وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟ هشدار به بازنشستگان و بیمه‌شدگان | تأمین‌اجتماعی به هیچ وجه با بیمه‌شدگان و بازنشستگان تماس تلفنی ندارد ۵۰ هزار پروژه توسعه عدالت آموزشی به مرحله اجرا رسیده است | اجرای حدود ۲۰ پروژه در طرح شهیدان زنگ خطر آنفلوانزا برای گروه‌های پرخطر معاون رئیس جمهور: علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا اقامه دعوای حقوقی کردیم اجرای دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز | ۱۵۵ مجرم دستگیر شدند رئیس آموزش و پرورش استثنائی: باید توانایی حرکت دانش‌آموزان تقویت شود دریاچه ارومیه قربانی توسعه بی‌توجه به ظرفیت‌های محیط زیستی گام جدید پایتخت برای کاهش آلودگی هوا | اولین تاکسی برقی در تهران پلاک‌گذاری شد علت سرانه پایین فضای آموزشی در مشهد چیست؟ | منع زمین‌های وقفی برای واگذاری به ساخت مدرسه قانون جوانی جمعیت؛ خطای تمرکز بر تولد بدون توجه به کیفیت زندگی چطور مصرف شکر را کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

خانواده گمشده در کویر بردسکن، نجات یافتند

  • کد خبر: ۱۶۸۱۴۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۵
  • ۳
خانواده گمشده در کویر بردسکن، نجات یافتند
فرمانده انتظامی شهرستان بردسکن از نجات گردشگران که در دل کویر این شهرستان گرفتار شده بودند، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمود مختاری اظهار کرد: در پی اعلام گزارشی مبنی بر مفقودی ۳ خانواده گردشگر غیر بومی در کویر شهرستان بردسکن به فوریت های پلیسی ۱۱۰، دستورات ویژه با توجه به اهمیت موضوع صادر شد.

وی افزود: ماموران انتظامی با گشت زنی های گسترده در دل کویر نمک، سرانجام ۳ خانواده غیربومی که با یک دستگاه خودروی شخصی پراید و یک دستگاه کامیونت را یافتند که برای گردشگری شبانه، دل به کویر زده و با گم شدن در مسیر، خودروی آن ها در گل فرو رفته و دچار ترس و وحشت شده بودند.

سرهنگ مختاری خاطرنشان کرد: این گردشگران بدون راهنما و بدون اشرافیت، به کویر نمک رفته بودند و پس از گرفتار شدن در دل کویر، شب را در همان محل ماندند که پوشش آنتن دهی تلفن همراه ضعیفی دارد و تنها با ارسال یک پیامک، مفقودیت خود را به یکی از بستگان اعلام  می کنند و این فرد نیز از پلیس کمک می خواهد.

وی تصریح کرد: اعضای ۳ خانواده که چند کودک نیز همراه شان بود پس از پذیرایی توسط ماموران انتظامی، با خودروهای پلیس به شهرستان بردسکن انتقال یافتند و خودروهای آن ها نیز با کمک خودروهای سنگین انتظامی به شهر بردسکن حمل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بردسکن گفت: کویر نمک این شهرستان یکی از دیدنی ترین و زیباترین تفریحگاه های کشور است و برای گردشگری در این منطقه باید شهروندان عزیز از افراد راهنما کمک خواسته و به علائم هشداردهنده توجه داشته باشند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۰۰:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۸
0
1
اقای عزیزعکس خانواده با اجازه کی گذاشتی تو سایت
مجید مقدم
United States of America
۰۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۸
0
1
عکسو پاک کن
Mjed
United States of America
۰۰:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۸
0
1
لطفا عکس خانواده بدون اجازه نگذار تو سایت
۹۹درصد حرفاش دروغه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->