راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود امروز (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه آغاز شد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو آموزش ضمن خدمت معلمان و مدیران در تابستان تکمیل می‌شود مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی تا هفته دیگر واریز می‌شود دستگیری سارقان سریالی دوچرخه و  لوازم خودرو در  عملیات‌های پلیس مشهد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۷۰ مدرسه جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟ ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند گیرگردن غذا از علائم هشداردهنده بیماری سرطان مری است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | ۴ روز هوای طوفانی در خراسان رضوی و ۲۲ استان دیگر آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ + جزئیات (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟
سرخط خبرها

بروز طوفان و گرد و خاک در جاده سرخس مشهد (۲۸ خرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۹۸۵۲
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲
بروز طوفان و گرد و خاک در جاده سرخس مشهد (۲۸ خرداد ۱۴۰۲)
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: وزش باد شدید همراه با گرد و خاک صبح یکشنبه موجب کاهش دید افقی رانندگان در جاده سرخس- مشهد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر شهامت افزود: محدوده اصلی وقوع گرد و خاک از سرخس تا کیلومتر ۴۰ جاده به سمت مشهد گزارش شده است.

وی همچنین با اشاره به وقوع حادثه واژگونی اتوبوس در کیلومتر ۳۵ غرب نیشابور ادامه داد: پس از این رخداد، گشت راهداری برای تامین ایمنی تردد در محل حاضر شد و با هماهنگی تیم‌های انتظامی و امدادی اتوبوس را جا به جا و مسیر را پاکسازی مسیر کرد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: هم اکنون رفت و آمد در مسیر سبزوار- نیشابور به صورت عادی و روان جریان دارد.

پنجشنبه گذشته نیز گرد و خاک شدید، دید افقی حدفاصل سرخس تا روستای گنبدلی (محدوده‌ای به طول ۳۵ کیلومتر) را کاهش داد و علاوه بر تردد خوردو‌ها حرکت قطار‌های باری و مسافربری را نیز با مشکل مواجه کرد.

جاده ترانزیتی سرخس مشهد به طول ۱۹۵ کیلومتر مرکز این شهرستان ۱۰۰ هزار نفری را به مشهد متصل می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->