سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد پرواز هرگونه پهپاد غیرنظامی بدون پلاک، غیرقانونی است چین توان موشکی خود را گسترش می‌دهد ترامپ: حماس ۴ روز برای پاسخگویی به طرح غزه فرصت دارد وزیر جنگ آمریکا: برای تضمین صلح، باید برای جنگ آماده شویم پزشکیان: با روحیه ملی هیچ مانعی سد راه پیشرفت ایران نخواهد بود عظیمی راد: مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور دارای ایرادات اساسی است + فیلم دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: درخواست آتش‌بس از طرف مهاجم، به‌معنای شکست او است هشدار به جلیلی و روحانی | میز مناظره شما در زمینِ دشمن است!
سرخط خبرها

پریگوژین، رئیس واگنر از «روستوف» خارج شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۱۰۲۴
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۰
پریگوژین، رئیس واگنر از «روستوف» خارج شد + فیلم
تصاویر ارسال شده نشان می‌دهد که فرمانده ارتش واگنر، یکی از شهرهای روسیه را ترک کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تصاویری که اسپوتنیک منتشر کرده است، نشان از خروج یوگنی پریگوژین، رئیس گروه نظامی واگنر و نیروهای آن از شهر «روستوف» روسیه دارد.

ساعاتی قبل دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین روسیه از تلاش‌های «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس در جریان شورش گروه واگنر قدردانی کرد و گفت: پرونده جنانی علیه پریگوژین، رئیس گروه واگنر لغو خواهد شد و وی روسیه را به مقصد بلاروس ترک خواهد کرد و کرملین کاری را که پریگوژین در آنجا انجام خواهد داد تعیین نخواهد کرد.

همچنین سخنگوی کرملین گفت که هیچگونه اقدام قضایی علیه افراد مسلح گروه واگنر که در این شورش حضور داشته و وارد اراضی روسیه شدند، انجام نخواهد شد.

براین اساس، به نظر می‌رسد او خاک روسیه را به مقصد بلاروس ترک خواهد کرد و در روزهای آتی، مذاکراتی را میان واگنر و روسیه شاهد باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->