اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور عراق: آماده همکاری با ایران برای تسهیل در تردد، پذیرش و اقامت زائران اربعین‌حسینی هستیم

  • کد خبر: ۱۶۷۲۲۹
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۲
وزیر کشور عراق: آماده همکاری با ایران برای تسهیل در تردد، پذیرش و اقامت زائران اربعین‌حسینی هستیم
وزیر کشور عراق به برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع) و توافقات ۲ کشور برای تسهیل در تردد زائران اشاره کرد و گفت: دولت عراق آمادگی دارد با ایران در زمینه تسهیل در تردد زائران، پذیرش و اقامت آن‌ها همکاری تنگاتنگی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامی کشور با سرلشکر عبدالامیر الشمری؛ وزیر کشور و رئیس پلیس جمهوری عراق در ستاد فراجا دیدار و گفتگو کرد که در این دیدار صمیمی در ارتباط با تبادل اطلاعات و تجربیات پلیس ۲ کشور در حوزه­‌های آموزشی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و سلاح، برخورد با جرایم سایبری، قاچاق سازمان یافته، انسداد مرز، تسهیل در تردد زائران اربعین حسینی (ع) و ... بحث و گفتگو شد.

سرلشکر عبدالامیر الشمری در این دیدار اظهار داشت: طی مدتی که با هیئت همراه به کشور ایران سفر کردیم پلیس ایران را به واسطه انجام ماموریت‌ها پلیس خوب و ممتاز می‌دانیم؛ تمایل داریم که پلیس ایران در حوزه‌های مختلف از جمله مبارزه با قاچاق مواد مخدر، قاچاق سلاح، جرایم سایبری و ... تجربیات خود را به پلیس عراق انتقال دهد.

وی با تاکید بر اینکه آمادگی کامل برای انتقال تجربیات را با کشور ایران اسلامی در تمامی حوزه‌ها داریم به برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) و توافقات ۲ کشور برای تسهیل در تردد زائران اشاره کرد و گفت: در این زمینه اقدامات خوبی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) در ارتباط با صدور گذرنامه زیارتی و تسهیل در تردد در مرز‌ها بین ۲ کشور صورت گرفته است و دولت عراق آمادگی دارد با جمهوری اسلامی ایران در زمینه تسهیل در تردد زائران، پذیرش و اقامت آن‌ها همکاری تنگاتنگی داشته باشد و در این زمینه توافقات زیادی انجام شده است و برخی موارد مورد نیاز در این راستا نیز در کمیته مشترک بین ۲ کشور بررسی و اقدامات موثرتری انجام خواهد شد.

وزیر کشور دولت عراق همچنین عنوان کرد: امسال شاهد حضور میلیونی زائران خواهیم بود که کنترل این موضوع نیازمند برنامه ریزی‌های اصولی و دقیق است که با برگزاری جلسات در قالب کمیته دوجانبه ان شاالله شاهد نتایج مطلوب و موثری در این زمینه خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->