نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

پژمان‌فر‌: پرونده شکایت ۷۰۰ هزار نفر از «حسن روحانی» تقدیم دادستانی شد

  • کد خبر: ۱۶۹۹۳۴
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰
پژمان‌فر‌: پرونده شکایت ۷۰۰ هزار نفر از «حسن روحانی» تقدیم دادستانی شد
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: پرونده‌ای با ۷۰۰ هزار شکایت مردمی از رئیس‌جمهور سابق به دادستانی ارسال شده که انتظار می‌رود تکلیف آن با صدور قرار منع تعقیب یا صدور احکام قضایی هرچه سریعتر روشن شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله پژمانفر درباره پیگیری‌های کمیسیون اصل نود مجلس برای تکمیل پروژه خط لوله انتقال نفت گوره به جاسک که در دولت قبل افتتاح شده است، اظهار داشت: در سال ۹۳ جهت فروش و انتقال نفت مسیری به عنوان مسیر اضطراری پیش‌بینی شد و البته این طرح از زمان دوران دفاع‌مقدس مورد‌نظر بود و بعد‌ها با در نظر گرفتن مسائل مرتبط با پدافند غیرعامل و هم از منظر پرهیز از خام فروشی و توسعه فرآورده‌ها این پروژه در سال ۹۳ مطرح شد و از سال ۹۸ کار‌های عملیاتی آن آغاز شد، اما سال ۱۴۰۰ به صورت زود‌هنگام افتتاح شد.

وی افرود: آقای زنگنه دولت وقت اصرار داشت که این خط انتقال نفت افتتاح شود و مبلغی حدود ۱میلیارد و ۷۰۰میلیون دلار برای آن هزینه شد و با توجه به نواقصی که داشت کمیسیون نامه‌ای به رئیس جمهور ارسال و تاکید کرد بخاطر نواقص نباید بهره‌برداری شود، اما بی‌توجهی به آن موجب شد ۲۵میلیون دلار خسارت در مورد یکی از نواقص به کشور وارد شود، همچنین ایستگاه‌های تقویت فشار مسیر خط ناقص بود و از ۵ ایستگاه تنها یک ایستگاه  به صورت ناقص کار می‌کرد در کنار این نواقص گوی شناور مخصوص این پروژه طراحی نشد و این گوی از عسلویه به منتقل شده و در ادامه این گوی غرق شد و خسارتی به کشور وارد آمد.

وی در ادامه با اشاره به سایر ایرادتی که کارشناسان به دلیل افتتاح زود هنگام این پروژه مطرح می‌کنند، گفت: بازدید‌های میدانی کمیسیون حاکی از این است که، فشار به پیمانکاران پروژه برای تحویل زودهنگام پروژه موجب شده نوع اجرا پر خطر و بی کیفیت صورت گیرد و عمر خط لوله را کاهش پیدا کند در کنار این‌ها مخزن مورد نیاز برای این پروژه ساخته نشده بود و ملزومات فنی برای مراقبت از خطوط لوله نیز لحاظ نشده است و اصرار دولت قبل به افتتاح پروژه با میزان پیشرفت ۷۸درصدی خساراتی را به کشور وارد کرده است لذا نامه‌ای به رئیس‌جمهور در مورد تبعات افتتاح زود‌هنگام خط لوله گوره به جاسک ارسال کردیم و در این نامه تأکید شد مشکلات ناشی از افتتاح زود هنگام متوجه رئیس جمهور وقت خواهد بود.

پژمانفر تصریح کرد: در دولت جدید با پیگیری‌های کمیسیون اصل نود موجب شد ۱۰ پست برق احداث شود و ۳۰۰کیلومتر خط انتقال برق و ۱۰۰۰کیلومتر فیبر نوری اجرا و نواقص تلمبه خانه‌های یک تا ۴ رفع شود ضمناً بهره برداری ایستگاه‌های توپک رانی و راه اندازی ۴مخزن با ظرفیت ۴میلیون بشکه نفت خام و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای طراحی گوی شناور و پیگیری خط انتقال جاسک تا پالایشگاه بندرعباس برای تحقق هدف اصلی این  پروژه از نتایج ورود کمیسیون اصل نود به موضوع بود. در این مسیر ۵نیم میلیون بشکه نفت وجود داردکه باید هرچه سریعتر به از خط لوله خارج شود تا موجب فرسودگی در لوله‌ها نشود.

رئیس کمیسیون اصل نود در پایان با اشاره به پرونده‌های مطروحه در مورد رئیس جمهور سابق گفت: شکایاتی در خصوص مشکلات بورس و مداخلات ارزی از رییس‌جمهور سابق به دادستانی ارسال شده و  ۷۰۰هزار نفر مردم در این موضوع شکایاتی به کمیسیون ارسال کرده بودند که انتظار می‌رود توسط دستگاه قضایی منع تعقیب صادر شود یا موضوع به سرعت پیگیری شود همچنین در خصوص پروژه گوره به جاسک و خسارات وارده به کشور نیز گزارشی به دستگاه قضایی ارسال خواهد شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->