عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

اژه‌ای: همه در حوزه صیانت از ارزش‌های دینی و خنثی کردن توطئه‌های دشمنان، مسئولیت داریم

  • کد خبر: ۱۷۰۷۷۷
  • ۰۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
اژه‌ای: همه در حوزه صیانت از ارزش‌های دینی و خنثی کردن توطئه‌های دشمنان، مسئولیت داریم
رئیس قوه قضائیه گفت: همه ما در حوزه صیانت و حفاظت از انقلاب اسلامی و ارزش‌های دینی و ملی و خنثی کردن نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان، مسئولیت و تکلیف داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همزمان با هفته قوه قضائیه با جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران دستگاه قضا دیدار کرد.

رئیس دستگاه قضا در جریان این دیدار طی سخنانی با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و یاد و خاطره معمار دستگاه قضایی در نظام جمهوری اسلامی شهید آیت‌الله بهشتی و یاران و همراهان صدیق ایشان، ضمن اشاره به آیه «وَمِنَ النَّاسِ مَن یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاء مَرْضَاتِ اللّهِ وَاللّهُ رَؤُوفٌ بِالْعِبَاد»، گفت: شهدا شخصیت‌های والامقامی هستند که جان خویش را با معبود معامله می‌کنند و از این معامله هدفی جزء کسب رضایت باریتعالی ندارند؛ قرآن کریم در دو آیه، تصریح دارد که شهیدان مرده نیستند بلکه زنده‌اند و حیات دارند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.

رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: همه ما مدیون شهدا و جانبازان و ایثارگران هستیم و رَهین منّت آن‌ها می‌باشیم. ما مسئولان باید پیوسته و مستمر از خود سؤال کنیم که آیا حرمت خون شهدا را پاس می‌داریم؟ آیا در مسیر و هدفی که شهدا جانفشانی کردند، ثابت قدم هستیم؟ آیا برای حفاظت و حراست از ارزش‌هایی که شهدا بواسطه آن‌ها، جان‌های عزیز و خون‌های مطهر خود را فدا کردند و امروز از ناحیه دشمنان و خنّاسان مورد هجمه است، استواری و خلل‌ناپذیری داریم؟ آیا اگر حبّ مقام و ریاست داریم، از آن جانباز قطع نخاعی و آن جانبازی که در راه اسلامِ عزیز، چشم و دست و پای خود را داده است، شرم نمی‌کنیم؟ این‌ها سؤالاتی است که ما مسئولان باید مستمراً و مداوماً در مقابل خود قرار دهیم و در باب آن‌ها تأمل و اندیشه کنیم.

رئیس عدلیه با بیان اینکه همه ما باید نهایت تلاش و اهتمام را داشته باشیم تا از آرمان‌های امام راحل و شهدا دفاع و حراست کنیم، گفت: امروز دشمنان ما و در رأس آن‌ها شیطان بزرگ و صهیونیسم با تمام توان و تجهیزات، کمر بسته‌اند تا انقلاب اسلامی و هویت دینی و ملی ما را در اذهان نسل جوان، مخدوش گردانند و ارزش‌های ما را وارونه جلوه دهند؛ این شیاطین و خنّاسان در این مسیر به تحریک نسل جوان ما مباردت می‌ورزند و درصددند به زعم باطل خود، ارزش‌های اصیل اسلامی و انقلابی ملت ایران را زیر سؤال ببرند.

قاضی‌القضات تاکید کرد: همه ما در حوزه صیانت و حفاظت از انقلاب اسلامی و ارزش‌های دینی و ملی و خنثی کردن نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان، مسئولیت و تکلیف داریم و در این میان، وظیفه و تکلیف ما مسئولان و شما خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران بیشتر و سنگین‌تر است؛ ما و شما باید در مسیر دفاع از انقلاب اسلامی و تدبیر برای رفع ناهنجاری‌های اجتماعی، پیش‌قدم باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به تلاش‌های مستمر و پیگیرانه برای رفع برخی مسائل و مشکلات خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران در دستگاه قضایی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه، گفت: رفع نیاز‌های خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران به گونه‌ای که عزت و کرامت آن‌ها حفظ گردد، باید همواره مورد اهتمام و توجه باشد؛ به مسئولان قضایی در بخش‌های مختلف بویژه مسئولان معاونت انسانی قوه قضاییه مجدداً دستور می‌دهم که صرفاً به رفع آن دسته از مشکلاتی که از ناحیه این خانواده‌های معظم و عزیزان جانباز و ایثارگر مطرح می‌شود، اهتمام نداشته باشند بلکه خودشان شخصاً نسبت به شناسایی و رفع مشکلات و معضلات این بزرگواران تا حد ممکن اقدام کنند.

رئیس قوه قضائیه این را هم گفت که خودِ خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران، به ما در دستگاه قضایی برای رسیدگی مطلوب‌تر به وضعیت‌شان در شؤون مختلف یاری رسانند و راه‌حل‌ها و پیشنهادات خود را در این راستا ارائه دهند؛ همچنین این بزرگواران به ما بگویند و راه‌حل دهند که برای صیانت هر چه بهتر از اهداف و راه شهدا، چه تدابیری را باید اتخاذ کنیم؛ ما در قوه قضاییه با آغوش باز پذیرای نقطه‌نظرات و پیشنهادات آنان هستیم.

پیش از سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، «الفت» معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه نیز در این جلسه ضمن تشکر از رییس قوه قضاییه که طی دو سال گذشته اهتمام ویژه‌ای برای دیدار با ایثارگران قوه قضاییه داشته است، گفت: برگزاری نشست و جلسه با جامعه ایثارگران دستگاه قضا و استماع مطالب و دغدغه‌های آنها، همواره یکی از اولویت‌های حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بوده است.

الفت با بیان اینکه قریب ۲۷ درصد از پرسنل ۹۵ هزار نفری قوه قضاییه را جامعه ایثارگران تشکیل می‌دهند، گفت: تکمیل بانک اطلاعاتی کارکنان عضو جامعه ایثارگر دستگاه قضا و وارد کردن این اطلاعات در یک سامانه جامع، از جمله اقدامات مهم معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه طی مدت اخیر بوده است.

همچنین در این جلسه «سپیده رنجبر» دادیار دادسرای تهران، «حسین ذبحی» رئیس یکی از شعب دیوان عالی کشور، «محمدحسین شیخی‌پور» معاون قضایی دادگستری استان تهران، «مبینا اصغرزاده» کارشناس قضایی دادسرای تهران و «اکبر بختیاری» کارمند دادگستری قزوین، مطالب و نقطه‌نظرات خود را در حضور رئیس قوه قضاییه ایراد کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->