وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

۳ راهکار دولت برای افزایش امنیت شغلی نیرو‌های شرکتی+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۶۴۰۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
۳ راهکار دولت برای افزایش امنیت شغلی نیرو‌های شرکتی+ جزئیات
سازمان اداری و استخدامی در خصوص مطلب منتشر شده در روزنامه کار و گارگر با عنوان «فعالان صنفی: امنیت شغلی و معاش کارگران مورد تهدید قرار گرفته است» توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پاسخ به مطلب منتشر شده در روزنامه کار و گارگر با عنوان «فعالان صنفی: امنیت شغلی و معاش کارگران مورد تهدید قرار گرفته است» در شماره ۹۱۹۴ به تاریخ ۳ خرداد ۱۴۰۲ به استحضار می‌رساند: ۱- واضح است که بخشنامه‌ها براساس قوانین موجود صادر و ابلاغ می‌شوند و رئیس سازمان اداری و استخدامی نیز از تدوین پیش‌نویس بخشنامه ساماندهی نیرو‌های شرکتی بر اساس قوانین موجود و ابلاغ آن در آینده نزدیک خبر داده است و همانطور که مطلب منتشره اذعان می‌دارد: «هنوز سرنوشت مصوبه مجلس درباره ساماندهی استخدام در بخش دولتی و عمومی مشخص نشده است.» و در صورت تصویب قانون جدید در شورای نگهبان، بخشنامه‌های لازم بر مبنای آن تدوین و ابلاغ خواهند شد؛ لذا این پرسش نماینده کارگران شرکتی و قراردادی که «چرا دولت دوباره می‌خواهد بخشنامه برای ساماندهی صادر کند؟» بدون منطق و بی‌اساس است.

۲- مطلب منتشره از قول نماینده کارگران شرکتی و قراردادی اعلام می‌دارد: «طرح ساماندهی مجلس با کار کارشناسی و با در نظر گرفتن تمام ریزه‌کاری‌ها و با دقت طراحی شده و جامعه هدف این طرح، خواستار ابلاغ و تصویب آن هستند.» که به استحضار می‌رساند در تبصره ۲ این طرح، دامنه شمول نیرو‌های شرکتی شاغل دچار ابهام است. همچنین در تبصره ۳ نیز این ابهام وجود دارد که قرارداد‌های کار معین تابع قانون خدمات کشوری می‌شوند یا قانون کار؟ این تبصره در حوزه نفوذ قانون کار نیز دچار ابهام بوده که نیازمند کار کارشناسی و بررسی همه‌جانبه است. در این خصوص به استحضار عموم می‌رساند که طرح تصویبی مجلس شورای اسلامی با بند‌های ۳، ۴، ۹ و ۱۵ سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری ابلاغی مقام معظم رهبری در مغایرت است. از دیگر ایرادات قانونی طرح تصویبی می‌توان به مغایرت با بند الف ماده ۲۸ قانون برنامه ششم توسعه و اصل ۷۵ قانون اساسی اشاره کرد.

۳- مطلب منتشره به نقل از یک فعال کارگری اعلام داشته که «عامل اصلی تبعیض در دستگاه‌ها، پیمانکاران هستند.» نگارنده مطلب مذکور همچنین در سطور بالایی مطلب خود به نقل از رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور آورده است: «قصد داریم در این بخشنامه از نظر نوع قراردادها، ثبت اطلاعات و مسیر احقاق حق کارکنان شرکتی ساماندهی انجام دهیم. به این ترتیب قصد داریم تا مسیر پرداخت را اصلاح کنیم تا اگر پرداختی از سوی دولت صورت می‌گیرد به دست خودشان برسد و در این بین سهم شرکت‌ها مشخص باشد.» که به نظر می‌رسد نگارنده پاسخ ادعای فعال کارگری را نیز درج کرده است.

۴- به استحضار عموم می‌رساند که راه‌حل دولت برای جلوگیری از پرداخت ناعادلانه و همچنین افزایش سطح امنیت شغلی نیرو‌های شرکتی بدون ایجاد بار مالی جدید، مشخص است؛ راهکار‌هایی همچون پرداخت به ذینفع نهایی، تقویت نظارت بر شرکت‌ها و تشدید نظارت سامانه‌مند با استفاده از ظرفیت سامانه کارمند ایران.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->