آیا سونی سرمایه‌گذاری صرف روی پلی‌استیشن و بخش‌های سخت‌افزاری را کنار می‌گذارد؟ خرید آیفون قسطی در مشهد از دیجی پویا + مزایا و مراحل آن هزینه‌ای فراتر از پول شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل
سرخط خبرها

مدیرعامل «اکتیویژن بلیزارد» گفته آن‌ها زمانی می‌خواسته‌اند «تایم وارنر» را بخرند

  • کد خبر: ۱۶۷۲۵۵
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶
مدیرعامل «اکتیویژن بلیزارد» گفته آن‌ها زمانی می‌خواسته‌اند «تایم وارنر» را بخرند
بابی کوتیک، مدیرعامل اکتیویژن بلیزارد، فاش کرده که این شرکت زمانی می‌خواسته «تایم وارنر»، بزرگترین مجموعه رسانه‌ای جهان، را خریداری کند.

شهرآرانیوز - کوتیک در مصاحبه‌ای با ورایتی گفته که سازنده Call of Duty آماده بوده در صورتی که AT&T قادر به خرید وارنر به مبلغ ۸۵.۴ میلیارد دلار نباشد، وارد عمل شود و پیشنهاد خرید بدهد. اما با مخالفت دولت آمریکا به دلیل نگرانی‌های ضدانحصاری، این قرارداد در نهایت در سال ۲۰۱۸ لغو شد و برنامه‌های Activision به هم خورد.

کوتیک در این باره گفته است: «برنامه این‌طور بود که ما فیلم‌های آن‌ها را بگیریم و به بازی تبدیلشان کنیم. آن‌ها هم بازی‌های ما را به فیلم و سریال تبدیل کنند. به این صورت ما یک شرکت فوق العاده می‌شدیم. ما تمام سرمایه را جمع آوری کرده بودیم و آماده بودیم در صورتی که AT&T نتواند معامله را انجام دهد، وارد عمل شویم.»

مدیرعامل اکتیویژن بلیزارد گفته آن‌ها زمانی می‌خواسته‌اند بزرگترین مجموعه رسانه‌ای جهان را بخرند

«برادران وارنر دیسکاوری»، جانشین «تایم وارنر»، اخیراً موفقیت قابل‌توجهی در تجارت بازی داشته است و «میراث هاگوارتز» (Hogwarts Legacy) به پنجمین فرنچایز بازی‌های یک میلیارد دلاری این شرکت تبدیل شده است.

مایکروسافت در حال حاضر در حال تلاش برای خرید «اکتیویژن بلیزارد» به مبلغ ۶۹ میلیارد دلار است که بزرگترین معامله صنعت بازی‌های ویدئویی خواهد بود.

این ادغام بحث‌برانگیز تقریباً در ۴۰ کشور از جمله اتحادیه اروپا و اخیراً در کره جنوبی تأیید شده است. با این حال، در ماه آوریل، سازمان رقابت و بازار بریتانیا اعلام کرد که به دلیل نگرانی درباره تأثیر این قرارداد بر بازار بازی‌های ابری، از این معامله جلوگیری می‌کند. مایکروسافت نسبت به این تصمیم اعتراض کرده و پرونده آن در ماه جولای در دادگاه رسیدگی خواهد شد.

سازنده Xbox همچنین با یک چالش قانونی در آمریکا مواجه است، جایی که کمیسیون تجارت فدرال از مایکروسافت به دلیل نگرانی‌های رقابتی شکایت کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->