اردوغان: در حمایت از غزه با قدرت بایستیم | نباید بگذاریم نسل کشی فراموش شود پیام رئیس‌جمهور فرانسه به همتای لبنانی‌اش در راستای حمایت از بیروت عراقچی: ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ آیا امیرحسین مقصودلو (امیر تتلو) با عفو معیاری اخیر آزاد می‌شود؟ سئول به نمایش قدرت همسایه شمالی واکنش نشان داد | ابراز نگرانی از نزدیکی کره شمالی و روسیه برنی سندرز: دونالد ترامپ به سرعت ما را به سمت استبداد می‌برد المیادین: درگیری‌ها بین نیرو‌های افغانستان و ارتش پاکستان از سرگرفته شده است انتقاد نماینده مجلس از کُندی اجرای قوانین حوزه جوانی جمعیت نگاهی به توافقات ایران، روسیه و آذربایجان در نشست باکو درخواست نماینده مجلس از رئیس قوه‌قضائیه برای رسیدگی به اتهامات مسببان پرونده کرسنت سخنگوی قوه‌قضائیه: پرونده پسر و عروس کاظم صدیقی به دادگاه رفت ستاد انتخابات خراسان رضوی: آخرین مهلت استعفای داوطلبان مشمول ماده ۴۱ قانون انتخابات شورا‌ها، از ۲۱ تا ۲۷ مهرماه است وزیر اقتصاد در دیدار رئیس جمهور تاجیکستان: روابط تهران و دوشنبه با سازوکارهای ویژه قابل‌گسترش است عارف: وحدت و انسجام مردم، کار دشمن را تمام کرد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مجلس نباید با نظر رهبر انقلاب و مصوبه مجمع درباره CFT تقابل داشته باشد سازمان ملل با حمایت آمریکا حذف نام الجولانی را از فهرست تحریم‌ها بررسی می‌کند مجلس با بررسی طرح منع تحویل اسناد CFT با قید دوفوریت مخالفت کرد با اعلام کمیسیون اصل ۹۰، کارگروه مشترک دولت و مجلس برای آسیب‌شناسی مدیریت منابع آب کشور تشکیل خواهد شد قوه‌قضائیه، میانجی مجلس و دولت در اجرانشدن حذف ۳ دهک یارانه‌بگیر پرونده وزارت کار مسیر دشوار احیای دیپلماسی میان آمریکا و ایران سخنگوی وزارت خارجه قطر: اجرای توافق آتش بس غزه دشوار است وضعیت آلودگی هوای مشهد امروز در نقاط مختلف شهر (۲۲ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ترامپ: ما درباره بازسازی غزه صحبت می‌کنیم، نه یک راه‌حل یک یا دو دولتی ونزوئلا در واکنش به اعطای جایزه صلح نوبل، سفارتخانه‌هایش در نروژ و استرالیا را بست بیانیه رسمی وزارت امور خارجه درمورد اظهارات ترامپ علیه ایران در پارلمان رژیم صهیونیستی نروژ: اشغالگری اسرائیل باید متوقف شود امیر قطر: نشست شرم‌الشیخ باید سرآغازی برای توافقات آینده و حل عادلانه مسئله فلسطین باشد
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور وارد تبریز شد | تاکید رئیس جمهور بر باز شدن گره اشتغال و مسکن در آذربایجان شرقی

  • کد خبر: ۱۶۸۱۶۱
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۷
رئیس‌جمهور وارد تبریز شد | تاکید رئیس جمهور بر باز شدن گره اشتغال و مسکن در آذربایجان شرقی
رئیس جمهور در بدو ورود به تبریز گفت: از مهمترین مسائل آذربایجان شرقی بحث اشتغال و مسکن و باز شدن این گره‌ها است که اقدامات خوبی انجام شده و حتما باید کامل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی افزود: از کهن‌ترین تمدن‌های ایران اسلامی، تمدن آذربایجان است و این تمدن که پشتوانه عظیم فرهنگی است نه فقط برای آذربایجان بلکه برای ایران اسلامی و جهان اسلام است.

وی ادامه داد: افتخار دارم که امروز در جمع مردم بسیار خوب آذربایجان برای پیگیری مصوبات دور اول سفر‌ها هستم که برخی از این مصوبات به ثمر نشسته و وعده‌ای که به مردم عزیز آذربایجان داده‌ایم، ان‌شاءالله اجرایی خواهد شد. کار‌ها دنبال می‌شود تا بر زمین نماند و نیاز استان انجام شود.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی یک استان فرهنگی و قطب گردشگری، صنعتی، معدنی و کشاورزی است. ظرفیت‌های بسیاری در این استان وجود دارد و از همه مهمتر جوانان کارآمد و برومندی در این خطه هستند که این استان با حضور آن‌ها می‌تواند کار‌های بسیاری رقم زند.

رئیسی گفت: در سفر اول به خاطر وضعیت کرونایی امکان حضور در شهرستان‌ها را نداشتیم، اما این بار امکان داریم تا به برخی از شهر‌ها سفر کنیم و ان‌شاءالله در سفر‌های بعدی هم خدمت مردم عزیز استان خواهیم رسید. 

وی تاکید کرد: خبر‌های خوش بسیاری از آذربایجان شنیده‌ایم و حتما بعد از این نیز خواهیم شنید، زیرا مردان و زنان فرهیخته بسیاری در این استان حضور دارند که اهل علم و دانش هستند و با امیدواری تمام شاهد گام‌های بلندی در سطح استان و کشور خواهیم بود. 

وی گفت: بسیاری از مشکلاتی که امروز موجب رنج مردم است، به لطف خدا و به دست جوانان برطرف خواهد شد. در کنار پیگیری مصوبات دور اول، مصوبات دور دوم را هم اعلام می‌کنیم.

این سفر دو روزه رئیسی و اعضای هیات دولت به تبریز به منظور پیگیری مصوبات سفر سال گذشته و افتتاح طرح‌های به اتمام رسیده در این یک سال گذشته انجام می‌گیرد. رئیسی در روز نخست حضور خود در تبریز از شهرک صنعتی چرمشهر مایان تبریز و سپس کارخانه ماشین سازی تبریز بازدید خواهد کرد.

دیدار با هنرمندان در مجموعه فرهنگی و ادبی مقبره الاشعرا، دیدار عمومی با مردم تبریز و سخنرانی در ارک تاریخی این شهر، افتتاح راه آهن بستان آباد - تبریز، دیدار عمومی با مردم شهرستان چاراویماق، شرکت در جلسه سرمایه گذاری استانداری آذربایجان شرقی، شرکت در شورای برنامه ریزی استان در تالار جمهوری استانداری و در نهایت شرکت در نشست خبری عمده برنامه‌های رییس جمهور در این سفر دو روزه است.

 در این سفر بیش از ۱۰ نفر از اعضای هیات دولت و معاونان رییس جمهور حضور دارند و چندین طرح مهم به طور همزمان یا ویدیو کنفرانسی افتتاح می‌شوند که می‌توان به بهره برداری از طرح تولید مس کاتد به روش هیپ لیچینگ، آبرسانی به میانه و چندین طرح مهم دیگر اشاره کرد.

وی هم‌چنین پس از دیدار با شعرا و هنرمندان از ساعت ۱۷ امروز در محوطه ارک تبریز با مردم آذربایجان شرقی نیز دیدار عمومی خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->