ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

آیا تصاویر ایستگاه فضایی بین‌المللی جعلی است؟! | نظریه جدید طرفداران تئوری توطئه‌

  • کد خبر: ۱۶۶۶۲۶
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
آیا تصاویر ایستگاه فضایی بین‌المللی جعلی است؟! | نظریه جدید طرفداران تئوری توطئه‌
به‌تازگی نظریه‌ی توطئه‌ی داغ جدیدی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که با تئوری توطئه‌ی مربوط به فرود جعلی روی ماه پهلو می‌زند.

به گزارش شهرآرانیوز - کاربران شبکه‌های اجتماعی به‌تازگی نظریه‌ی توطئه‌ای را مطرح کرده‌اند که ادعا می‌کند ایستگاه فضایی بین‌المللی درواقع یک استودیوی ضبط فیلم در زیر آب است.

به‌تازگی نظریه‌ توطئه‌ی داغ جدیدی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که با تئوری توطئه‌ی مربوط به فرود جعلی روی ماه پهلو می‌زند. این شایعه‌ی به‌خصوص بیان می‌کند که ایستگاه فضایی بین‌المللی که از تقریبا دو دهه‌ی پیش به دور زمین می‌چرخد، درواقع یک استودیوی ضبط هالیوودی در زیر آب است.

کاربران شبکه‌های اجتماعی با هجوم به بخش نظرات، بیان داشته‌اند که ناسا برای جعل پایگاه مداری خود، دکل حفاری غول‌پیکری را در دریا نصب کرده است. یکی از این کاربران زیر مطلب وب‌سایت فیوچریسم درباره‌ی بازدید فضانوردان ماموریت اکسیوم ۲ از ایستگاه فضایی نوشت: «حتما شنای بسیار خوبی بوده است.» کاربری دیگر نیز گفت: «عجب غواصی بی‌نظیری.»

ویدئو‌های کوتاهی که از ایستگاه فضایی به‌صورت آنلاین منتشر می‌شوند، به‌منظور نشان‌دادن شواهد اتهام‌برانگیز به‌کار رفته‌اند. به‌عنوان مثال، حباب‌های هوایی که فضانوردان درطول پیاده‌روی‌های فضایی منتشر می‌کنند یا سیم‌ها و مهارکننده‌های پنهانی که اعضای خدمه هنگام شناورشدن در اطراف ایستگاه می‌پوشند. نظریه‌پردازان توطئه ادعا می‌کنند که سایر عناصر به‌تصویرکشیده‌شده در ویدئو‌ها صرفا پرده‌ی سبز و تصاویر تولیدشده با کامپیوتر (CGI) هستند!»

آیا ایستگاه فضایی بین‌المللی جعلی است؟! | نظریه جدید طرفداران تئوری توطئه‌

جستجوی سریع عبارت‌های «حباب‌های هوا» و «فضا» در تیک‌تاک، مجموعه‌ای از ویدئو‌ها را به نمایش درمی‌آورد که برخی‌شان ده‌ها هزار بازدید داشته‌اند. این ویدئو‌ها ادعا می‌کنند که ناسا با گرفتن فیلم‌های جعلی از فضانوردان در استخر، وانمود کرده که آن‌ها به فضا سفر کرده‌اند. بسیاری از این ویدئو‌ها از هشتگ زمین‌تخت (flatearth) نیز استفاده می‌کنند؛ اتفاقی که بیانگر هم‌پوشانی چشمگیر نظریه‌ی توطئه‌ی جدید با ایده‌ی قدیمی و احمقانه‌ی زمین‌تخت‌گرایی است.

بدیهی است که ناسا هیچ تمایلی به اظهارنظر درباره‌ی این نظریات توطئه ندارد. بااین‌حال، ساندرا جونز، سخنگوی این سازمان در هیوستون، ماه گذشته به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: «در هیچ زمانی تجهیزات، پرده سبز، سیم‌ها یا امکانات شبیه‌سازی‌شده‌ی زیر آب، جایگزین عملیات واقعی در زمان واقعی در ایستگاه فضایی نشده‌اند.»

دیو مک‌کیگان، یوتیوبر به‌تازگی نادرست‌بودن فیلمی را که نظریه‌پردازان توطئه به‌عنوان مدرکی مبنی بر نبودن ایستگاه فضایی بین‌المللی در فضا ارائه می‌دادند، اثبات کرد. مک‌کیگان می‌گوید مهارکننده‌ها و سیم‌ها حاصل تخیل طرفداران توطئه هستند و آنچه آن‌ها ادعا می‌کنند می‌بینند، درواقع خطا‌های دید ناشی از فشرده‌سازی بیش از حد ویدئو و کیفیت پایین آن است.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->