افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تفویض اختیار اقدامات ممکن به مناطق شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۱۶۹۵۳۸
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶
تفویض اختیار اقدامات ممکن به مناطق شهرداری مشهد
شهردار مشهد در شورای شهرداران شهر مشهد گفت: از معاونان خواسته‌ام تمام وظایفی که می‌شود از ستاد به‌صف واگذار کرد، تفویض اختیار شود تا با کوتاه شدن فرایندها کار سرعت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد در شورای شهرداران شهر مشهد اظهارداشت: از معاونان خواسته‌ام تمام وظایفی که می‌شود از ستاد به‌صف واگذار کرد، تفویض اختیار شود تا با کوتاه شدن فرایندها کار سرعت گیرد. با توجه به تفویض اختیار انجام مطالعات به مناطق، سرعت عمل در معرفی پروژه‌ها جهت بودجه‌بندی سال۱۴۰۳ افزایش یابد.

وی ادامه داد: ۳۵ هزار پرونده دارای رأی قلع بنای اجرا نشده در کمیسیون ماده صد رسوب کرده، مناطق برای پیگیری و تعیین تکلیف این پرونده‌ها که طبق دستورالعمل معاونت شهرسازی امکان تبدیل‌شدن به جریمه را دارند کمیته‌ای تشکیل دهند تا رأی‌های قلع که قابلیت تبدیل به جریمه را دارند شناسایی و در دیگر موارد بر اجرای حکم تأکید کنند.

شهردار مشهد تصریح کرد: در برخی زمینه‌ها ۳۰درصد فرآیندها کوتاه شده که اعلام کردیم باید در گام اول فرآیندها ۵۰ درصد کم شود که در این زمینه شهرداران مناطق نیز مشارکت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->