هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانون‌گذار حامی فلسطین، در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

نبردهای سنگین در جنوب و شرق اوکراین

  • کد خبر: ۱۶۸۹۴۸
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
نبردهای سنگین در جنوب و شرق اوکراین
رئیس جمهوری اوکراین با تایید تلویحی آغاز عملیات متقابل مورد انتظار ارتش کشورش علیه قوای مهاجم روسیه گفت: «حملات متقابل و عملیات دفاعی در حال انجام است.» هم‌زمان ارتش اوکراین مدعی شد سه روستا را در جنوب شرقی این کشور پس گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، اظهارات ولودیمیر زلنسکی که حاوی هیچ‌گونه جزئیاتی در مورد وضعیت ضدحملات و مراحل انجام آن نبود، در شرایطی بیان شد که نبردهای نیروهای اوکراینی در جنوب و شرق این کشور تشدید شده و اخباری هم در مورد پیشروی‌های آنها منتشر شده است. 

در همین حال، گزارش شده است که نیروهای اوکراینی در شرق کشور و در نزدیکی باخموت و در جنوب در نزدیکی زاپوریژیا پیشروی کرده و حملات دوربردی را علیه اهداف روسیه انجام داده‌اند. در مقابل، روسیه نیز مدعی است که ضمن وارد آوردن خسارات و تلفاتی سنگین به نیروهای اوکراینی مانع از پیشروی آنها شده است.

اوکراین مدعی است سه روستا را در جنوب شرقی این کشور پس گرفته است و تصاویری از شادمانی نظامیان اوکراینی در روستاهای بلاهوداتنه و نسکوچنه در منطقه دونتسک در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. هم‌زمان، وزارت دفاع اوکراین از آزادسازی یک روستای دیگر به نام ماکاریوکا خبر داده است.

این در حالی است که وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیروهای اوکراینی در ۲۴ ساعت گذشته عملیات «ناموفقی» برای حمله به مناطق جنوبی دونتسک و زاپوریژیا و نیز شهر شرقی باخموت داشته‌اند. نیروهای مسلح روسیه روز یکشنبه نیز از دفع دو حمله نیروهای اوکراینی در منطقه سولدار-آرتموفسک خبر دادند. 

ستاد کل نیروهای مسلح اوکراین هم با انتشار بیانیه‌ای در تایید حملات "موفق" در جنوب و شرق کشور اعلام کرد: «نیروهای روسی همچنان متحمل خسارات سنگینی می‌شوند ولی سعی در پنهان کردن آن دارند.»

هم‌زمان اوکراین، روسیه را متهم کرده که یک سد دیگر را در منطقه زاپوریژیا منفجر کرده است.

بنا بر اعلام وزارت دفاع اوکراین، ارتش روسیه یک سد را در نزدیکی روستای نووداریوکا منفجر کرده‌ که منجر به آب‌گرفتگی مناطق اطراف رودخانه موکری یالی شده است.

به گفته والری شرشن، سخنگوی ارتش اوکراین، روسیه برای کند کردن پیشروی نظامیان این کشور سدها را منفجر می‌کند.

به گزارش یورونیوز با تشدید نبردها در منطقه کلیدی زاپوریژیا واقع در جنوب اوکراین که مقام‌های روسی نیز آن را تایید کرده‌اند، گمان می‌رود که نیروهای اوکراینی در تلاش هستند تا با ایجاد شکاف در میان نیروهای روسیه ارتباط آنها را با کریمه قطع کنند.

البته وقوع سیل هفته گذشته در منطقه روند پیشروی نیروهای اوکراینی را در منطقه کند کرده است؛ سیلی که در پی تخریب سد خاکوفکا به وقوع پیوست و ناتو و ارتش روسیه متقابلا یکدیگر را به ایجاد انفجار در سد متهم کردند. 

سیل حدود ۵۹۶ کیلومتر مربع را فرا گرفته و به گفته زلنسکی تا کنون سه هزار نفر از مناطق سیل زده خرسون و میکولایف تخلیه شده‌اند. اما سطح آب در حال فروکش کردن است و بنا بر اعلام اولکساندر پروکودین، رئیس منطقه خرسون، سطح آب ۲۷ سانتی متر کاهش یافته است، هر چند که هنوز بیش از ۳۰ شهرک در ساحل رودخانه دنیپرو که قلمرو تحت کنترل اوکراین است، همچنان زیر آب است و تقریباً چهار هزار ساختمان مسکونی نیز دچار آب گرفتگی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->