ایستگاه راه‌آهن مشهد زیر ذره‌بین پدافند غیرعامل بازگشایی موزه سفال ایران بعد از ۳ ماه تعطیلی (۲ مهر ۱۴۰۴) | علت تعطیلی + زمان بازدید توزیع ویژه‌نامه‌های جنگ ۱۲ روزه در ۳ مقطع تحصیلی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از جمعه آماده‌سازی بسته‌های سیاستی تقویت مدارس در مراحل نهایی است شیر مدارس، دوباره در هاله‌ای از ابهام؟ | احتمال افزایش قیمت کره حیوانی در آینده نزدیک انتخاب رشته برای دریافت کتب درسی مدارس اجباری است پرداخت ۷۰ هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی | مشکلات بیمه تکمیلی، رفاهیات و دستمزد بازنشستگان پیگیری می‌شود فرماندار شاندیز: با توسعه گردشگری این شهرستان، کیفیت زندگی اهالی بالاتر می‌رود برگزاری جشنواره برداشت محصولات باغی و داروهای گیاهی چناران همزمان با هفته گردشگری سیگار خطر ابتلا به پوسیدگی و بیماری‌های لثه را تا چهار برابر افزایش می‌دهد چند نشانه خاموش بیماری‌ام‌اس که جوانان را درگیر می‌کند مشهد، میزبان سومین دوره مسابقات مهارت‌آموزی سربازان وظیفه کشور وزیر آموزش و پرورش: نماز در مدارس اجباری نیست اما باید دانش‌آموزان را تشویق کنیم ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی طرح برنامه آغازین مدارس | برنامه‌های خلاقانه مراسم صبحگاهی سلامت روان دانش‌آموز را تقویت می‌کند پاسخ شورای عالی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان کنکور به تأثیر قطعی معدل در آزمون کیفیت هوای مشهد «قابل‌قبول» شد (۲ مهر ۱۴۰۴) چگونه از خشکی پوست در پاییز جلوگیری کنیم؟ ۵۶ درصد زایمان ایرانی‌ها سزارینی است  حال وهوای یکی از مدارس مشهد در نخستین روز بازگشایی | سلام به زندگی از دریچه مهر حق اولاد مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی برقرار شد (۲ مهر ۱۴۰۴) اسامی داروهای لاغری غیرمجاز منتشر شد (۲ مهر ۱۴۰۴) ماساژ قلبی، بهترین خدمت درمانی برای نجات بیماران دچار سکته قلبی مشکلات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به دلیل بدعهدی دولت ادامه دارد | کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲ مهر ۱۴۰۴) تداوم این علائم در کودکان را بعد از دو هفته جدی بگیرید هشدار وزارت بهداشت؛ استفاده از سولاریوم در ایران ممنوع است کاهش آمار طلاق در ایران به زیر ۲۰۰ هزار فقره وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری واریز شد (یکم مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرونده قضایی برای مالکان خودرو‌های پلاک مخدوش تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۷۴۱۰
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۱
پرونده قضایی برای مالکان خودرو‌های پلاک مخدوش تشکیل می‌شود
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه مخدوش سازی پلاک وسایل نقلیه جرم تلقی می‌شود نیز گفت: پرونده قضایی برای مالکان خودرو‌های پلاک مخدوش تشکیل خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدحسین حمیدی با اشاره به اینکه برای صاحبان خودرو پرونده تشکیل و جرم تلقی می‌شود گفت: علاوه بر تشکیل پرونده و در نظر گرفتن جریمه، برای مالکان وسایل نقلیه منع خدمات نیز صادر می‌شود و در هر منطقه‌ای که سامانه‌ها فعال باشند، تخلفات خودرو‌ها ثبت و به عنوان شکایت بر خودرو، اعمال قانون و مقررات خواهد شد. 

در این باره سردار حسن مومنی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز اظهار می‌کند: طرح تشدید برخورد با تخلفات پوشش و مخدوشی پلاک در سطح معابر شهر تهران اجرا شده و این طرح مربوط به تمامی وسایل نقلیه است. در واقع اگر مخدوشی و دستکاری در ارقام پلاک صورت بگیرد جرم تلقی شده و ضمن تشکیل پرونده، فرد متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهد شد. قانونگذار برای این تخلف شش ماه تا یکسال حبس درنظر گرفته است. 

مومنی با بیان اینکه هویت خودروی افراد با پلاک آن شناخته می‌شود، می‌گوید: وقتی خودرویی پلاک ندارد یا راننده آن اقدام به پوشش و دستکاری پلاک کرده باشد، در واقع هویت آن وسیله نقلیه شناخته شده نیست. در همین راستا نیز یکی از طرح‌های پلیس طرح برخورد با تخلفات پلاک است و جرائمی مانند اعمال قانون، توقیف و انتقال به پارکینگ و تشکیل پرونده برای رانندگانی که اقدام به مخدوشی پلاک وسیله نقلیه کرده باشند، درپی خواهد داشت. 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در پایان درباره شرایط استاندارد پلاک خودرو نیز تاکید می‌کند: تمامی خودرو‌ها درحالت استاندارد باید دارای پلاک باشند. موتورسیکلت باید یک پلاک در قسمت عقب، خودرو‌ها دو پلاک در قسمت عقب و جلو و وسایل نقلیه سنگین حداقل دارای سه پلاک باشند. برای خودرو‌های سنگین لازم است که یک پلاک بزرگ برای دیده شدن بهتر بر روی قسمت عقب نصب کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->