دستگیری سارق خودروهای مدل پایین توسط پلیس مشهد تحقیقات ویژه پلیس آگاهی مشهد درباره مرگ مشکوک و دلخراش جوان موتورسوار بهترین روش وزن کم کردن؛ رژیم‌های فستینگ و کتوژنیک یا رژیم مدیترانه‌ای؟ رای نهایی شکایت زنگنه از سعید جلیلی و زاکانی اعلام شد هلاکت ۸ تروریست در عملیات فراجا (۵ شهریور ۱۴۰۴) ساعت و زمان دقیق ماه گرفتگی ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ در ایران فضای مجازی برای کودکان و نوجوان؛ فرصت‌سازی یا فرصت‌سوزی؟! دستگیری باند دزدان زیبارو در مشهد | سرقت یک میلیاردی با آبمیوه و غذای مسموم + فیلم یادی از دکتر عباس شفیعی، پدر داروسازی نوین ایران | نوشداروی ماندگار توقف قطار‌ها در ایستگاه نیشابور از سر گرفته شد | ماجرای تصمیم عجیب شرکت راه‌آهن که لغو شد گلایه شهروندان برخی از محلات مشهد از بروز بیماری سالک و پاسخ علوم پزشکی | سالک را جدی بگیرید! تأمین برعکس آب مشهد | فقط ۳۰ درصد از آب شهر از طریق سدها تامین می‌شود بازگشت همه دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه‌ها بازگشایی موزه استاد فرشچیان در کاخ سعدآباد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: هدف از رسیدگی به پرونده‌های قضایی احقاق حق و اجرای عدالت است آیا مدارس زودتر از موعد شروع می‌شوند؟ | تاریخ دقیق بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ۸ درصد از سرمایه دامی کشور در دست خراسان رضوی ابلاغ اساسنامه مدرسه مجازی + جزئیات رئیس پلیس بین‌الملل فراجا: قاتل فراری به کشور مسترد شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) کارنامه نتایج اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش منتشر شد + آدرس سایت آموزش در مدارس متناسب با نقش‌های جدید معلمان بازطراحی می‌شود شناسایی ۳۵ مدرسه متخلف در مشهد | سرانه آموزشی دانش‌آموزان دولتی، ۲۵۰۰ تومان در سال است اجرای برنامه شیر رایگان در مدارس از ابتدای مهرماه | انجام غربالگری کوتاه‌قدی دانش‌آموزان در سه استان ۳ تصفیه‌ خانه جدید با فناوری‌های روز در حال احداث در مشهد دستگیری سارقی که به طلای کودکان زائران امام زاده صالح هم رحم نکرد روش‌های انتقال ویروس HPV | تزریق واکسن به معنی مصونیت کامل نیست دستگیری کلاهبردار شیطان‌صفت در تهران؛ سرقت از ۵۰ فروشگاه با طرح دوستی! آیا حذف نان و برنج باعث لاغری پایدار می شود؟ درمورد ۱۱۰ پرونده مرتبط با جنگ ۱۲ روزه تصمیم نهایی گرفته شده است
سرخط خبرها

هدف پلید جوان خوشتیپ از کافه گردی در تهران

  • کد خبر: ۱۷۱۱۲۹
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶
هدف پلید جوان خوشتیپ از کافه گردی در تهران
پسر جوانی که برای به دست آوردن پول و خواننده شدن طعمه هایش را بیهوش و از آنان سرقت می‌کرد، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، از مدتی قبل در مناطق مرکزی پایتخت شکایت‌هایی از سوی پسران جوان مطرح شد که از پس از دوستی با پسری بیهوش و اموالشان سرقت شده بود.

ماموران پایگاه هشتم پلیس آگاهی با بررسی شکایات مطرح شده به نکات مشابهی رسیدند که احتمال ارتکاب این جرایم از سوی فرد یا افرادی که به هم ارتباط دارند را در ذهن ایجاد می‌کرد. شاکیان پرونده در تشریح ماجرا به ماموران پلیس ‌گفته بودند در قهوه‌خانه‌ و کافی‌شاپ نشسته بودند که پسر جوان و خوش پوشی با نزدیک شدن به آنها سر صحبت را باز و از موسیقی با آنها صحبت کرده است. با گزارش اطلاعات تجمیع شده چند پرونده که به طور جداگانه در حال رسیدگی بود بازپرس دادسرای ویژه سرقت دستور تحقیقات دقیق‌تر و شناسایی و دستگیری متهم یا متهمان پرونده‌های مشابه را صادر کرد.

این در حالی بود که شاکیان پرونده در مورد مرد جوانی که از آنها سرقت و اخاذی کرده بود گفتند او بعد از اینکه اولین بار سر صحبت را در مورد موسیقی باز می‌کرد خود را خیلی مشتاق به ارتباط با ما نشان می‌داد و اصرار داشت که کارهای مشترکی در حوزه موسیقی با هم انجام دهیم. به همین دلیل قرارهای بعدی را هم هماهنگ می‌کردیم، گاهی در پارک یا رستوران و کافی‌شاپ او را می‌دیدیم.

بعضی از شاکیان هم گفتند متهم را سوار ماشین خود کرده‌ یا به خانه دعوت کرده‌اند و او در همه موارد در آخرین ملاقاتش با شاکیان آنها را بیهوش و اموالشان را سرقت کرده بود. حتی در مواردی که در خانه خود شاکیان بوده و آنها خودشان چای یا شربت آورده‌اند متهم تحت تعقیب آنها را بدون اینکه خودشان متوجه شوند مسموم و بیهوش کرده بود.

متهم در مواردی هم بعد از سرقت با شاکیان تماس گرفته و با این ادعا که هنگام بیهوشی از آنها فیلم و عکس تهیه کرده است از آنان اخاذی کرده و برخی از شاکیان هم مبالغی را به او پرداخته‌اند. درپی این اظهارات و با دستور بازپرس تحقیقات ادامه یافت و تصاویر مربوط به قرارها و  ملاقات‌های مالباختگان و متهم از دوربین‌های مدار بسته رستوران‌ها، قهوه‌خانه‌ها و کافی‌شاپ‌ها  استخراج و با بررسی تصاویر مشخص شد همه جرایم از سوی یک نفر انجام شده است و باندی در کار نیست.

همان یک نفر همه شاکیان را شناسایی کرده و پس از فریب با بیهوش کردنشان اقدامات مجرمانه بعدی را انجام داده است. همچنین نکته دیگری که با بازبینی فیلم‌ها به دست آمد این بود که متهم تحت تعقیب سعی داشت با ظاهر آراسته و خوش‌پوشی طعمه‌های خود را تحت تاثیر قرار دهد. با بدست آمدن تصویر متهم و با توجه به اینکه او به صورت انفرادی کار می‌کرد تحقیقات برای دستگیری او متمرکز و در نهایت این متهم بازداشت شد.

او در اعترافاتش گفت: به تازگی سربازی‌ام تمام شده و هرچه دنبال کار گشتم موفق نشدم، از آنجایی که به موسیقی هم علاقه دارم، کمی در این حوزه سر رشته دارم و دلم می‌خواهد خواننده بشوم، اما این کارها خیلی پول می‌خواهد و من هم که از این پول‌ها ندارم برای همین یک روز که در خانه نشسته بودم این نقشه را کشیدم.

در حال حاضر این متهم در بازداشت است و تحقیقات از او ادامه دارد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->