ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است
سرخط خبرها

سردار رضایی: بانوان جامعه اسلامی اجازه توطئه‌افکنی به دشمنان نمی‌دهند| توسعه امنیت اجتماعی و اخلاقی مطالبه مردم است

  • کد خبر: ۱۶۷۳۰۳
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
سردار رضایی: بانوان جامعه اسلامی اجازه توطئه‌افکنی به دشمنان نمی‌دهند| توسعه امنیت اجتماعی و اخلاقی مطالبه مردم است
جانشین فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه امروز توجه بر توسعه امنیت عمومی، اجتماعی و اخلاقی مطالبه مردمی و آحاد جامعه است، گفت: باید در ماموریت‌ها با روحیه جهادی، عمل انقلابی داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از ظهر امروز آئین تکریم و معارفه رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا با حضور سردار قاسم رضایی؛ جانشین فرمانده کل انتظامی کشور، سردار محمدعلی نوری‌نژاد؛ فرمانده قرارگاه مقابله با سرقت فراجا، سردار مهدی معصوم‌بیگی؛ رئیس بازرسی کل فراجا، حجت‌الاسلام و المسلمین صوفی؛ جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، برخی از روسای پلیس‌های تخصصی، معاونان ستادی و  ... برگزار شد.

سردار رضایی در این مراسم اظهار داشت: بر روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و ارواح طیبه شهدای والامقام  انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، مدافعان حریم نظم و امنیت به ویژه شهیدان انتظامی درود و رحمت می‌فرستیم و برای مقام معظم رهبری " مدظله العالی " آرزوی طول عمر توام با  سلامتی و عزت داریم.

وی با بیان اینکه در آستانه فرا رسیدن سالروز  ارتحال حضرت امام خمینی (ره) هستیم و به مقام شامخ بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران ادای احترام می‌کنیم، افزود: حضرت امام خمینی (ره) برای ما " عزت " به ارمغان آوردند، یاد و خاطرشان  همیشه " زنده " است که با استقرار انقلاب شکوهمند اسلامی، ارزش‌های والای دین مبین اسلام را در کشور احیا  و جاری و ساری کردند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با خیر مقدم به نمایندگانی از سازمان‌ها و دستگاه‌های لشگری و کشوری، با اشاره به اهمیت و حساسیت ماموریت پلیس امنیت عمومی فراجا، بیان کرد: امروز ما در سازمان عظیم انتظامی افتخار داریم حافظان دستاور‌های ارزشمند انقلاب اسلامی و سربازان ولایت باشیم و در مسیر انجام وظیفه و ماموریت، "بن بستی" نمی‌شناسیم و در چارچوب" قانون" به " تکلیف "  عمل می‌کنیم.  

وی با اشاره به اهمیت تلاش برای توسعه امنیت عمومی، اخلاقی و اجتماعی در جامعه مطرح کرد: امروز توجه بر توسعه امنیت عمومی، اجتماعی و اخلاقی مطالبه مردمی و آحاد جامعه است که البته، ما در عمل به وظیفه شرعی، اخلاقی و قانونی، الزام می‌دانیم که برای توسعه امنیت در تمامی ابعاد تلاش کنیم و از ظرفیت‌های موجود استفاده حداکثری کنیم.

سردار رضایی با اشاره به تلاش مذبوحانه دشمنان برای ضربه به انقلاب و نظام اسلامی خاطرنشان کرد: دشمنان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای و اتاق‌های فکر عملیات روانی به دنبال تحقق اهداف خود هستند و هر بار به گزینه‌ای متوسل می‌شوند؛ این درحالیست که در فتنه اخیرشان نیز ناکام ماندند و بانوان جامعه اسلامی ما که همواره در صحنه‌های صیانت از ارزش‌ها خوش درخشیدند، ثابت کردند که مدافع ارزش‌ها هستند و به‌دشمنان اجازه توطئه افکنی نمی‌دهند.

وی با تاکید بر لزوم تقویت پلیس امنیت عمومی فراجا و پشتیبانی همه جانبه از این پلیس برای اجرای هرچه بهتر ماموریت‌ها، مطرح کرد: باید در مسائل مربوط به ماموریت‌های این پلیس، با روحیه جهادی، عمل انقلابی داشته باشیم.

سردار رضایی با اشاره به لزوم تلاش همه دستگاه‌های مسئول برای  ایفای نقش در وظایف محوله بویژه انجام اقدامات فرهنگی و اجتماعی  به منظور توسعه امنیت عمومی در همه ابعاد د گفت: سازمان  انتظامی  همواره  در صحنه‌های صیانت از  ارزش‌های والای نظام و انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با قدردانی از تلاش‌های سردار مفخمی شهرستانی؛ رئیس پلیس سابق امنیت عمومی، وی را فردی با تجربه و کارآمد معرفی و برای ایشان آرزوی توفیق کرد و با تبریک انتصاب سردار  کیوان ظهیری؛ رئیس پلیس امنیت عمومی گفت: سردار ظهیری نیز از افسران انقلابی و آشنا به ماموریت‌هاست. امید که شاهد موفقیت‌های روز افزون ایشان در این مسئولیت باشیم.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->