پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل محمدی یاسین سلمانی را نمی خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی: هر توهین و بی اخلاقی به اهالی رسانه محکوم است | از طریق هیات فوتبال پیگیر ماجرا هستیم

  • کد خبر: ۱۷۱۴۰۴
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی: هر توهین و بی اخلاقی به اهالی رسانه محکوم است | از طریق هیات فوتبال پیگیر ماجرا هستیم
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: هر توهینی به اهالی رسانه محکوم است و نباید اجازه داد تا این رفتار‌های زشت در ورزش رخ دهد.

علیرضا تاج فیروز در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به حواشی و اتفاقات رخ داده در استادیوم ثامن الائمه شاندیز که منجر به هتک حرمت به خبرنگاران و عکاسان ورزشی شده بود گفت: بد اخلاقی و بد رفتاری و توهین نه تنها برابر خبرنگاران و اهالی رسانه بلکه تحت هیچ شرایطی مورد تایید ما نیست. این رفتار‌ها در کلیه زمین‌ها و میادین ورزشی زشت و محکوم است و این حرکت مضموم موجبات تکدرخاطر و ناراحتی همه ما را فراهم میکند.


وی در ادامه افزود: به عنوان متولی ورزش استان از این اتفاقات ناراحت هستیم و از اهالی رسانه دلجویی می‌کنیم و البته پیگیری‌های خودمان را انجام می‌دهیم. خبرنگاران و عکاسان ورزشی براساس رسالتی که دارند وظیفه خودشان را انجام میدهند و حفظ شان و جایگاه ایشان باید همیشه انجام شود.


سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در پایان افزود: قطعا با افرادی که اینگونه رفتار را به ویژه در مواجه با اهالی رسانه انجام می‌دهند برخورد خواهد شد. درباره رفتار نامناسب سرمربی تیم شادکام نیز از طریق هیات فوتبال پیگیری‌های را انجام داده ایم. اعتقاد دارم ورزش در کنار رسانه می‌تواند به تعالی برسد. هیات فوتبال در این باره گزارشی تهیه کرده است و به هر حال از طریق فدراسیون فوتبال حتما پیگیری‌های انجام‌می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->