پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موارد مثبت ابتلا به هاری در خراسان رضوی به ۳۴ مورد رسید| ارسال تقاضای راه‌اندازی ستاد ساماندهی سگ‌های بلاصاحب به استانداری

  • کد خبر: ۱۷۱۳۲۳
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷
  • ۱
موارد مثبت ابتلا به هاری در خراسان رضوی به ۳۴ مورد رسید| ارسال تقاضای راه‌اندازی ستاد ساماندهی سگ‌های بلاصاحب به استانداری
رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۳۴ مورد مثبت ابتلا به هاری در حیات وحش استان شناسایی و ثبت شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

دکتر محمدرضا بهروزیان شریف در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۴۸ نمونه مشکوک ابتلا به هاری دریافت شده که تاکنون از ۳۸ موردی که نتیجه آزمایش آن مشخص شده، ۳۴ مورد به هاری مبتلا بودند.

وی ادامه داد: از این ۳۴ مورد نیز ۲۸ قلاده سگ و بقیه شامل یک قلاده شغال، ۲۲ راس گاو و سه قلاده گربه بودند.

بهروزیان با بیان اینکه خوشبختانه طی ۱۰ سال گذشته هیچ موردی از ابتلای انسان به این بیماری کشنده گزارش نشده، اظهار کرد: برای کنترل بیماری هاری در حیوانات، واکسیناسیون سگ‌های صاحب‌دار در دستور کار است. امسال پیش‌بینی می‌شود ۷۵ هزار قلاده سگ واکسیناسیون شوند. در همین راستا طی سه ماه گذشته بیش از ۴۰ درصد عملیات واکسیناسیون این دسته از حیوانات با واکسینه کردن ۳۵ هزار و۶۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار در استان انجام شده است.



رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی تاکید کرد: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی اگر پوشش واکسیناسیون سگ‌های صاحب‌دار به ۸۰ درصدبرسد، بروز بیماری هاری در جمعیت انسانی را به صفر خواهد رساند.

وی با بیان اینکه اصلی‌ترین مساله ما در خراسان رضوی ما افزایش فراوان سگ‌های ولگرد و بلاصاحب است، گفت: با توجه به حساسیت این موضوع درخواست تشکیل ستاد ساماندهی سگ‌های بلاصاحب را به استانداری خراسان رضوی اعلام کرد‌ه‌ایم.

بهروزیان اضافه کرد: با فعال شدن این ستاد سگ‌های بدون‌صاحب زنده‌گیری خواهند شد و پس از آن عملیات عقیم‌سازی، واکسیناسیون و سپس رهاسازی آن‌ها انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد کبیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
0
0
بنویسید ستاد ساماندهی سگ های ولگرد بی صاحب؛
ولی بخوانید ستاد کشتار سگهای بی پناه و بی آزار...
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->