت ۷
سرخط خبرها

ساخت مستند «بخشی» توسط یک کارگردان تئاتر

  • کد خبر: ۱۶۶۱۹۹
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
ساخت مستند «بخشی» توسط یک کارگردان تئاتر
  نویسنده و کارگردان تئاتر این روز‌ها به سراغ ساخت مستند موسیقایی «بخشی» و یک فیلم سینمایی با عنوان «مرگ بومی» رفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی عابدی نویسنده و کارگردان تئاتر درباره جدیدترین فعالیت‌های خود، گفت: از امروز شنبه ۶ خرداد ساخت مستند موسیقایی «بخشی» درباره یکی از بخشی‌های استان خراسان می‌شوم. همچنین قصد دارم یک فیلم سینمایی کم‌هزینه هم با عنوان «مرگ بومی» که موضوعی اجتماعی دارد در استان خراسان بسازم که همه بازیگرانش از بچه‌های تئاتر هستند.

وی درباره چرایی رفتن به سراغ ساخت فیلم به جای اجرای تئاتر، تأکید کرد: فعلاً شرایط مناسبی برای تولید تئاتر نمی‌بینم و تصویر و سینما فضای شخصی‌تری دارد و راحت‌تر در این عرصه کار می‌کنم.

عابدی در ادامه سخنان خود به رایزنی خود برای اجرای اثری نمایشی در تئاتر شهر اشاره کرد و یادآور شد: حدود ۲ سال پیش برای اجرای نمایش «مردخوار» در مجموعه تئاتر شهر اقدام کردم، ولی هنوز جوابی دریافت نکرده‌ام.

این هنرمند عرصه تئاتر با بیان اینکه نمایش «مردخوار» فضایی اجتماعی و نگاهی ابزورد به موضوعات اجتماعی دارد، تصریح کرد: مدت‌ها است پیگیر سالن برای اجرای این اثر نمایشی هستم و اگر شرایط فراهم شود در نیمه دوم سال جاری نمایش را روی صحنه می‌برم.

وی در پایان سخنان خود گفت: با فرزین محدث و پرستو گلستانی برای ایفای نقش در «مردخوار» گفتگو کرده‌ام و امیدوارم شرایط برای اجرای این اثر فراهم شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->