ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد محسن چاوشی، علاج، دغدغه وطن و ادعایی که بی‌پاسخ نماند
سرخط خبرها

تازه‌کارهای پرفروش این هفته‌ سینماها معرفی شدند

  • کد خبر: ۱۶۹۶۹۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
تازه‌کارهای پرفروش این هفته‌ سینماها معرفی شدند
بر اساس آمار اعلامی سامانه مدیریت فروش و اکران سینما، چند فیلم تازه‌ اکران‌شده در سینماهای کشور طی یک هفته خود را به رتبه‌های نخست جدول فروش هفتگی رساندند و پیشتاز شدند.

به گزارش شهرآرانیوز سینمای ایران این هفته در مجموع با ۵۵۳ هزار و ۶۹۷ نفر مخاطب و اکران ۱۶ هزار ۸۴۱ سانس مبلغی بالغ بر ۲۳ میلیارد و ۵۷۷ میلیون و ۳۱۴ هزار تومان فروش داشت.

فیلم کمدی «فسیل» به تهیه‌کنندگی سید ابراهیم عامریان و کارگردانی کریم امینی از ۲۵ اسفند سال پیش به روی پرده سینما‌های کشور رفت. «فسیل» این هفته با فروش ۲۵۵ هزار بلیت به ارزش ۱۰ میلیارد و ۶۹۲ میلیون تومان همچنان در صدر جدول فروش سینما‌ها قرار گرفته است.

«شهر هرت» کاری از کریم امینی امینی است که با فروش ۱۳۰ هزار بلیط سینما توانست پنج میلیارد و ۶۰۵ میلیون تومان بفروشد و در رتبه دوم جدول فروش سینما‌ها قرار گیرد.

«کت چرمی» کاری از حسین میرزامحمدی تنها در هفت روز اکران به رتبه‌های نخست گیشه سینما رسید و با فروش ۳۸ هزار بلیط به ارزش یک میلیارد و ۷۹۷ میلیون تومان در رتبه سوم جدول فروش هفتگی سینما‌ها قرار گرفت.

فیلم سینمایی «مصلحت» به کارگردانی حسین دارابی که از ۱۷ خرداد روی پرده نقره‌ای رفته است نیز در این هفته با فروش ۲۹ هزار قطعه بلیط به ارزش یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون تومان در جایگاه چهارم فروش هفتگی سینما‌های کشور قرار گرفت.

«آهنگ دو نفره» کاری از آرزو ارزانش است که با فروش ۲۷ هزار بلیط به ارزش یک میلیارد و ۱۵۸ میلیون تومان در رتبه پنجم جدول فروش قرار گرفته است.

«عروسی مردم» از دیگر فیلم‌های سینمایی تازه اکران شده نیز با فروش ۲۶ هزار قطعه بلیط به ارزش یک میلیارد و ۱۲۶ میلیون تومان رتبه ششم جدول فروش هفتگی سینما‌های کشور را به خود اختصاص داد.

فیلم سینمایی «سه‌کام حبس» فیلمی درام اجتماعی به نویسندگی و کارگردانی سامان سالور و تهیه‌کنندگی ساسان سالور است که با فروش ۱۶ هزار قطعه بلیط به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان توانست در رتبه هفتم جدول فروش سینما‌ها قرار گیرد.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->