فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد
سرخط خبرها

معاون وزیر اقتصاد: ترخیص دارو از گمرک به صورت ۹۰ درصدی در حال انجام است

  • کد خبر: ۱۷۰۰۶۸
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۴
معاون وزیر اقتصاد: ترخیص دارو از گمرک به صورت ۹۰ درصدی در حال انجام است
رئیس‌کل گمرک ایران از تمهیدات ویژه برای ترخیص دارو و تجهیزات پزشکی از گمرک کشور خبر داد و گفت: ترخیص دارو از گمرک به صورت ۹۰ درصدی در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضوانی‌فر در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۲۹ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی سومین گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد بررسی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در دو حوزه واردات و ترخیص تجهیزات پزشکی و مدیریت بازار دارویی کشور گفت: در خصوص حقوق ورودی دارو مواد اولیه و تجهیزات مصرفی پزشکی، مواد اولیه و خطوط شیمیایی تولید بر اساس بند (ز) تبصره (۶) قانون بودجه امسال از ۴ به یک کاهش پیدا کرد و در خصوص دارو‌های ساخته شده و شیرخشک نیز در بند (ب) تبصره (۷) بودجه ۱۴۰۲ با وجود ابلاغ با تأخیر فهرست، حقوق ورودی از ۴ به یک کاهش پیدا کرد.

رئیس کل گمرک ایران تصریح کرد: بر اساس جلساتی که با رئیس مجلس داشتیم و حمایت ویژه وی؛ مجموعه‌ای از تسهیل‌گری‌ها در سال جاری برای واردات مواد دارویی درنظر گرفته شده که اولاً با مصوبه‌ای که از مجلس گرفته شد و لیستی که از مجلس اخذ شد، ترخیص دارو به صورت ۹۰ درصدی انجام می‌شود. این موضوع در شرایطی است که حتی اگر فرآیند ثبت سفارش دچار ایراد باشد.

وی ادامه داد: ترخیص دارو هم در خصوص دارو بوده و هم در خصوص مواد اولیه؛ نشستی در حضور آقای قالیباف در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه داشتیم که نرخ پایه ضمانت‌نامه‌ها حدود ۵۰۰ میلیون تومان بود که این عدد به ۲۰۰ میلیون تومان کاهش پیدا کرد تا شرکت‌ها بتوانند از این امکان استفاده کنند.

رضوانی‌فر تصریح کرد: این مسئله برای مالیات بر ارزش افزوده نیز تحقق پیدا کرد و مقرر شد بابت مالیات بر ارزش افزوده شرکت‌های دارویی ضمانت‌نامه پذیرفته شود. همچنین بر اساس ضمانت‌نامه‌ای که داشتیم مقرر شد تجهیزات دارویی با حداقل اسناد ترخیص شود و این موضوع با همراهی مسئولان وزارت بهداشت انجام می‌گیرد.

رئیس کل گمرک ایران اضافه کرد: امکان دیگری که رئیس کمیسیون بهداشت به آن اشاره کرد که اگر اجرایی نشود هزینه‌های شرکت‌های دارویی افزایش می‌یابد، حمل یکسره است که در خصوص دارو‌های زنجیره سرد، واکسن‌ها و دارو‌های فوریتی است. در خصوص این دارو‌ها ما از امکان حمل یکسره استفاده می‌کنیم یعنی از زمانی که دارو وارد گمرک می‌شود مستقیماً به انبار شرکت‌ها منتقل و تشریفات گمرکی پس از آن انجام می‌شود.

رضوانی‌فر با بیان اینکه از سوی دیگر امکان پرداخت نسیه دارو نیز فراهم شده است، افزود: ظرفیتی در ماده ۴۲ قانون امور گمرکی ایجاد شده که با تضمین بالاترین دستگاه مقام اجرایی این امکان وجود دارد که اگر اسناد و مدارک کامل نباشد، ترخیص انجام شود که از این ظرفیت طی سه ماه گذشته نیز استفاده شده که بالاترین استفاده از این ظرفیت نیز در خصوص شرکت سرم‌سازی رازی بود که با تعهد وزیر ترخیص شد.

رئیس کل گمرک ایران تصریح کرد: همچنین شرکت‌های دارویی و خدمات دارویی تأکید دارند که در خصوص تکمیل خطوط تولید دچار مشکل هستند که در این زمینه از ظرفیت بند (۱) ماده (۳۸) قانون صادرات و واردات استفاده شد، و امکان ترخیص لوازم یدکی و تجهیزات مصرفی صنعت دارو بدون ثبت سفارش فراهم کردیم که توقفی در خطوط تولید از این بابت به وجود نیاید.

وی خاطرنشان کرد: کاهش حقوق ورودی ملزومات و تجهیزات پزشکی مصرفی برای کلیه کالا‌هایی که تا تاریخ ۲۵ خرداد به گمرک رسیده بودند، لیست آن ابلاغ شده و ترخیص آغاز شده است، برای ادامه این تاریخ ما منتظر مصوبه سران قوا هستیم که در این صورت برای محموله‌های ۲۵ خرداد به بعد نیز نگرانی وجود نخواهد داشت. در خصوص سود بازرگانی بند ز تبصره ۶ که در لیست دولت وجود دارد و ۲ درصد به آن اضافه شده، این ۲ درصد تعلق نمی‌گیرد و آن‌ها ترخیص خواهد شد.

رضوانی‌فر در پایان از حمایت‌های کمیسیون بهداشت و رهنمود‌های قالیباف رئیس مجلس به ویژه در ابلاغ لیست حقوق ورودی و همچنین در استفاده از بند یک ماده ۳۸ و گسترده کردن دایره شمول ضمانت نامه از ۵۰۰ به ۲۰۰ میلیون تومان تشکر کرد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->