بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد در حال حاضر هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد فعال است بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده مشهد | آیا کسی صدای سرفه‌های شهر را می‌شنود؟ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟
سرخط خبرها

شهردار مشهد: در تلاش هستیم که تا پایان سال تصفیه‌خانه سپتاژ را به بهره‌برداری برسانیم

  • کد خبر: ۱۶۷۳۸۷
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
شهردار مشهد: در تلاش هستیم که تا پایان سال تصفیه‌خانه سپتاژ را به بهره‌برداری برسانیم
شهردار مشهد بر لزوم همکاری صندوق ملی محیط زیست کشور و بانک توسعه تعاون برای اتمام تصفیه‌خانه سپتاژ تاکید کرد.

به  گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندر شریف در نشست مشترک با مدیران مجموعه بانک توسعه تعاون و صندوق ملی محیط‌زیست که با حضور فرماندار مشهد برگزار شد؛ با تأکید بر اهمیت محیط‌زیست کلان‌شهر مشهد، افزود: یکی از مشکلات و چالش‌های زیست‌محیطی مشهد بحث فاضلاب ازجمله فاضلاب تانکری است که باید حل شود.

وی تصریح کرد: بحث ساماندهی مسیل‌ها و کال‌های واقع در شهر یکی از این موضوعات است که هرچند جزو حوزه آب منطقه‌ای است، اما با این حال شهرداری با تفاهم‌نامه‌ای این مسیل‌ها و کال‌ها را تحویل گرفته و آن‌ها را طی سال‌های گذشته بدنه سازی و حریم آن را تبدیل به پارک خطی و فضای سبز کرده است.

قلندر شریف تصریح کرد: همچنین در بحث ساماندهی کشف رود که یکی از معضلات زیست‌محیطی مشهد است نیز شهرداری ورود پیدا کرده و اقداماتی را انجام داده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از چالش‌ها در بحث کشف رود تخلیه تانکر‌های فاضلاب در این محل بود، خاطرنشان کرد: برای ساماندهی این تانکر‌ها شهرداری درحالی‌که وظیفه‌ای برعهده نداشت با امضاء تفاهم‌نامه‌ای مشترک نسبت به احداث تصفیه‌خانه سپتاژ برای تصفیه فاضلاب‌های تانکری اقدام کرد.

شهردار مشهد ادامه داد: درحال حاضر ۵۰ درصد کار احداث و ساخت ابنیه انجام و ۴۰ درصد از تجهیزات موردنیاز نیز خریداری شده است و برای خرید ۶۰ درصد باقی‌مانده تجهیزات و تکمیل پروژه به ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز است.

قلندر شریف بابیان اینکه در بودجه ۱۴۰۲ شهرداری مشهد برای این پروژه ۳۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی‌شده است، اظهار کرد: علاوه براین موضوع برنامه‌ریزی‌شده بود تا با دریافت ۵۴ میلیارد تسهیلات از بانک توسعه تعاون بااعتبار صندوق ملی محیط‌زیست کشور و ۳۰ میلیارد تومان مذکور پروژه تصفیه‌خانه سپتاژ تکمیل شود.

وی گفت: اما با توجه به تعدیل قیمت‌ها اکنون با ۸۴ میلیارد تومان پروژه تکمیل نمی‌شود و به ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، لذا به دنبال این هستیم تا برای سرعت بخشیدن به کار و اتمام این پروژه که به‌سلامتی مردم نیز ارتباط دارد سقف تسهیلات به ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند تا بتوانیم تا پایان سال تصفیه‌خانه سپتاژ را به بهره‌برداری برسانیم.

شهردار مشهد افزود: تصفیه‌خانه سپتاژ که اولین تصفیه‌خانه سپتاژ کشور است یک پروژه زیست‌محیطی بوده که با سلامتی مردم سروکار دارد بنابراین جا دارد صندوق ملی محیط‌زیست کشور در پرداخت این تسهیلات به شهرداری که برای حفظ سلامتی زائران و مجاوران وارد میدان شده است همکاری کند.

کوتاهی دستگاه‌های ذی‌ربط باعث شد تا کشف رود به این روز بیفتد

محسن داوری؛ فرماندار مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه کوتاهی دستگاه‌های ذی‌ربط باعث شد تا کشف رود به این روز بیفتد، اظهار کرد: لذا اکنون دستگاه‌های مرتبط باید به شهرداری برای احداث این تصفیه‌خانه و ساماندهی کشف رود کمک کنند.

وی افزود: اکنون دوره اینکه بگوییم هریک چه وظیفه‌ای داشته گذشته است و باید باهم همکاری کنیم تا مشکلات برطرف شود.

فرماندار مشهد ادامه داد: همه مدیران هرکجا که باشیم خادم امام رضا (ع) هستیم و باید برای رفع مشکلات و توسعه این شهر تعامل و همکاری کنیم؛ لذا به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و تسهیلات در اختیار شهرداری مشهد قرارداده شود تا بتوانند تصفیه‌خانه سپتاژ را تا پایان امسال تکمیل و آماده بهره‌برداری کنند.

از احداث پروژه تصفیه‌خانه سپتاژ در مشهد حمایت می‌کنیم

در ادامه "سجاد انجم شعاع" مدیرعامل صندوق ملی محیط‌زیست کشور نیز با اشاره به اینکه شهر مشهد شهر همه شیعیان است، گفت: از احداث پروژه تصفیه‌خانه سپتاژ در مشهد حمایت می‌کنیم تا اولین تصفیه‌خانه سپتاژ کشور در مشهد بهره‌برداری شود.

همچنین "احمد محمدی" مدیر امور استان‌ها و شعب بانک توسعه تعاون نیز در این نشست، افزود: ما نیز به سهم خود تمام توان و ظرفیت‌های قانونی را برای افزایش مبلغ و سرعت بخشیدن به روند پرداخت تسهیلات موردنیاز شهرداری مشهد جهت تکمیل این تصفیه‌خانه به کارخواهیم گرفت.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->