سناریو‌های پیش‌روی بازار ارز در دوران پسامذاکرات | قیمت دلار در صورت توافق یا عدم توافق ایران با آمریکا چقدر می‌شود؟ رفتار محتاطانه سهامداران در بورس امروز | افت ۲۴ هزار واحدی شاخص کل (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) گندم‌کار‌ها قربانی اختلاف دولتی‌ها | پرداخت مطالبات گندم‌کاران باز هم به تأخیر افتاد خریداری برنج ایرانی از کشاورز کیلویی ۸۰ هزار تومان و فروش، ۲۰۰ هزار تومان! افزایش بیش از ۲ میلیون تومانی قیمت سکه در مشهد! (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اوج‌گیری نرخ ارز و طلا در آستانه دور جدید مذاکرات (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به ۸۴ هزار تومان رسید افزایش جوجه‌ریزی در تایباد خراسان رضوی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد اعلام شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رئیس هیئت‌مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور: برای تحقق بیانات رهبری، دست همکاری به سوی وزارت کار دراز می‌کنیم آغاز رتبه‌بندی ایرلاین‌ها | نرخ بلیت هواپیما براساس رتبه ایرلاین‌ها تعیین می‌شود مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران مردم را توصیه به خرید پمپ آب کرد! | شهروندان تاوان سیاست‌های نادرست آبی را پس می‌دهند؟ طرح اصلاح حکم برنامه هفتم در خصوص اختصاص فوق العاده خاص به شهرداری‌ها (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله سوم کالابرگ هنوز مصوب نشده است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سیب کیلویی ۳۵ هزار تومان ساعت کاری جدید بانک‌های خصوصی اعلام شد | آیا بانک‌ها روز‌های پنجشنبه تعطیل هستند؟ تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر امنیت شغلی، مسکن کارگری و کاهش حوادث ناشی از کار معاون وزیر کشاورزی: گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد وام مسکن ۲ میلیارد تومانی و ودیعه مسکن ۵۰۰ میلیون تومانی ویژه اعضای هیئت‌علمی پرواز مشهد-کراچی فردا (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) انجام می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری خرداد از روز دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت سکه و طلا (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرمایه‌گذاری ۴.۳ میلیارد دلاری برای توسعه میدان‌های گازی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دناپلاس توربو یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان قیمت خورد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان CS۵۵، به دو میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان رسید درخواست از مردم برای پیوستن به پویش صرفه‌جویی مصرف برق | هر مشترک فقط با خاموش‌کردن یک لامپ وام ودیعه مسکن به مجرد‌ها هم تعلق می‌گیرد؟ درآمد مالیاتی در مدت ۳ سال، ۴برابر شد
سرخط خبرها

دلیل تعطیلی کارخانه داروگر از زبان یک مقام کارگری

  • کد خبر: ۱۶۶۶۸۲
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
دلیل تعطیلی کارخانه داروگر از زبان یک مقام کارگری
نایب رئیس‌کانون عالی شوراهای‌اسلامی کار کشور گفت: از حدود یک سال و نیم گذشته در نهاد‌های مختلف پیگیر حل مشکلات داروگر بوده ایم، کارفرما علاوه بر اینکه حق بیمه کارگران را پرداخت نمی‌کند، حقوق کارگران را هم نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی خدایی، نایب رئیس‌کانون عالی شوراهای‌اسلامی کار کشور درباره تعطیلی کارخانه داروگر گفت: شرکت داروگر به دلیل اختلاف‌هایی که با اداره مالیات پیدا کرده و بسته شدن حساب هایش تعطیل شد. کارفرما به این بهانه شروع به اخراج تعداد زیادی از کارگران خود کرده است. هلدینگ داروگر با مجموعه مافوق خود به بخش خصوصی واگذار شده است و طی سال‌های گذشته دچار مشکلاتی شده است.

وی با بیان اینکه شرکت داروگر بیش از ۱۲۰۰ کارگر داشت که اکنون به زیر ۱۰۰ نفر رسیده است گفت:از حدود یک سال و نیم گذشته در نهاد‌های مختلف پیگیر حل مشکلات داروگر بوده ایم، کارفرما علاوه بر اینکه حق بیمه کارگران را پرداخت نمی‌کند، حقوق کارگران را هم نمی‌دهد. پرونده مشکلات داروگر در نهاد‌های مختلف مطرح شده است، اما علت را نمی‌دانم چرا هیچ نهادی نتوانست مقابل این‌ها را بگیرد و بین اداره مالیات و شرکت داروگر مشکلات را بررسی و حل کند.

 وی گفت:طولانی شدن فرآیند مشکلات باعث شده است که کارفرما به صورت دسته جمعی کارگران خود را اخراج کرده است و دستور به پلمب بخش‌های مختلف کارخانه را داده است.

 خدایی با بیان اینکه نامه‌ای به استانداری تهران و فرمانداری تهران و نهاد‌های امنیتی و وزارت کار ارسال کرده ایم گفت: محتوای نامه مبنی بر این است که هیأت مدیره کانون شورای اسلامی استان تهران چهارشنبه صبح در مقابل کارخانه داروگر جلسه اضطراری تشکیل می‌دهد تا مشکلات این کارگران را بررسی کنیم. چون کارخانه تعطیل است، در مقابل کارخانه این جلسه تشکیل می‌شود. با مسئولان مختلفی در این زمینه مشکلات را مطرح کردیم، اما حل نشده است. جای تأسف است کارخانه‌ای با این برند به تعطیلی کشیده شده است.

محمدرضا فرزعلیان، مسئول محور غرب و شمال‌غرب شورا‌های اسلامی کار تهران نیز در این باره می‌گوید: متاسفانه باخبر شدیم، طی اقدامی، کارخانه بزرگ داروگر پلمپ شده است! این کارخانه که مشکلات‌عدیده‌ای مانند یک سرطان در وجودش رخنه کرده بود، هم‌اکنون به کما رفته است!
طی صحبتی که با مدیرعامل مجموعه داشتیم، دلیل این امر را مسائل مالیاتی عنوان کردند، در حالی که چنین مشکلاتی به هیچ عنوان به کارگران مربوط نمی‌شود، اما دود آن مستقیما در چشم کارگران مجموعه که حال فقط تعداد اندکی از آن‌ها روی کار مانده‌اند آن هم با مشکلات و دغدغه‌های مالی و... می‌رود.

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->