سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حال ۴ نفر از حادثه‌دیدگان واژگونی اتوبوس زائران عراقی مساعد نیست + فوت ۴ تن از مسافران (۲۸ خرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۹۸۵۶
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۰
حال ۴ نفر از حادثه‌دیدگان واژگونی اتوبوس زائران عراقی مساعد نیست + فوت ۴ تن از مسافران (۲۸ خرداد ۱۴۰۲)
رئیس پلیس‌راه نیشابور گفت: براثر واژگونی اتوبوس زائران عراقی در محور سبزوار به نیشابور چهار نفر کشته و ۱۹ تن نیز مصدوم شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی‌اکبر عرفانی‌مهر خاطرنشان کرد: حوالی ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح امروز در کیلومتر ۶۵ محور سبزوار به نیشابور، اتوبوس زائران عراقی که به سمت نیشابور در حرکت بود بر اثر برخورد با دو خودروی پراید واژگون شد.

وی با تأکید بر اینکه اتوبوس حامل زائران عراقی بوده است، گفت: در این حادثه ۳ تبعه عراق و یک ایرانی جان خود را از دست دادند.

عرفانی‌مهر با اشاره به اینکه در بررسی‌های اولیه مشخص شده تغییر مسیر ناگهانی خودروی پراید باعث واژگونی اتوبوس شده است، بیان کرد: دو خودروی پراید بدون خسارت جرحی بوده‌اند و فقط خودرو‌ها آسیب دیده‌اند.

معاون مرکز مدیریت حوادث شهرستان نیشابور با بیان اینکه در این حادثه علاوه بر چهار کشته، ۱۹ مصدوم داشتیم، اظهار کرد: چهار نفر از مصدومان که هم‌اکنون در بیمارستان تحت درمان هستند، حال مساعدی ندارند و ۱۵ مصدوم دیگر از نظر شرایط عمومی وضعیت پایداری دارند.

سید حمید حسینی گفت: پس از اعلام این حادثه به مرکز اورژانس ۱۱۵ بلافاصله چهار خودروی آمبولانس، یک اتوبوس آمبولانس و یک آمبولانس هلال احمر از شهرستان نیشابور و ۲ آمبولانس کمکی از شهرستان سبزوار به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->