۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی: ۱۵۰۰ روستا در استان با مشکل اساسی تأمین آب مواجه‌اند + فیلم

  • کد خبر: ۱۶۹۴۸۸
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
استاندار خراسان‌رضوی: ۱۵۰۰ روستا در استان با مشکل اساسی تأمین آب مواجه‌اند + فیلم
استاندار خراسان رضوی از مشکلات اساسی در تأمین آب شرب ۱۵۰۰ روستای بیش از ۲۰ خانوار جمعیت در این استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در اولین همایش سراسری «خیران آبرسان» در مشهد گفت: خراسان رضوی بیش از ۹ میلیون جمعیت ثابت دارد. البته در کنار این موضوع به‌سبب حضور زائران گرامی، ما در طول سال میزبان بیش از ۴۰ میلیون مسافر نیز هستیم و طبعا برای این زائران نیز باید آب تأمین شود.

وی ادامه داد: اکنون سه سال است که با خشکسالی و کاهش بارندگی مواجه هستیم و روستا‌های ما گرفتار کم‌آبی شده‌اند.  

نظری یادآور شد: خراسان رضوی به‌عنوان استانی پهناور، دارای بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار روستاست که از این حیث بیشترین جمعیت روستایی کشور را خراسان رضوی در خود جای داده است، اما با تجهیزات و تأسیسات فرسوده کنونی، خدمت‌رسانی به این قشر با مشکل همراه شده است.

استاندار خراسان رضوی افزود: شبکه و تأسیسات آبی استان فرسوده و قدیمی است، به‌طوری‌که عمر برخی تجهیزات به ۴۰ سال قبل باز‌می‌گردد. همین موضوع موجب شد که چندی قبل، شبکه توزیع آب بجستان از مدار خارج شود و شرایط دشواری برای ساکنان این شهر پیش بیاید.

وی تأکید کرد: استان ما ۲۵۹۶ روستای بیش از ۲۰ خانوار دارد که از این تعداد، ۱۵۰۰ روستا با مشکل اساسی برای تأمین آب مواجه‌اند. قطعا دولت به‌تنهایی نمی‌تواند آب را مدیریت کند، اما بخش خصوصی و خیران با حضور به‌موقع و همراهی با دولت در زمینه‌های مصرف، ایجاد و تأامین می‌توانند بار بزرگی را از دوش روستاییان نیازمند به آب بردارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->