بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما هویزه مشهد + تاریخ و ساعت
سرخط خبرها

محبت دائمی

  • کد خبر: ۱۶۹۴۳۴
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۸
محبت دائمی
یکی از دستور‌های دینی ما برای شاد کردن افراد، به‌خصوص در حیطه خانواده، هدیه دادن است که در فضای مشاوره به‌منظور رفع کدورت‌ها و تحکیم خانواده، بسیار بر آن تأکید می‌شود.

یکی از موضوعات بحث‌برانگیز درباره پیامبران الهی و به‌خصوص پیامبر اعظم، موضوع ازدواج‌های ایشان و برخوردشان با همسرانشان بوده است. پیامبر خدا (ص) تا وقتی که حضرت خدیجه (س) زنده بودند، همسر دیگری نداشتند و جملات زیادی از ایشان در تجلیل شخصیت حضرت خدیجه وجود دارد؛ ازجمله جایی در وصف ایشان فرمودند: «پروردگار، بهتر از او را به من نداده است». بعد از ایشان نیز مطالب زیادی در باب علت و حکمت ازدواج‌های بعدی پیامبر و ریزبینی و دقت ایشان در رعایت حق آن‌ها و برقراری عدالت مدنظر دین دربین آن‌ها موجود است.

یکی از دستور‌های دینی ما برای شاد کردن افراد، به‌خصوص در حیطه خانواده، هدیه دادن است که در فضای مشاوره به‌منظور رفع کدورت‌ها و تحکیم خانواده، بسیار بر آن تأکید می‌شود. درمورد پیامبر خدا در معارف ما آمده است که امام‌صادق (ع) فرمودند: «رسول‌اکرم (ص) هرگاه در روز عید عطری به‌دست می‌آورد، ابتدا آن را به همسرانش می‌داد». خود ایشان در حدیثی می‌فرمایند که برای همسران خود هدیه تهیه کنید. همچنین این هدیه دادن را به فرزندان توصیه می‌فرمودند و با ظرافت‌های خاصی در این‌باره بیان می‌کردند: «اول به دختران بدهید، سپس به پسر‌ها.

آن که دختربچه خود را مسرور کند، پاداش آزاد کردن بنده‌ای از فرزندان اسماعیل را دارد و آن که دیده پسربچه خود را روشن کند، مانند شخصی است که از خوف خداوند گریسته باشد و پاداش گریه از خوف خداوند، بهشت برین است». یکی از جذابیت‌های اخلاقی پیامبر در برخورد با خانواده، این است که ایشان به‌عنوان والاترین فرد عالم هستی، رفتار پادشاه‌گونه در منزل نداشتند، بلکه مانند یک فرد عادی، کار‌های خود را انجام می‌دادند و در کار‌های منزل به همسران خود یاری می‌رساندند. درمورد ایشان گفته شده است پیامبر (ص) پس از فراغت از کار‌های بیرونی و اجتماعی، در کار‌های خانه به همسرانشان کمک می‌کردند.

حضرت، لباس‌های خود را وارسی و کفش خود را اصلاح می‌کردند. گوسفندان را می‌دوشیدند و برای رفع نیازمندی‌های همسرانشان تلاش می‌کردند. گاهی نیز خانه خویش را جارو می‌زدند. حیوانات را وارسی می‌کردند و شتر را به‌جای خود روانه می‌ساختند. در سایر کار‌های داخلی منزل کمک می‌کردند و مکرر می‌فرمودند: «کمک به همسر در کار‌های منزل، صدقه و احسان در راه خداست». اسود گوید: «از عایشه پرسیدم که رسول خدا (ص) در خانه چگونه است؟» گفت: «در خدمت کردن به خانواده خویش، کوشاست و هنگام نماز از خانه بیرون می‌رود و مانند انسان‌های دیگر جامه خود را می‌شوید».

عروه‌بن‌زبیر گوید: «کسی از عایشه پرسید که آیا پیغمبر (ص) در خانه کار می‌کند؟» گفت: «آری، کفش‌هایش را تعمیر می‌کند و جامه‌اش را می‌دوزد. همان‌گونه که شما کار‌های خود را در منزل انجام می‌دهید، او هم کارهایش را انجام می‌دهد». اینکه خدای‌تعالی درمورد پیامبر خود تعبیر «اسوه نیکو» را در قرآن مجید به‌کار برده است، درباره مباحث خانوادگی و رفتار ایشان در خانواده هم کاربرد دارد که از خود ایشان نقل شده است: «بهترین شما، بهترین برای خانواده و همسرانتان هستید و من از همه شما در این زمینه بهترم». از خداوند بزرگ می‌خواهیم که ما را از پیروان حقیقی پیامبر بزرگ اخلاق در رفتار نیک با خانواده قرار بدهد. ان‌شاءا...!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->