پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانو درآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آنهاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد سخنگوی وزارت خارجه: تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان وارد شهر خانکندی جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی: ایران آماده مذاکرات جدید است حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مختلف روسیه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان عازم جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر دفاع: دریا خط مقدم مقابله و مواجهه ما با دشمنان است

  • کد خبر: ۱۶۹۷۵۱
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
وزیر دفاع: دریا خط مقدم مقابله و مواجهه ما با دشمنان است
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح پس از بازگشت ناو دنا از ماموریت ناوگروه ۸۶ با حضور در سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع این موفقیت را به مهندسان و کارکنان این مجموعه تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در این دیدار با یادآوری اهمیت پایمردی در مسیر پیشرفت نظام گفت: رمز موفقیت رزمندگان اسلام اخلاص، اتصال به ذات اقدس الهی و توکل به او و توسل به ساحت ائمه اطهار (س) است و باید توجه بسیار زیادی به معنویت داشت، زیرا این موضوع تقویت کننده انگیزه و روحیه در همکاران و زمینه ساز شکل گیری سازمان ارزشی است.

وزیر دفاع در این دیدار با اشاره به جایگاه راهبردی دریا در اندیشه  فرماندهی معظم کل قوا به مطالبه معظم‌له در حوزه دریا اشاره کرد و پیشرفت‌های شگرف دریایی امروز کشور را مرهون توجهات و تدابیر ایشان به دریا دانست و بر این اساس لزوم حضور مقتدرانه در دریا و اهمیت قدرت دریایی را برای اقتصاد، تجارت، صنعت و دفاع بسیار حیاتی ارزیابی کرد و گفت: دریا خط مقدم مقابله و مواجهه ما با دشمنان است و برخی از  تهدیدات جمهوری اسلامی ایران ریشه در دریا دارد بنابراین برای حضور قدرتمندانه در آبراه‌ها و سرزمین‌های آبی نیازمند صنعت دریایی پیشرفته، قدرتمند،  چند منظوره با قابلیت‌های بین المللی هستیم و از طرفی علم و فناوری دریایی در حوزه دفاعی می‌تواند پیشران و پیش برنده صنعت دریایی کشور و در خدمت کشور باشد.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به رشد روز افزون علم و فناوری‌های دریایی همانند هوش مصنوعی، رباتیک، ارتباطات و ...، توجه به زنجیره علمی، کامل و ارزش ساز این صنعت را ضروری دانست و با بیان اینکه این زنجیره با همراهی بخش‌های مختلف وزارت دفاع همانند موشکی، راداری، پدافندی و الکترونیک تکمیل می‌شود لزوم هم افزایی و هماهنگی و اولویت‌بندی را یادآور شد.

وی با تاکید بر بهره‌گیری و بکارگیری خلاقانه و ابتکاری پیشرفت‌های دفاعی با یکدیگر و خلق محصولات با استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده را بسیار مهم توصیف کرد.

وزیر دفاع با اشاره نقش دانشگاه‌های کشور و شبکه همکاران شرکت‌های دانش بنیان، همکاری با ظرفیت‌های ملی و علمی کشور را مورد تاکید قرار داد و بومی‌‌سازی و طراحی محصولات جدید را براساس نیاز نیرو‌های مسلح پیشرفت‌های دنیا و نسل‌های آینده صنعت دریایی را به همراه خدمات پس از فروش، آموزش، نگهداری، تعمیرات، رفع اشکالات خواستار شد.

امیر سرتیپ آشتیانی با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی برای انجام کار‌های بزرگ بر لزوم رسیدگی و توجه به آنان تاکید کرد.

در انتهای این دیدار جمعی از مدیران ضمن ارائه گزارش از اهم اقدامات، دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->