اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا وزیر راه و شهرسازی با الهام علی اف در باکو دیدار کرد ترامپ: از بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خبر داد دست‌نوشته رهبر انقلاب در صفحه اول قرآنی که به خانواده‌ شهید آوینی اهدا کردند + عکس و فیلم طالبان ادعای مطرح شده درباره واگذاری بگرام به آمریکا را رد کرد نایب رئیس مجلس: اتحادیه بین المجالس باید اشغالگران را وادار به عقب نشینی از غزه کند صباح زنگنه: مذاکرات فرصت مناسبی برای ایران ایجاد می‌کند | باید معادله برد_برد ایجاد کرد رئیس‌جمهور سابق روسیه: تعداد کشور‌های دارای زرادخانه هسته‌ای افزایش خواهد یافت قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست اخبار ضدونقیض درباره واگذاری پایگاه نظامی بگرام از سوی طالبان به آمریکا استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران دیدار وزیر خارجه با سرپرست سفارت ایران در کابل (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مذاکرات ما با آمریکا غیرمستقیم بوده و در عمان برگزار می‌شود | مذاکراتی خردمندانه پیش رو خواهیم داشت جلسه غیر علنی مجلس با موضوع بررسی ابعاد حادثه ترور دو قاضی شهید برگزار شد مذاکرات ایران با کشورهای عضو برجام و آمریکا در چه وضعیتی قرار دارد؟
سرخط خبرها

سهمیه ایرانیان در گرین‌کارت، کمتر از ۲۰۰۰

  • کد خبر: ۱۶۷۲۹
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱
سهمیه ایرانیان در گرین‌کارت، کمتر از ۲۰۰۰
صدور گرین کارت آمریکا برای اتباع ایرانی در بازه زمانی سال ۲۰۱۹-۲۰۱۷ میلادی بشدت کاهش یافته و به کمتر از ۲ هزار کارت در سال۲۰۱۹ رسیده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس جمهور آمریکا طرح محدودیت سفر برای اتباع کشور‌های قرقیزستان، میانمار، اریتره، نیجریه، سودان و تانزانیا را به امضا رساند.

با این دستور، محدودیت‌های جدید مسافرتی به کشور آمریکا منجر به تعلیق صدور ویزا و اقامت دائم برای اتباع این کشور‌ها شده است.

از سال گذشته میلادی نیز با دستور ترامپ محدودیت مسافرت برای اتباع ۷ کشور دیگر از جمله ایران، ونزوئلا، کره شمالی، لیبی، سوریه، سومالی و یمن به اجرا گذاشته شده است.

اثر فرمان محدودیت مسافرتی ترامپ (Trump Travel Ban) بر گرین کارت ایرانیان تاثیر چشمگیری داشته است به طوری که صدور گرین کارت برای اتباع ایرانی در بازه زمانی سال ۲۰۱۹-۲۰۱۷ میلادی بشدت کاهش یافته و از تعداد ۷ هزار گرین کارت صادر شده در سال ۲۰۱۷ به کمتر از ۲ هزار کارت در سال ۲۰۱۹ رسیده است.

طی ماه‌های اخیر با شدت یافتن تنش‌های سیاسی میان ایران و آمریکا صدور ویزای آمریکا برای دانشجویان و محققان ایرانی بشدت کاهش یافته است. این محدودیت حتی برای افرادی که پیشتر دارای ویزای معتبر بوده‌اند هم ایجاد شده و در هنگام ورود به خاک این کشور مشکلات جدی را برایشان فراهم کرده است.

بر این اساس «دپارتمان فدرال ایالات متحده آمریکا» اطلاعات مهاجرتی اتباع ۵ کشور ایران، لیبی، سومالی، سوریه و یمن مورد بررسی قرار گرفته است که براین اساس صدور گرین کارت برای اتباع ایرانی در بازه زمانی سال ۲۰۱۹-۲۰۱۷ میلادی بشدت کاهش یافته و تعداد ۷ هزار گرین کارت صادر شده در سال ۲۰۱۷ به کمتر از ۲ هزار کارت در سال ۲۰۱۹ رسیده همچنین این تعداد برای اتباع سوریه‌ای از حدود ۳ هزار کارت صادر شده به زیر ۱۵۰۰ کارت رسیده است.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->