نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی قوای سه‌گانه در پی کشف آشفتگی‌ بازار کالاهای اساسی پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ زمان قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو در آبان ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات و لینک هشدار درباره افزایش کشتار دام به دلیل کمبود نهاده‌های دامی (۶ آبان ۱۴۰۴) کشف ۱۴۵ تن برنج و نیم تن چای احتکاری در جنوب تهران | متهم ۶.۸ میلیارد تومان جریمه شد (۶ آبان ۱۴۰۴) تورم مهرماه اعلام شد | تورم نقطه به نقطه به ۴۸.۶ درصد رسید بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول قیمت مرغ در مشهد افزایش یافت (۶ آبان ۱۴۰۴) | گوشت گوسفندی و گوساله چند؟ افت شدید قیمت سکه‌های پارسیان درپی کاهش نرخ طلا (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول هشدار جدی بانک مرکزی: ۵ بانک ناتراز دیگر اصلاح یا انحلال را انتخاب کنند! بررسی قیمت گل زعفران در شهرستان‌های خراسان رضوی (۶ آبان ۱۴۰۴) فروش مخلوط برنج داخلی و خارجی با نام و قیمت برنج ایرانی
سرخط خبرها

چگونه مصرف برق کولرگازی را کاهش دهیم؟

  • کد خبر: ۱۶۸۸۷۰
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
چگونه مصرف برق کولرگازی را کاهش دهیم؟
در سال‌های اخیر استفاده از کولر‌های گازی مرسوم شده که باتوجه به محدودیت‌های موجود در صنعت برق لازم است با رعایت نکاتی مصرف برق این وسیله را کاهش داد.

به‌گزارش شهرآرانیوز، گرایش به استفاده از کولر‌های گازی، اسپلیت و داکت اسپلیت‌ها حتی در مناطق معتدل کشور در سال‌های اخیر رو به فزونی است، این در حالی است که کولر‌های آبی به لحاظ تولید رطوبت و خنکای مطبوع، صرفه اقتصادی و مصرف متعارف‌تر انرژی، همچنان بهترین گزینه برای مناطق عادی کشور به شمار می‌روند، مناطق معتدلی که بیش از ۸۰ درصد مساحت کشور را در بر می‌گیرد.

 در مناطق گرمسیر و شرجی کشور که دما و رطوبت بالا است، با توجه به الگوی مصرف برق ویژه این مناطق که در ماه‌های گرم به ۳۰۰۰ کیلووات ساعت هم می‌رسد، استفاده از کولر‌های گازی توجیه‌پذیر است. البته بسیاری دمای آسایش کولرگازی اگر روی ۲۴ درجه سانتی گراد تنظیم شود، هم خنکی لازم حاصل شود و همچنین کمترین افزایش قبض برق را خواهیم داشت.

از جمله مسائل کلیدی و غیرقابل انکاری که در مورد سیستم‌های سرمایشی اسپلیت و داکت‌اسپلیت و به‌صورت کلی کولر‌های گازی باید مورد توجه قرار داد، این است که این دستگاه‌ها نسبت به کولر‌های آبی، میزان مصرف برق به مراتب بالاتری دارند.

در مجموع لازم است هنگام خرید کولرآبی به برچسب مصرف انرژی توجه و کولر را با توجه به برچسب انرژی، مشخصات فنی و متناسب با نوع نیاز خریداری کنیم.

برای اینکه در منطقه یا استان خود از برق پایدار برخوردار باشیم، دلیل قابل توجیهی برای مصرف بیش از حد برق نیست، زیرا شبکه برق کشور شبکه‌ای به هم پیوسته است و هر یک از استان‌ها برای برقراری تعادل در شبکه، موظف به کاهش مصرف روزانه خود هستند.

برای کاهش مصرف برق کولرگازی می‌توان نکاتی را رعایت کرد، در ابتدا سعی کنید کولرگازی متناسب با مساحت، شرایط آب و هوایی منطقه انتخاب و برای نصب از تکنسین‌های مجرب و ماهر استفاده کنید.

تا حد امکان از لوله کشی با طول کمتر در نصب استفاده و از اجرای عایق کاری مناسب در کولرگازی استفاده شود، ضمن اینکه باید حدالامکان یونیت خارجی (کندانسور) در سایه و محیط خنک نصب و برای خط برق تغذیه (مدار قدرت) از کابل استاندارد استفاده شود.

سعی کنید محیط داخل نسبت به محیط خارجی عایقکاری و درزبندی اصولی و صحیح شده باشد، تنظیم دمای ترموستات کولرگازی به صورت صحیح و اصولی نیز مورد توجه است.

بی شک تامین برق پایدار وظیفه وزارت نیرو بوده و آنطور که وعده داده شده نیز نباید امسال هیچگونه خاموشی در کشور اتفاق بیفتد، اما توجه به مدیریت مصرف نیز وظیفه شهروندی است، تا ضمن انجام کار‌های مدیریتی که توسط وزارت نیرو ضورت می‌گیرد مشکلی برای تامین برق پیش نیاید و کل کشور از نعمت برق برخوردار شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->