اینفوگرافی | مشخصات و ویژگی‌های پهپاد آرش ۲ انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه چیز درباره موشک بالستیک «خیبر» (خرمشهر-۴) + مشخصات، ویژگی‌ها و عکس موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اسامی سردارانی که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند ۱۷۵ کشته و زخمی در حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم | مذاکرات متوقف نشده است سردار شکارچی: وعده صادق ۳ نسبت به گذشته کوبنده‌تر بود + فیلم کنعانی: تقسیم نقش آمریکا با اسرائیل در تجاوز به ایران روشن است افشاگری میدل‌ایست‌آی درخصوص کمک آمریکا به اسرائیل رئیس شورای عالی استان‌ها: جمهوری اسلامی ایران این بار به گونه دیگری به رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد شهادت سرداران ربانی و محرابی در حمله رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پهپاد آرش ۲ ارتش | دوربرد‌ترین پهپاد انتحاری جهان + تصویر انهدام اهدافی در اسرائیل با پهپادهای آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران رسانه عبری: بزرگی کلاهک‌های انفجاری موشک‌های ایرانی شوکه کننده است بازگشایی حریم هوایی اردن به روی پروازهای ورودی و خروجی زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید + فیلم جزئیات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) در فرودگاه مهرآباد ۷۰ زخمی در حملات تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی هلاکت ۲ صهیونیست در حمله موشکی ایران به ریشون لتسیون سفیر ایران در دیدار با مقام وزارت خارجه انگلیس، خواستار محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی شد خبرگزاری تاس روسیه: بیش از ۱۵۰ هدف در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرار گرفتند نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم آنتونیو گوترش خواستار توقف حملات در منطقه شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سران ایتالیا و فرانسه با بن‌سلمان درباره ایران تلفنی صحبت کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین دیدار کرد

  • کد خبر: ۱۷۰۱۵۵
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱
وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین دیدار کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت، شی جینپینگ، رئیس جمهور چین در دیدار با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا ابراز امیدواری کرد که سفر او به ثبات روابط بین دو کشور کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ساوت چاینا مورنینگ پست در این باره نوشت، هوآ چونینگ،‌ سخنگوی وزارت خارجه چین در توییتی نوشت: رئیس جمهور شی گفت که تعاملات دولت با دولت باید همیشه بر اساس احترام و صداقت متقابل باشد. من امیدوارم که از طریق این دیدار، شما وزیر خارجه آمریکا، کمک‌های مثبت بیشتری به ثبات روابط چین و آمریکا داشته باشید.

شی با تاکید بر اینکه مذاکرات بلینکن و مقام‌های چینی صادقانه و عمیق بوده گفت که پکن موضع خود را شفاف اعلام کرده است و هر دو طرف در مورد "برخی موضوعات خاص"  به توافق رسیده‌اند. تعاملات دولت به دولت همیشه باید بر اساس احترام و صداقت متقابل باشد.

رئیس‌جمهور چین در این دیدار ۳۰ دقیقه‌ای گفت که پکن امیدوار است روابط بین چین و آمریکا بتواند بر همه مشکلات غلبه کند. چین امیدوار است که روابط چین و آمریکا سالم و پایدار باشد و معتقد است که دو قدرت بزرگ می توانند بر همه مشکلات فائق آمده و راه درست را برای کنار آمدن با یکدیگر بر اساس احترام متقابل، همزیستی مسالمت آمیز و همکاری متقابل سودمند بیابند.

شی گفت که چینی‌ها مانند آمریکایی‌ها مردمی باوقار، با اعتماد به نفس و متکی به خود هستند و هر دو حق دارند زندگی بهتری را دنبال کنند. شی با اشاره به اینکه منافع مشترک دو کشور باید بها داده شود و موفقیت آنها به جای تهدید برای یکدیگر یک فرصت است، گفت: دو کشور باید با احساس مسئولیت نسبت به تاریخ، برای مردم و برای جهان عمل کنند. و چین- ایالات متحده روابط درست را تجربه کنند.

او افزود: به این ترتیب آنها ممکن است به صلح و توسعه جهانی کمک کنند و جهانی که در حال تغییر و آشوب است، پایدارتر، مطمئن تر و سازنده تر شود. رقابت کشورهای بزرگ نشان دهنده روند زمانه نیست، حتی کمتر می تواند مشکلات خود آمریکا یا چالش های پیش روی جهان را حل کند. چین به منافع ایالات متحده احترام می گذارد و به دنبال به چالش کشیدن آمریکا نیست. در همین راستا، ایالات متحده باید به چین احترام بگذارد و نباید به حقوق و منافع مشروع چین لطمه ای وارد کند. هیچ یک از طرفین نباید سعی کند طرف مقابل را با اراده خود شکل دهد، حتی کمتر طرف مقابل را از حق مشروع خود برای توسعه محروم کند.

رسانه‌های دولتی چین گفتند که شی در گفتگوهای پشت درهای بسته به بلینکن گفت: چین همیشه امیدوار است شاهد یک روابط سالم و پایدار میان چین و ایالات متحده باشد و بر این باور است که دو کشور بزرگ می‌توانند بر مشکلات مختلف فائق آیند و راه درستی را برای کنار آمدن بر اساس احترام متقابل، همزیستی مسالمت آمیز و همکاری برد-برد بیابند و از طرف آمریکایی می خواهد که نگرش منطقی و عمل گرایانه اتخاذ کند و با چین همکاری کند.

رئیس جمهور چین خاطرنشان کرد که دو طرف باید به تفاهمات مشترکی که او و بایدن در بالی به دست آوردند متعهد بمانند و اظهارات مثبت را به اقداماتی برای ثبات و بهبود چین و آمریکا تبدیل کنند.

بلینکن در پاسخ گفت که دو کشور "تعهد و مسئولیت دارند" روابط خود را مدیریت کنند و ایالات متحده "متعهد به انجام این کار" است.

او تاکید کرد که واشنگتن به تعهد جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده مبنی بر عدم وقوع یک "جنگ سرد جدید" پایبند است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->