نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: هوشمندسازی توزیع آرد بدون توجه به اقتصاد نانوایی‌ها انجام شده است

  • کد خبر: ۱۶۶۳۶۹
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: هوشمندسازی توزیع آرد بدون توجه به اقتصاد نانوایی‌ها انجام شده است
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان برای جلوگیری از اتلاف منابع کشور طرح خوبی است، اما در اجرا به اقتصاد نانوا توجه نشده و اگر این روند ادامه یابد تخلفات نیز تداوم خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید جلال‌زاده در تشریح جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی جهت بررسی ابعاد مختلف طرح هوشمند‌سازی یارانه آرد و نان اظهار داشت: طرحی به منظور جلوگیری از رانت، فساد، کم‌فروشی و از بین بردن منابع کشور در حوزه تامین آرد در حال اجراست که نفس این طرح را مثبت و خوب می‌دانیم، اما در اجرا نواقصی متوجه به این است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: برخی اعتراضات در مورد نحوه اجرای این طرح در تعدادی از استان‌ها از سوی نمایندگان به کمیسیون منعکس شد که عمده آن‌ها مربوط به تشکیل صفوف طولانی برای دریافت نان و تعطیلی تعدادی از نانوایی‌ها بود لذا کمیسیون امنیت با دعوت از مسئولین مرتبط از وزارت اقتصاد و مجموعه بانک پشتیبان نرم افزار فروش نان و سایر بخش‌ها به منظور بررسی ابعاد این موضوع و دریافت نقاط قوت و ضعف به مسئله ورود کرد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس تصریح کرد: دریافت ما از توضیحات مطروحه در جلسه در چند بخش قابل جمع‌بندی است ابتدا اینکه واحد‌های صنفی در خصوص ابعاد و نحوه اجرای طرح به خوبی توجیه نشدند و از تخلفات پیش بینی شده و یا نکات مثبت این طرح اطلاع درستی ندارند، همچنین مسئول اصلی و متولی واقعی این طرح به خوبی مشخص نشده از آنجایی که بسیاری از موضوعات به وزارت جهاد کشاورزی باز می‌گردد، اما در حال حاضر وزارت اقتصاد با توجه به راه‌اندازی سامانه فروش توسط یکی از بانک‌ها مسئولیت پیگیری را بر عهده دارد.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود با بیان اینکه اقتصاد نانوایی‌ها نیز در این طرح دیده نشده است، گفت: بحث رضایتمندی مردمی چه در بخش عرضه نان چه در بخش تقاضا دیده نشده است یا حداقل به خوبی توجیه نشده اند در حالی که بازدید‌های میدانی ما حاکی از این است که نانوایی‌ها به دلیل اقتصاد ضعیف و مشکلات معیشتی مجبور به انجام برخی تخلفات می‌شوند در این طرح با جریمه مواجه می‌شوند و اگر به اقتصاد نانوا توجه نشود تخلفات به روش‌های مختلف ادامه خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->