ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد
سرخط خبرها

۳ راهکار دولت برای افزایش امنیت شغلی نیرو‌های شرکتی+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۶۴۰۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
۳ راهکار دولت برای افزایش امنیت شغلی نیرو‌های شرکتی+ جزئیات
سازمان اداری و استخدامی در خصوص مطلب منتشر شده در روزنامه کار و گارگر با عنوان «فعالان صنفی: امنیت شغلی و معاش کارگران مورد تهدید قرار گرفته است» توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پاسخ به مطلب منتشر شده در روزنامه کار و گارگر با عنوان «فعالان صنفی: امنیت شغلی و معاش کارگران مورد تهدید قرار گرفته است» در شماره ۹۱۹۴ به تاریخ ۳ خرداد ۱۴۰۲ به استحضار می‌رساند: ۱- واضح است که بخشنامه‌ها براساس قوانین موجود صادر و ابلاغ می‌شوند و رئیس سازمان اداری و استخدامی نیز از تدوین پیش‌نویس بخشنامه ساماندهی نیرو‌های شرکتی بر اساس قوانین موجود و ابلاغ آن در آینده نزدیک خبر داده است و همانطور که مطلب منتشره اذعان می‌دارد: «هنوز سرنوشت مصوبه مجلس درباره ساماندهی استخدام در بخش دولتی و عمومی مشخص نشده است.» و در صورت تصویب قانون جدید در شورای نگهبان، بخشنامه‌های لازم بر مبنای آن تدوین و ابلاغ خواهند شد؛ لذا این پرسش نماینده کارگران شرکتی و قراردادی که «چرا دولت دوباره می‌خواهد بخشنامه برای ساماندهی صادر کند؟» بدون منطق و بی‌اساس است.

۲- مطلب منتشره از قول نماینده کارگران شرکتی و قراردادی اعلام می‌دارد: «طرح ساماندهی مجلس با کار کارشناسی و با در نظر گرفتن تمام ریزه‌کاری‌ها و با دقت طراحی شده و جامعه هدف این طرح، خواستار ابلاغ و تصویب آن هستند.» که به استحضار می‌رساند در تبصره ۲ این طرح، دامنه شمول نیرو‌های شرکتی شاغل دچار ابهام است. همچنین در تبصره ۳ نیز این ابهام وجود دارد که قرارداد‌های کار معین تابع قانون خدمات کشوری می‌شوند یا قانون کار؟ این تبصره در حوزه نفوذ قانون کار نیز دچار ابهام بوده که نیازمند کار کارشناسی و بررسی همه‌جانبه است. در این خصوص به استحضار عموم می‌رساند که طرح تصویبی مجلس شورای اسلامی با بند‌های ۳، ۴، ۹ و ۱۵ سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری ابلاغی مقام معظم رهبری در مغایرت است. از دیگر ایرادات قانونی طرح تصویبی می‌توان به مغایرت با بند الف ماده ۲۸ قانون برنامه ششم توسعه و اصل ۷۵ قانون اساسی اشاره کرد.

۳- مطلب منتشره به نقل از یک فعال کارگری اعلام داشته که «عامل اصلی تبعیض در دستگاه‌ها، پیمانکاران هستند.» نگارنده مطلب مذکور همچنین در سطور بالایی مطلب خود به نقل از رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور آورده است: «قصد داریم در این بخشنامه از نظر نوع قراردادها، ثبت اطلاعات و مسیر احقاق حق کارکنان شرکتی ساماندهی انجام دهیم. به این ترتیب قصد داریم تا مسیر پرداخت را اصلاح کنیم تا اگر پرداختی از سوی دولت صورت می‌گیرد به دست خودشان برسد و در این بین سهم شرکت‌ها مشخص باشد.» که به نظر می‌رسد نگارنده پاسخ ادعای فعال کارگری را نیز درج کرده است.

۴- به استحضار عموم می‌رساند که راه‌حل دولت برای جلوگیری از پرداخت ناعادلانه و همچنین افزایش سطح امنیت شغلی نیرو‌های شرکتی بدون ایجاد بار مالی جدید، مشخص است؛ راهکار‌هایی همچون پرداخت به ذینفع نهایی، تقویت نظارت بر شرکت‌ها و تشدید نظارت سامانه‌مند با استفاده از ظرفیت سامانه کارمند ایران.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->