چند نکته درباره توافق اخیر ایران و آژانس درباره بازرسی‌ها | تفاهم به شرط پایان مکانیسم ماشه است؟ بررسی مسیر عفو تتلو از حکم اعدام، غیر از عفو معیاری اعلام شده اخیر، است توضیح مرکز رسانه قوه مقننه درباره خبر تعطیلی ۲۰ روزه مجلس | مجلس تعطیل نشده بلکه صحن علنی تا ۵ مهر برگزار نمی‌شود بن زاید رییس امارات برای اعلام همبستگی با قطر وارد دوحه شد جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان وزیر نیرو: وعده تحقق ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد سید حسن خمینی: تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به قطر، درستی هشدارهای ۵۰ سال قبل امام را به رخ جهانیان کشید اخبار جدید از حمله تروریستی اسرائیل به قطر؛ از هماهنگی دقیق با آمریکا تا استفاده از آسمان چند کشور عربی گستاخی سفیر رژیم صهیونیستی در واشینگتن: دفعه بعدی رهبران حماس را هدف می‌گیریم بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانون‌گذار از ارائه کالابرگ، تأمین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر
سرخط خبرها

ستادکل نیرو‌های مسلح: آماده مقابله با هرگونه تهدید و تعرض دشمنان به آرمان‌های امام(ره) و انقلاب هستیم

  • کد خبر: ۱۶۷۴۷۴
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۱
ستادکل نیرو‌های مسلح: آماده مقابله با هرگونه تهدید و تعرض دشمنان به آرمان‌های امام(ره) و انقلاب هستیم
ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای ضمن اعلام آمادگی برای مقابله با هرگونه تهدید و تعرض دشمنان به آرما‌ن‌های حضرت امام (ره) و انقلاب اسلامی، از اقشار و آحاد مختلف مردم انقلابی و حماسه‌ساز برای حضور پرشور و با شکوه در آئین‌های گرامیداشت سی و چهارمین سالروز ارتحال حضرت امام (ره) دعوت به عمل آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای با گرامیداشت ۱۴ خرداد ماه سی و چهارمین سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و شصتمین سالگرد قیام ۱۵ خرداد؛ ضمن اعلام آمادگی برای مقابله با هرگونه تهدید و تعرض دشمنان به آرمان‌های حضرت امام (ره) و انقلاب اسلامی، چهاردهم خردادماه را به عنوان روز بزرگ تجدید میثاق امت با آرمان‌های امام راحل و بیعت مجدد با، ولی امر مسلمین امام خامنه‌ای (مدظله العالی) ارج نهاد.

متن کامل بیانیه به این شرح است:

السلام علیک یاحضرت روح الله

سی و چهار سال پس از ارتحال ملکوتی معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و فقدان آن شخصیت مکتب‌ساز همچنان یاد و نام ایشان الهام بخش آزادگان و حق‌طلبان عالم است. ملت شریف ایران به رغم زنجیره‌ای از توطئه‌ها و فتنه آفرینی‌های متعدد و مستمر از سوی جبهه استکبار و نظام سلطه، به فضل الهی مصمم‌تر از همیشه بر پیمان وثیق خود با امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و شهیدان عالی مقام، وفادار و با هوشمندی و اقتدار از دیواره‌های سخت تهدیدها، توطئه‌ها و تحریم‌ها عبور کرده و با اعتقاد و ایمان انقلابی خود در پیمودن راه و خط روشن حضرت روح الله (ره) وخلف صالح او حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) عزت و عظمت خود را در معرض چشم همه ملت‌های عالم قرار داده است.

حضرت امام خمینی (ره) در نهضتی مبتنی بر سنت‌های الهی در مسیر راه انبیا حرکتی مردمی را پیش برد که متمایز از همه انقلاب‌های موجود در شرق و غرب بوده است. امام ضمن حضور در صحنه، اصول مکتب سیاسی اسلام ناب محمدی (ص) را برای مردم تبیین نمود و آنان را به ایمان آگاهانه و انقلابی رساند. جوشش این ایمان برآمده از حقانیت و تعقل باعث ورود مردم مسلمان ایران به میدان مبارزه شد تا این اقیانوس عظیم پرتلاطم، انقلاب بزرگ اسلامی را شکل دهد. پی‌ریزی حکومت اسلامی مبتنی بر آموزه‌های قرآن و عترت با ویژگی‌هایی ممتاز  همچون عدم وابستگی به طاغوت‌های زمان، باعث شد که حرکت امام (ره) با هیچ حرکتی بعداز صدر اسلام تاکنون قابل مقایسه نباشد.

امروز سربلندی ملت ایران با تکیه بر اصل مترقّی ولایت‌فقیه برخاسته از تفکر اسلام ناب و خلاقیت آن امام سفر کرده و خلف صالحش حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) است و به واسطه آن، الگویی مناسب برای اداره جوامع بشری و تامین سعادت دنیوی و اخروی فرا روی سایر ملت‌ها نیز قرار گرفته به طوری که ندای مقاومت ضد استکباری در دورترین سرزمین‌ها به‌گوش می‌رسد، این اقتدار باعث تغییر در هندسه محاسباتی قدرت‌های جهان شده و تعبیری از فرمایش تاریخی امام خمینی (ره) است که اسلام سنگر‌های کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.

ستادکل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با پاسداشت یاد، نام و آرمان‌های حضرت امام (ره)  ضمن اعلام آمادگی برای مقابله با هرگونه تهدید و تعرض دشمنان به آرمان‌های حضرت امام (ره) و انقلاب اسلامی، چهاردهم خردادماه را به عنوان روز بزرگ تجدید میثاق امت با آرمان‌های امام راحل و بیعت مجدد با، ولی امر مسلمین امام خامنه‌ای (مدظله العالی) ارج می‌نهد و از اقشار و آحاد مختلف مردم انقلابی و حماسه ساز برای حضور پرشور و با شکوه در آیین‌های گرامیداشت سی و چهارمین سالروز ارتحال حضرت امام (ره)؛ دعوت به عمل می‌آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->