سخنگوی وزارت خارجه: تاکنون زمان و مکان قطعی دور بعدی مذاکرات با آمریکا مشخص نشده است معاون‌اول رئیس‌جمهور با خانواده‌های شهیدان آیت‌الله رئیسی و مالک رحمتی دیدار کرد معاون حقوقی عراقچی: تحریم‌های دارویی باعث محروم شدن انسان‌ها از حق زندگی شده است وزارت خارجه آمریکا: جدول زمانی مشخصی برای لغو تحریم‌های سوریه وجود ندارد هشدار سفیر ایران در لندن به قانون‌گذاران انگلیسی درباره اختلال در روابط دو کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و عکس بهروزآذر خبر داد؛ مخالفت دولت با طرح جدید کاهش مهریه به ۱۴ سکه مهاجرانی: بخش خصوصی باوجود ناترازی‌ها سرپا مانده است قالیباف: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت قابلیت تحول در مسائل اقتصادی را دارد آن روز سخت | روایت سقوط بالگرد شهید جمهور و همراهانش عراقچی: مجمع گفتگوی تهران، پایتخت را به قلب تپنده‌ی وفاق منطقه‌ای تبدیل کرد پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟ نماینده مردم مشهد در مجلس: استیضاح وزیر راه را قبول ندارم مدیر مرکز مطالعات انرژی و امنیت روسیه: کلید حل پرونده هسته‌ای ایران در تهران و واشینگتن است واکنش پوتین به پیشرفت گفت‌و‌گو‌های میان ایران و آمریکا جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی صمیمانه رؤسای جمهور آمریکا و روسیه فاش شد | ترامپ: ولادیمیر، هر وقت دلت خواست می‌تونی تلفن رو برداری و زنگ بزنی درخواست ۲۲ کشوربرای ازسرگیری امدادرسانی کامل به نوار غزه و برقراری آتش‌بس تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای دستیابی به توافق هستیم آیین بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور در مسجد امام محمد باقر(ع) مشهد برگزار شد+فیلم عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی سفیر ایران در انگلیس احضار شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چک‌های بی‌محل علی کریمی از حساب خواهر ادامه دارد + عکس

  • کد خبر: ۱۷۱۴۲۲
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۷
چک‌های بی‌محل علی کریمی از حساب خواهر ادامه دارد + عکس
این اسناد نشان می‌دهد علی کریمی فقط برای خرید و تملک باشگاه سپید رود از دسته چک خواهرش چک‌های بی محل نکشیده که حتی برای تسویه حساب با اعضای کادر فنی تیم هم از چک‌های حساب خواهرش کشیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، لیلا کریمی، خواهر علی کریمی چندی پیش در بازدید جمع زیادی از قضات از ندامتگاه مرکزی زنان درخواست دیدار با دادستان تهران را می‌دهد و می‌گوید چندین بار شرایط نامساعدی را که برادرش برای وی ایجاد کرده به مقامات گزارش داده‌ و درخواست کمک کرد.

اسناد و مدارک این پرونده و همچنین اظهارات و مکاتبات خانم کریمی نشان می‌دهد علی کریمی که از سال گذشته تلاش کرد تا خود را در قامت لیدر جریان زن، زندگی آزادی نمایان کند، با دست چک امضاء شده خواهرش در استان گیلان مانور قدرت داده است!

کریمی که روزگاری با تکنیک خاص خودش در زمین چمن جادوگری می‌کرد حالا مشخص شده است در زمینه باشگاه‌داری هم با کشیدن چک‌های بی محل خوب جادوگری کرده است.

پیشتر رسانه‌ها از چک‌های برگشتی او برای خرید باشگاه سپیدرود رشت رونمایی کرده بودند اما حالا یک فقره چک برگشتی که از همان دسته چک در وجه یکی از اعضای کادر فنی وقت تیم سپیدرود صادر شده،‌ منتشر شده است.

چک‌های بی‌محل علی کریمی از حساب خواهر ادامه دارد + عکس

این چک ۵۰۰ میلیون ریالی که همانند چک‌های قبلی از دسته چک لیلا کریمی و برای تسویه حساب باشگاه سپیدرود با یکی از اعضای کارد فنی تیم صادر شده است با موجودی صفر برگشت خورده است.

خواهر علی کریمی در صحبت‌های درباره چک‌های برگشتی بازیکنان و عوامل سپیدرود صحبت کرده و گفته بود «اولین باری که دسته چک گرفتم به درخواست علی برادرم برای تیم سپیدرود بود و از آنجایی که من هم علاقه شدید به او داشتم روی حرفش هرگز حرفی نمی‌زدم و پس از گرفتن دسته چک آنها را امضا کردم و به علی دادم و هم برادرم می‌گفت چک را برای خرید سپیدرود، بازیکن‌ها یا این دست موارد خرج می‌کند»

به گفته لیلا کریمی، بعد از سقوط سپیدرود چک‌ها یک به یک برگشت خورد و از سال ۱۳۹۷ وی درگیر چک‌های برگشتی شده است.

چک‌های بی‌محل علی کریمی از حساب خواهر ادامه دارد + عکس

علی کریمی در نیمه‌های سال ۱۳۹۷ و با یک قرارداد سنگین ۲.۵ ساله به سپیدرود پیوسته بود و زمام تیمی را که علی نظرمحمدی بدون مالک، مدیر و حامی اقتصادی هدایت می‌کرد، به دست گرفت.

علی کریمی با سپیدرود رشت هم به جایی نرسید و ۱۰ بازی مانده با پایان لیگ آن سال، استعفا داد تا این باشگاه مردمی و محبوب مردم گیلان را با بحران عمیق‌تری مواجه کند و البته مانند همیشه از همه کس و همه چیز طلبکار شود.

حالا نیز علیرغم وجود اسناد متعدد درباره سوء استفاده آقای جادوگر از دسته چک خواهرش، وی مدعی شده است شاکیانش با این‌ کارها به دنبال بدنامی او هستند، چون او حامی مردم است!

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->