تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

میزان بارندگی مشهد در خردادماه؛ فقط یک دهم میلیمتر

  • کد خبر: ۱۷۰۶۲۳
  • ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۲
میزان بارندگی مشهد در خردادماه؛ فقط یک دهم میلیمتر
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: کلانشهر مشهد در خرداد ماه گذشته، فقط یک دهم میلیمتر بارندگی را به ثبت رسانده است که با توجه به آمار بارش سال گذشته، این وضعیت بسیار نگران کننده است.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا آهنگرزاده روز پنجشنبه افزود: با توجه به این که ماه خرداد آخرین ماه فصل بهار و به عنوان یکی از فصول بارشی است، این میزان بارندگی بسیار اندک است.

وی افزود: خرداد ماه سال گذشته، مشهد ۲۹.۹ میلیمتر بارش را به ثبت رساند و در دوره آماری خرداد ماه، ۹.۵ میلیمتر بارش داشته است، اما در خرداد ماه امسال کمی بیشتر از صفر میلیمتر، بارش داشته است.

وی ادامه داد: متوسط بارندگی خردادماه سال جاری استان، ۴.۳ میلیمتر بوده است که این میزان نسبت به سال گذشته ۱.۹ و نسبت به دوره آماری ۱.۴ میلیمتر کاهش بارندگی را نشان می‌دهد.

پدیده «لانینا» عامل کاهش بارندگی‌ها

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی با بیان این که این وضعیت متاثر از تداوم پدیده اقلیمی "لانینا" است گفت: این پدیده آب و هوایی روی بارندگی‌ها تاثیر منفی داشته است و تابستان خشکی را برای ایران و به ویژه شرق کشور رقم زده است.

آهنگرزاده افزود: بر اساس اعلام سازمان اقلیم شناسی، سال گذشته ایران با سومین پاییز و زمستان کم بارش و خشک مواجه بود و نه تنها میزان بارش‌ها کاهشی بود بلکه دمای هوا نیز گرمتر از گذشته شد که مانع ذخیره بارش‌های برفی در ارتفاعات برای استفاده در فصول بهار و تابستان شد.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: آمار نشان می‌دهد که ایران در پاییز سال گذشته، به عنوان آغاز سال زراعی جدید، سومین پاییز خشک همراه با کاهش بارندگی را تجربه کرده است.

آهنگرزاده با اشاره به تداوم خشکسالی در ادامه سال زراعی جاری، اضافه کرد: در شرایط کلی در ماه‌های پیش رو همچنان کمبود بارش نسبت به شرایط معمول پیش بینی شده است که این پدیده در نیمه شمالی خاورمیانه و ایران حادتر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->