ایلان ماسک مدعی شد: کارکردن در کل جهان به پایان می‌رسد اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رونمایی از خودروی فرمول دانشجویی ایرانی ساخته شده توسط دانشگاه فردوسی مشهد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۹۹۶۶
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰
رونمایی از خودروی فرمول دانشجویی ایرانی ساخته شده توسط دانشگاه فردوسی مشهد+ فیلم
تیم دانشجویی ۱۲ نفره دانشگاه فردوسی مشهد خودروی فرمول دانشجویی با موتور ۳ سیلندر با وزن ۲۸۰ کیلوگرم را طراحی کرده که این خودرو فردا برای شرکت در «مسابقات جهانی فرمول دانشجویی» راهی ایتالیا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خودروی تک سرنشین فرمول دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد که توسط تیم ۱۲ نفره دانشجویی طراحی و ساخته شده، برای حضور در مسابقات فرمول دانشجویی کشور ایتالیا آماده‌سازی شده است.

کلیه قطعات این خودرو با حجم موتور ۶۰۰ سی سی و سوخت بنزین سوپر، طراحی این تیم ۱۲ نفره است و به گفته آن‌ها بخش‌های موتور، سیستم خنک کننده، یکپارچه‌سازی سیستم‌ها با موتور، شاسی و سیستم تعلیق، طراحی محققان و مهندسان دانشگاه فردوسی مشهد بوده است.

شاسی این خودرو از جنس آلومینیوم بوده که این امر در کاهش وزن خودروی دانشگاه فردوسی مشهد مؤثر بوده است.

بدنه آن نیز از نوع فیبر کربن و وزن کل خودرو ۲۸۰ کیلوگرم است.

توان خودروی فرمول دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، ۶۷ اسب بخار و گشتاور آن ۵۱ نیوتن است.

حداکثر سرعت این محصول ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت است که تا ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت قدرت دارد. شتاب این خودرو ۵.۲ ثانیه است و در طی این مدت سرعت خودرو از صفر به ۱۰۰ می‌رسد.

این خودرو قرار است فردا، دوشنبه ۲۹ خرداد ماه برای آماده‌سازی‌های نهایی به منظور شرکت در مسابقات فرمول، راهی کشور ایتالیا شود.

سوخت این خودرو از سوی برگزارکنندگان مسابقه تامین می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->