اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

برگزاری همایش "بررسی واکنش علیه خشونت در ایران و آمریکا " در دانشگاه فردوسی مشهد

  • کد خبر: ۱۶۶۲۵۸
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۱
برگزاری همایش
همایش نشست تخصصی "بررسی واکنش علیه خشونت در ایران و آمریکا" با حضور اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در همایش نشست تخصصی "بررسی واکنش علیه خشونت در ایران و آمریکا "که با حضور اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، دکتر علی جعفری (عضو هیات علمی دانشگاه فارابی تهران) و قاضی امیر حسین قناد (قاضی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد)، و دکتر علی مراد حیدری (عضو هیات علنی دانشگاه فردوسی مشهد) هر کدام با ایراد سخنانی به بیان مفهوم محاربه، رایت تروریسم و همچنین پاسخ به خشونت در دو کشور ایران و آمریکا پرداختند.

دکتر علی جعفری عضو هیات علمی دانشگاه فارابی تهران در این همایش با بیان مفهوم محاربه در بین دانشجویان گفت:روش‌های اعلام نارضایتی مردم از تصمیمات حاکمان، به دو روش دمکراتیک و نرم و روش‌های خشونت آمیز و اظهار نارضایتی تقسیم می‌شوند.

او افزود: در روش دمکراتیک که نقد علنی و رسانه‌ای و مطبوعاتی و گاهی هم به صورت نافرمانی مدنی جلوه می‌کند قانون مناسب با آن در دو کشور وضع شده است.

جعفری گفت:در روش اعتراضات خشونت آمیز که در قالب تخریب اموال و اشیا عمومی و خصوصی، ضرب و جرح و آسیب جسمانی مردم و ماموران حکومتی و... بروز پیدا میکند شیوه برخورد حکومت و دولت‌ها با هر کدام از این روش‌های نقد، متفاوت است.

این استاد دانشگاه در ادامه با بیان قوانین اعتراضات اظهار کرد: ادبیات قانونی روش‌های دمکراتیک اعتراض در ایران به صورت، نقد علنی و مطبوعاتی بر اصل ۲۴ قانون اساسی و آزادی بیان می‌توانند انتقادات خود را ایراد کنند.

او همچنین درخصوص تجمعات اعتراضی گفت: بر طبق اصل ۲۷قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، راهپیمایی‌ها مشروط به عدم حمل سلاح آزاد به رسمیت شناخته شده و در سال‌های اخیر ۲هزار و ۸۰۰تجمع اعتراضی در کشور به وقوع پیوسته است.

این استاد دانشگاه با بیان روش‌های خشونت آمیز در اعتراضات گفت:در خصوص روش‌های خشونت آمیز در صورتیکه تخریب اموال عمومی و ضد امنیتی صورت گیردبر طبق قانون تعزیرات اعمال خواهد شد.

دکتر جعفری همچنین در خصوص نحوه اعتراضات و نحوه برخورد با اعتراضات امریکا گفت: در مقایسه قوانین ایران با قوانین آمریکا باید قانون با قانون و نظریه با نظریه به صورت متناظر هم مقایسه صورت گیرد تا بتوان به چگونگی قوانین در این دو کشور پرداخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->