پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

هزینه بالای تولید در شهرک‌های صنعتی موجب افزایش کارگاه‌های بدون جواز در اطراف مشهد شده است

  • کد خبر: ۱۶۷۵۲۸
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹
هزینه بالای تولید در شهرک‌های صنعتی موجب افزایش کارگاه‌های بدون جواز در اطراف مشهد شده است
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: هزینه بالای تولید در شهرک‌های صنعتی موجب افزایش کارگاه‌های بدون جواز در اطراف مشهد شده است و باید مقررات زدایی انجام شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، جواد کریمی قدوسی در آیین افتتاح فاز اول شهرک صنعتی رضویه که امروز ۱۳خرداد برگزار شد تصریح کرد: تا سیاست خارجی ارتقا پیدا نکند تولید ارتقاء پیدا نمیکند. به محض اینکه تولید اتفاق می‌افتد دغدغه فروش درمیان است. بزرگترین دغدغه سرمایه گذار هم موضوع بازار و فروش آن است. در کشور بزرگی مثل ایران هرچه تولید اتفاق بیافتد هم باید با هدف صادرات باشد و بعد نیاز داخلی را تامین کند.

به گفته نماینده مردم مشهد، تحول بزرگی در یک سال گذشته در حوزه سیاست خارجی اتفاق افتاده است. ما امروز با هم پیمانان خودمان بهترین روابط سیاسی را برقرار کردیم و صد‌ها برابر بازاری ایجاد شده که نسبت به چند سال قبل در اختیار صنعت گران، بازرگانان، تولید کنندگان قرار گرفته است؛ و بزودی آثار وسیع این تحولات سیاست خارجی در امسال نمایان می‌شود تا ثبات اقتصادی و افزایش ارزش پول را به همراه داشته باشد.

وی درباره افتتاح این شهرک گفت: انتخاب این مکان با وسعت زیاد برای مردم این منطقه بیشتر منتفع می‌شود. یکی از برنامه‌های ثابت در سفر‌ها بازدید شهرک‌های صنعتی و رسیدگی به مشکلات آن‌ها است. خروجی این بازدید‌ها اینکه اطراف مشهد نسبت به آماری که پنج هزار هکتار زمین برای شهرک صنعتی لحاظ شده، ۱۰ برابر واحد‌های تولید کوچک بدون شناسنامه دارند کار می‌کنند و حاکمیت هیچ آدرسی و نظارتی هم بر تولید آن‌ها ندارد، چه صنایع بهداشتی، غذایی و فلزی، همه درحال تولید هستند. طرح واگذاری پروانه‌ها در صنایع و دارو و درمان هم آمار مشخصی ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا این اتفاق رخ داده و تولید کننده ها چرا در شهرک‌ها در خواست زمین نمی‌دهند، گفت: اینکه اولا هزینه تمام شده خیلی بالا است و با تمام امتیاز‌هایی که لحاظ شده باز هم مشکلاتی در خصوص هزینه بالای بهای تمام شده وجود دارد.

وی تاکید کرد: باید دوباره مقررات زدایی در راستای جذب واحد‌های بدون پروانه انجام شود. در روستاها، زمین‌های کشاورزی تبدیل به کارگاه شده، اما به دلیل هزینه‌ها و طولانی شدن پروسه گرفتن زمین تمایلی برای فعالیت در شهرک‌های صنعتی ندارند.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر به کارگاه‌های غیر مجاز گفته شود مجوز میدهیم خودشان تمایل پیدا میکنند در سامانه صدور پروانه کسب و کار ثبت نام کنند. آنجا مشخص می‌شود چه تعداد کارگاه در حال کار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->