زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

مرگ ۱۶۶ نفر هندی براثر گرمای شدید

  • کد خبر: ۱۷۰۲۱۴
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۴
مرگ ۱۶۶ نفر هندی براثر گرمای شدید
بر اثر افزایش گرمای شدید هوا در چند روز گذشته ۱۶۶ نفر در ایالت‌ های بیهار و اوتار پرادش واقع در شمال هند جان خود را از دست دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اثر افزایش گرمای هوا در چند روز گذشته ۱۶۶ نفر در ایالت‌های بیهار و اوتار پرادش واقع در شمال هند جان خود را از دست دادند.

طبق اعلام مقامات هندی، به دلیل گرمای شدید که چند روز اخیر این کشور را تحت تاثیر خود قرار داده است، تا کنون در ایالت اوتار پرادش ۱۱۹ نفر و در ایالت بیهار نیز ۴۷ نفر جان باخته اند.

در شهر بالیا در ایالت اوتار پرادش افرادی که به بیمارستان منتقل شده بودند به دلیل ظرفیت بیش از حد پذیرش نشدند. همچنین به دلیل پر شدن سردخانه بیمارستان بستگان متوفیان مجبور شدند اجساد را به خانه‌هایشان ببرند.

یوگی آدیتیانات، نخست وزیر ایالت اوتار پرادش، اظهار داشت که اقدامات لازم برای اطمینان از برق بدون قطعی برای عملکرد روان کولر‌ها و سردکن‌ها انجام شده است.

از سوی دیگر، آتول کومار سینگ، کارشناس واحد هواشناسی هند در خصوص دمایی که از ۴۳.۵ درجه پایین نمی‌رود، اظهار داشت که پیشتر در این مورد به مسئولان هشدار داده بودند.

همچنین تمام مدارس در شهر پاتنا، پایتخت ایالت بیهار تا ۲۴ ژوئن تعطیل شدند.

منبع: عصر ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->