کارتال و بحران دفاع راست | پرسپولیس به دنبال یک مدافع خارجی مصدمیت وینیسیوس در آستانه جام جهانی باشگاه‌ها تاکنون چه تیم‌های به جام جهانی ۲۰۲۶ راه یافته‌اند؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) پیاتزا: ملی‌پوشان نشان دهند که برای ایران بازی می‌کنند ویدئوی باشگاه استقلال برای رونمایی از اولین خرید تابستانی سیدبندی احتمالی جام جهانی ۲۰۲۶ | ایران در کدام سید قرار می‌گیرد؟ تاریخ و ساعت بازی ایران و برزیل در هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | اولین محک پیاتزا مقابل قهرمان المپیک توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال
سرخط خبرها

چرا مجمع باشگاه استقلال شروع نشده، تمام شد؟

  • کد خبر: ۱۶۷۷۸۷
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۷
  • ۱
چرا مجمع باشگاه استقلال شروع نشده، تمام شد؟
جلسه مجمع فوق العاده باشگاه استقلال با حضور ۲ سهامدار این باشگاه برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز مجمع فوق‌العاده باشگاه استقلال با حضور نماینده‌های وزارت ورزش، وزارت امور اقتصاد و دارایی و وزارت دادگستری برگزار شد. درحالی‌که پیش از این اعلام شده بود جلسه امروز برای تغییر و تحولات هیات مدیره باشگاه استقلال برگزار می‌شود، اما غیبت مدیران این باشگاه سوال‌برانگیز بود و می‌توان گفت این اتفاق نشانه اعتراض به اصرار حسین قربانزاده (رئیس سازمان خصوصی‌سازی) برای برگزاری هرچه زودتر مجمع باشگاه استقلال و مشخص شدن ترکیب هیات مدیره این باشگاه است.

بر اساس پیگیری‌ها مشخص شد لیست ارائه‌شده توسط قربانزاده برای معرفی اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال حاوی افرادی است که مطرح نیستند. به همین خاطر وزارت ورزش پیش از این به وزارت اقتصاد و دارایی اعلام کرده بود باید بررسی بیشتری روی این افراد صورت بگیرد و مجمع به تعویق بیفتد، اما قربانزاده با این مسئله مخالفت و اعلام کرد که این جلسه باید حتما در تاریخ اعلام‌شده (امروز، 16 خرداد) برگزار شود و همین مسئله مورد اعتراض وزارت ورزش و باشگاه استقلال قرار گرفت. با این حال جلسه امروز در حالی برگزار شد که رئیس سازمان خصوصی‌سازی 2 نفر را به عنوان سهامداران استقلال به داخل جلسه برده بود تا به صحبت در مورد مشکلات این باشگاه بپردازند.

ضمن اینکه در جلسه امروز نماینده وزارت دادگستری به قربانزاده اعلام کرد افراد معرفی‌شده برای حضور در هیات مدیره باشگاه استقلال افراد مطرحی نیستند و بررسی رزومه آنها نیاز به زمان دارد که همین موضوع باعث شد تا این مجمع به روز یکشنبه 21 خردادماه موکول شود که این موضوع با موافقت فلاح نماینده وزارت ورزش و جوانان هم همراه شد و در نهایت در مجمع بر اساس قانون تنفس اعلام شد.

در لیست اعلام شده توسط قربانزاده برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، هیات مدیره دو باشگاه 5 نفره خواهد بود.

بر اساس توافق صورت گرفته توسط وزارتخانه های ورزش و جوانان، اقتصاد و دادگستری، انتخاب دو عضو از 5 عضو هیات مدیره با وزارت ورزش و انتخاب 3 عضو با وزارت اقتصاد است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۶
1
0
امروز و فردا کنید تا زمان برای استقلال از دست برود و این کار هر سال است که استقلال عقب بیندازید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->