بهبود کیفیت نان و ترویج مصرف آرد و نان کامل، در اولویت شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مصرف زیاد قند‌های ساده توسط دانش‌آموزان ممکن است باعث کاهش تمرکزشان بشود یارب، نظر تو برنگردد! بازدید مقامات قضایی خراسان رضوی از روند احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم (ص) مشهد شناسایی ۷۲۶۱ فرد مبتلا به سل در سال ۱۴۰۲ | هزینه ۵۰۰ میلیون تومانی برای درمان هر مورد ابتلا به سلِ مقاوم منع اجتماعی، تنها راه حذف پدیده شوم «زباله‌گردی» است اعترافات تکان دهنده مردی که خانواده همسر خود را گروگان گرفت + عکس یک گروه خونی نادر در کرمان شناسایی شد افزایش ۳۶ درصدی ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور از ابتدای سال آبی جدید تا ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۳ تاکید وزیر آموزش و پرورش بر تدوین آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان | ۵۰ درصد پاداش بازنشستگی فرهنگیان باید در بودجه ۱۴۰۴ لحاظ شود سرپرست سازمان بهزیستی کشور: ۴۰۰ هزار زن سرپرست‌خانوار در کشور وجود دارد | اجرای طرح بیمه طلاق توافقی انتقال هوایی قلب اهدایی نوجوان چهارده‌ساله؛ این بار در اصفهان (۲۲ مهر ۱۴۰۳) اصرار بر مصرف برند خاص شیرخشک رگولار توجیه ندارد درباره انجمن حمایت از زندانیان خراسان رضوی | حامیان روز‌های سخت طرح سامان‌دهی نظارت بر دانشگاه آزاد مجدداً در مجلس کلید خورد با شکایت مردی مشهدی، یک کلاهبردار در لب مرز دستگیر شد استان‌های شرق کشور از امروز تا سه‌شنبه (۲۲ تا ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۳) منتظر بارش باران باشند ثبت نام متقاضیان آزمون ارشد از امروز ( (یکشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳) آغاز می‌شود شیوع تب دنگی در فصل سرما محتمل است هوای ۶ منطقه کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار آلودگی است (۲۲ مهرماه ۱۴۰۳) نحوه شکایت از کلاهبرداری اینترنتی چیست؟ | بیعانه‌ای برای خرید‌های اینترنتی پرداخت نکنید استفاده بیش از حد کودکان از فناوری‌های نوین و اثرات سوء آن بر سلامتی کشف ۳ جسد در محل آتش سوزی بازار آهن شادآباد (۲۱ مهر ۱۴۰۳) حضور بازپرس ویژه قتل در محل حادثه آتش‌سوزی محله شادآباد| ۲ هموطن جان باختند
سرخط خبرها

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۷ درصد اضافه می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۹۹۴۰
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۷ درصد اضافه می‌کند
مصرف دو وعده در هفته از این ماده غذایی احتمال بیماری قلبی و مرگ را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج تحقیقی بزرگ و طولانی‌مدت نشان داده است که گوشت قرمز فرآوری نشده و هر نوع گوشت فرآوری شده با خطر بیشتر بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ مرتبط است.

مصرف دو بار در هفته گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز یا مرغ اما نه ماهی، میزان بیماری‌های قلبی عروقی را ۳ تا ۷ درصد افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، مصرف دو هفته‌ای گوشت فرآوری شده یا حتی گوشت قرمز فرآوری نشده اما نه ماهی یا مرغ با افزایش ۳ درصدی خطر مرگ مرتبط است.

نتایج مطالعات گذشته نشان داده است که مصرف بیشتر گوشت قرمز می‌تواند منجر به چندین مشکل سلامتی مانند سرطان شود.

مطالعه‌ای که توسط دکتر اسمیت و همکاران وی انجام شد، نشان داد که گوشت‌های فرآوری‌شده و گوشت قرمز، غذاهایی هستند که به شدت با افزایش وزن مرتبط هستند.

محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده قبلا پیشنهاد کرده بودند که غذاهای فرآوری شده می‌توانند خطر بیماری قلبی، دیابت و چاقی را افزایش دهند.

پروفسور نورینا آلن، محقق ارشد این تحقیق گفت: این تفاوت کوچک است اما ارزش تلاش برای کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده را دارد.

دکتر ویکتور ژونگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: تغییر مصرف از غذاهای پروتئین حیوانی ممکن است یک استراتژی مهم برای کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در سطح جمعیت باشد.

گروه تحقیقاتی داده‌های ۶ مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل کرد که شامل ۲۹هزار و۶۸۲ شرکت‌کننده بزرگسال با ۳۰ سال پیگیری بود.

شاید بهتر باشد مصرف این نوع غذاها را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم و آنها را با سایر منابع پروتئینی مانند دانه‌ها، آجیل، محصولات لبنی، حبوبات، ماهی و غذاهای دریایی جایگزین کنیم.

پروفسور لیندا ون هورن، یکی از محققان این تحقیق می‌گوید: ماهی، غذاهای دریایی و منابع گیاهی پروتئین مانند آجیل و حبوبات ازجمله لوبیا و نخود، جایگزین‌های عالی برای گوشت هستند که کمتر مصرف می‌شوند.

منبع: هلث

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->