آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

واکنش ترامپ به تحولات روسیه

  • کد خبر: ۱۷۱۰۹۹
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
واکنش ترامپ به تحولات روسیه
دونالد ترامپ آب پاکی را روی دست کشورهای غربی ریخت و خطاب به آن‌هایی که امید به سرنگونی دولت روسیه داشتند، هشدار داد که برکناری ولادیمیر پوتین از قدرت می‌تواند "پیامدهای ناخواسته‌ای" را به دنبال داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از راشا تودی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در شبکه اجتماعی خود تحت عنوان "تروث سوشال" نوشت: آشفتگی بزرگی در روسیه ایجاد شده اما مراقب باشید که چه آرزویی می‌کنید. شاید آن آرزو به مراتب بدتر باشد.

پیش از توافق یوگنی پریگوژین، رئیس گروه نظامی واگنر مبنی بر عدم پیشروی به سمت مسکو، ترامپ چنین واکنشی را به ناآرامی‌ها در روسیه نشان داد.

ترامپ همچنین با انتقاد از جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا و خطاب به او گفت: آن کاری را درباره روسیه انجام بده که شی جینپینگ، رئیس‌جمهوری چین از تو می‌خواهد که انجام بدهی.

رئیس‌جمهوری سابق آمریکا با چنین اظهاراتی به ادعاهایی مبنی بر آنکه خانواده بایدن رشوه‌هایی از کانال‌های تجاری برای رابطه با حزب کمونیست چینی دریافت کرده، اشاره کرد و گویا می‌خواست نشان دهد که رئیس‌جمهور آمریکا به شی مدیون است.

وی همچنین افزود: چین و روسیه تا پیش از روی کار آمدن بایدن، همیشه دشمنان طبیعی بوده‌اند و چین خواستار بخش‌های زیادی از زمین‌های عمدتا خالی از سکنه روسیه برای جمعیت بسیار بزرگتر خود بوده است. این فرصت غیرقابل تصور چین تاکنون پابرجا بوده؛ فرصتی که بسیار بزرگتر از تایوان است، طوری که رئیس جمهور شی می‌تواند برای آن صبر کند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین شورش کوتاه مدت واگنر را تحسین کرد اما حامیان غربی این کشور نسبت به حمایت علنی از سرنگونی دولت ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه خودداری کردند. جو بایدن که قبلا خواستار "تغییر حکومت" در روسیه شده بود، گفت که در حال رایزنی و گفت‌وگو با متحدان و شرکایش است.

رسانه‌های غربی نسبت به حمایت از شورش واگنر خویشتن‌داری کمی از خود نشان دادند و در این میان چهره‌هایی نظیر کورت ولکر، سفیر سابق آمریکا در ناتو طی مصاحبه با سی‌ان‌ان ادعا کرد که این ناآرامی‌ها در روسیه موجب "پایان دولت پوتین و پایان جنگ روسیه در اوکراین" خواهد بود.

دفتر رئیس‌جمهوری بلاروس دیروز عصر از قبول پیشنهاد توقف درگیری‌ها بین ارتش روسیه و گروه واگنر خبر داد. به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، فرمانده واگنر در پیام صوتی از بازگشت جنگجویانش به پایگاه‌هایشان برای جلوگیری از خونریزی خبر داد. بدین ترتیب، سخنگوی کرملین از مختومه شدن پرونده جنایی فرمانده واگنر خبر داد و گفت که او با ضمانت شخص ولادیمیر پوتین، به بلاروس می‌رود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->