شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

استخر «پارک ملت» مشهد، رایگان در اختیار تشکل‌های فعال در مساجد | نگاه درآمدی به این مجموعه نداریم

  • کد خبر: ۱۷۱۲۸۸
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
استخر «پارک ملت» مشهد، رایگان در اختیار تشکل‌های فعال در مساجد | نگاه درآمدی به این مجموعه نداریم
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد مقدس گفت: سانس‌های استخر پارک ملت که در اختیار شهرداری است، به صورت رایگان در اختیار تشکل‌های مردمی فعال در مساجد قرار می‌گیرد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در حاشیه افتتاح و بهره‌برداری از استخر روباز پارک ملت که با حضور رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس انجام شد، اظهارکرد: این مجموعه آبی، جزو مجموعه‌های خاطره‌انگیز برای شهروندان مشهدی است که سبقه ۵۰ ساله دارد.

وی گفت: به دلیل روباز بودن، مجموعه آبی پارک ملت اغلب در تابستان قابل بهره‌برداری است؛ به دنبال این هستیم که بررسی کنیم چگونه می‌توان این مجموعه را در تمام سال در اختیار عموم شهروندان مشهدی قرار داد.

باغگلی با بیان اینکه امسال مجموعه آبی پارک ملت به صورت مشترک با هیات شنای استان خراسان رضوی بهره‌برداری می‌شود، افزود: برهمین اساس، سه سانس متعلق به هیات و چهار سانس نیز در اختیار شهرداری است.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد مقدس تصریح کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته، شهرداری این مجموعه را به صورت رایگان در اختیار تشکل‌های مردمی که برنامه‌های اوقات فراغت دارند، با تاکید بر گروه نوجوانان، قرار می‌دهد.

باغگلی با تاکید بر اینکه اولویت سانس ۶ تا ۸ صبح با گروه‌های ورزشی فعال در پارک ملت است، گفت: سایر سانس‌های شهرداری نیز با رویکرد مسجدمحوری، ویژه گروه‌های مردمی است که برنامه اوقات فراغت در مساجد دارند؛ تلاش ما بر این بوده که زیرساخت‌های شهری را در خدمت مساجد قرار دهیم.

وی با بیان اینکه عموم شهروندان، از سانس‌های در اختیار هیات شنا، (۱۲-۱۴، ۱۴-۱۶، ۱۶-۱۸) می‌توانند استفاده کنند، افزود: بهای بلیت پیش‌بینی شده و مصوب شورای شهر، ۵۰ هزار تومان است؛ شهرداری هیچ نگاه درآمدی به این مجموعه آبی ندارد و سعی بر این داریم که زیرساخت‌های بیشتری را در اختیار عموم شهروندان بگذاریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->