انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد برای سال پنجم بهره‌گیری از ظرفیت‌های بانکی برای بهبود خدمات شهری هشدار معاون وزیر راه: تعادل زائر و مجاور در بافت پیرامونی حرم رضوی برهم خورده است بانک اقتصاد نوین آماده پشتیبانی از طرح‌های توسعه شهری مشهد است موحدیان: هدف اصلی شورای ششم مشهدمقدس رضایتمندی مردم است درباره بنای معروف مسجد شاه در مشهد | مسجدی با سرداب و چند مقبره گمنام حسامی: مشهدمقدس دارای ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری مشترک با بانک‌هاست گلایه شهروندان مشهدی از تغییر هندسی در تقاطع رسالت ۸۰ | گره تازه ترافیکی در بولوار رسالت اتوبوسرانی مشهد مهیای خدمت‌رسانی در سال تحصیلی ۱۴۰۴ هوای مشهد همچنان برای گروه‌های حساس ناسالم است (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بازسازی و نوسازی معراج شهدا، هویت و میراث ماندگار شورای ششم است + فیلم نشست مشترک رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با جمعی از اعضای تشکل‌های فرهنگی و قرآنی برگزار شد + فیلم ادامه روند عملیات اجرایی پارک خطی اسماعیل آباد در مشهد جابجایی بیش از ۱۰ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری مشهد در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۴ شهروند خبرنگار | گلایه والدین مشهدی از نحوه ثبت نام سرویس مدارس + پاسخ کیفیت هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) نگاهی به حضور آمریکایی‌ها در مشهد و شکل‌گیری بیمارستان و مدرسه پرستاری «میسیونری» | نفوذ درمانی یانکی‌ها نصب ۱۸۴ قطعه بتنی در تقاطع غیرهم‌سطح شهید فهمیده مشهد سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: دخالت‌های بیجا، در امور شورا‌ها اختلاف ایجاد می‌کند معاون شهردار مشهد مقدس: ماحصل همدلی و کار تیمی مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، رضایتمندی زائران بود
سرخط خبرها

سهم ۱۹ مترمربعی شهروندان مشهدی از سرانه فضای سبز

  • کد خبر: ۱۶۸۱۸۸
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
سهم ۱۹ مترمربعی شهروندان مشهدی از سرانه فضای سبز
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد از سهم ۱۹ مترمربعی شهروندان این شهر از سرانه فضای سبز خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین مختاری با بیان این که عملکرد‌های اکولوژیک و اجتماعی فضای سبز، تأثیر بسیار مهمی در افزایش نشاط اجتماعی و زیست پذیری کلان شهر‌ها دارد، اظهار کرد: توسعه فضای سبز پایدار و همسو با اقلیم، طی سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت شهری مشهد تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه امسال با توجه به بحران کم آبی، نگهداشت فضای سبز بیش از پیش حائز اهمیت است، افزود: علاوه بر موضوع توسعه فضای سبز شهری، در راستای ایجاد فضای سبزی پایدار و همسو با اقلیم مشهد در سال‌های اخیر مدیریت مصرف منابع آبی، استفاده از روش‌های هوشمند، بازچرخانی آب‌های خاکستری، توسعه استفاده از گونه‌های بومی، کم آب طلب و سازگار با اقلیم شهر در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد بیان کرد: در همین راستا اقدامات شاخصی نظیر توسعه شبکه جداسازی آب شرب از آب خام، احداث تصفیه خانه‌های محلی فاضلاب، گسترش شبکه آبیاری مکانیزه، انجام طرح‌های مطالعاتی مختلف با همکاری دانشگاه‌های مطرح کشور، توسعه کاشت گونه‌های کاملاً بومی و کم نیاز و… تلاش شده تا علاوه بر توسعه فضای سبز شهری، مدیریت توزیع و مصرف منابع آبی نیز در راستای ایجاد توسعه فضای سبزی پایدار در کلانشهر مشهد صورت پذیرد.

مختاری همچنین به نقش مردم در حفظ و نگهداری فضای سبز اشاره کرد و افزود: مسئله نگهداری و توسعه فضای سبز نیاز به مراقبت مستمر دارد که این کار با مشارکت شهروندان امکان پذیر است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: آموزش و فرهنگ سازی کاشت و نگهداری درختان، مراقبت از فضای سبز، آبیاری درختان به صورت صحیح و ... بایستی در ادارات، مدارس، دانشگاه ها، محلات، مراکز تجاری و ... توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: با توجه به گرمای هوا و کمبود منابع آبی، شهروندان می‌توانند در نگهداری و آبیاری فضای سبز شهری به خصوص آبیاری درختان مقابل منازل خود در حفظ محیط زیست سهیم شوند.

گفتنی است، در حال حاضر مساحت فضای سبز مشهد ۶ هزار و ۵۳۳ هکتار و سرانه فضای سبز برای هر شهروند ۱۹ مترمربع است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->