ایراد هیات عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟ مسئول دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان: خراسان رضوی یکی از قطب‌های رسانه‌ای شرق کشور است ۱۰ همت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده واریز می‌شود
سرخط خبرها
آیت الله رئیسی در بوشهر:

هرکس جریان انتخابات را زیر سوال ببرد در زمین دشمن قرار می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۷۰۸۵
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰
هرکس جریان انتخابات را زیر سوال ببرد در زمین دشمن قرار می‌گیرد
رئیس قوه قضائیه گفت: هرکس با هر انگیزه‌ای جریان انتخابات را زیر سوال ببرد در زمین و جبهه دشمن قرار می‌گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش‌ازظهر پنج‌شنبه، هفدهم بهمن ماه در دیدار با خانواده‌های شهدا و اقشار مردم در مصلی بوشهر با تبریک دهه فجر اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های مهم شهیدان زمان شناسی بوده است که مردم ما نیز به خوبی می‌فهمند که چه موقع اعلام موضع کنند و حضوری باشکوه در مراسم‌ها داشته باشند.

وی تصریح کرد: آخرین باری که توفیق داشتم در جمع مردم بوشهر باشم در ۹ دی سال گذشته بود که در جمع مردم ولایت‌مدار و با بصیرت و مخلص استان بوشهر بودم و مردم نیز حضوری باشکوه و مثال زدنی داشتند.

رئیسی اضافه کرد: رهبر انقلاب در دیدار با طلاب و دانشجویان، اعلام کردند که طلاب و دانشجویان باید سیاسی باشند، عده‌ای فکر کردند که سیاسی بودن باید حتماً عضو یک گروه سیاسی بود در صورتی که معنی سیاسی بودن این نیست.

وی با بیان اینکه سیاسی به کسی گفته می‌شود که زمان‌شناس باشد، خاطرنشان کرد: سیاسی به کسانی گفته می‌شود که نیاز جامعه را تشخیص دهد و حاضر باشد برای رفع نیاز جامعه مسؤولیت‌پذیر باشد و خطر کند. باید نیاز جامعه را درک کند و بداند امروز جامعه چه خواسته‌ای دارد.

رئیسی اضافه کرد: امیدوارم ما مسئولان بتوانیم به رسالت‌ها و برای رسیدن به اهداف شهدا موفق باشیم.

‌ رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مقام معظم رهبری در استان بوشهر نقش پایداری و مقاومت مردم بوشهر در برابر متجاوزان را مهم دانستند و از شهید رئیس‌علی دلواری و علمایی، چون بلادی یاد کردند، افزود: این‌ها افرادی زمان شناس بودند و زمان شناسانه حرکت کردند.
 

وی ادامه داد: امروز ماندگاری شهدای کربلا در زمان شناس بودن آن‌ها است که ابا عبدالله را یاری کردند و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم نیز اینگونه بودند که زمان شناسانه حرکت کردند و زمانی که احساس کردند حرم اهل بیت باید حمایت شود آمدند و ایستادند.

رئیسی تاکید کرد: خون آن‌ها به خون ثارالله متصل شده است و آن خونی که به خون ثارالله متصل شد از بین رفتنی نیست خون شهدا منشأ خیر و برکت است و شهدا روشنفکران حقیقی جامعه بودند.

رئیس قوه قضائیه گفت: هرکس با هر انگیزه‌ای جریان انتخابات را زیر سوال ببرد در زمین و جبهه دشمن قرار می‌گیرد.

رئیسی خاطرنشان کرد: یک مرد و زن با بصیرت و با مسئولیت کسی است که نیاز جامعه را به خوبی درک کند و بداند امروز جامعه چه می‌خواهد و برای رفع نیاز جامعه، حاضر باشد از ظرفیت خود مایه بگذارد.

وی در ادامه گفت: پیش روی ما شهدای عالی‌قدری هستند که جلوه وظیفه شناسی، زمان‌شناسی، دشمن شناسی و دوست شناسی بودند، پیش روی ما شهدای عالی‌قدری هستند که نظرشان به وجه الله بود و رمز بقایشان نیز آن است که نظر به وجه الله کردند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در عالم قرار نیست هیچ چیز بماند، عنوان کرد: آن چه در عالم باقی است، وجه الله است. بقا متعلق به وجه الله است. در عالم وجاهت متعلق به خدا، اولیای خدا و متعلق به ائمه اطهار،  ابی عبدالله (ع) و شهدای کربلاست. این‌ها در عالم وجاهت دارند.

رئیس دستگاه قضائی تصریح کرد: بزرگی مثل آیت الله سید عبدالحسین لالی، بزرگانی مثل آقای بلادی و دیگران، این‌ها علمایی بودند که زمان شناسانه حرکت کردند و در زمان خودشان اقدام کردند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اینکه آیا کسی که به طرف مدل‌های غرب سوق بدهد روشنفکر است یا کسی که جامعه را بشناسد و نیاز آن را بداند و به عنوان یک دیده‌بان تیزبین درک کند که وضعیت چیست.

وی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتخابات عالم مهمی است و همه کسانی که دل در گرو این نظام و عزت این ملت دارند باید وظیفه خود را در این عرصه انجام دهند. هر کسی که جریان انتخابات را زیر سوال ببرد بداند یا نداند و بخواهد یا نخواهد تضعیف جریان انتخابات در جریان دشمن قرار می‌گیرد و راهبری دشمن ناامید کردن مردم نسبت به داشته‌های این نظام است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->