سودانی به پزشکیان برای امدادرسانی به بندرعباس اعلام آمادگی کرد بمباران استان الجوف یمن از سوی جنگنده‌های آمریکایی آیت‌الله علم‌الهدی: کارگر محور تولید و اولویت نخست در حل مشکل مسکن است آیت الله علم الهدی: مساجد نقشی بی بدیل در تربیت نیرو‌های انقلابی دارند رئیس‌جمهور چین به پزشکیان پیام داد سنایی: دستاوردهای پزشکیان از باکو، مصداق دیپلماسی عمومی دولت است ارتش پاکستان پهپاد هند را در مرز کشمیر سرنگون کرد وزیر امور خارجه انگلیس با همتای آمریکایی خود درباره ایران و اوکراین رایزنی کرد اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب مذاکرات احتمالی ایران و اروپا جمعه آغاز می‌شود «گورستان کودکان»، معنای جدید غزه از نظر یونیسف سفیر پاکستان در تهران با تخت‌روانچی دیدار کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز علاقه‌مندی نخست‌وزیر ارمنستان به بهبود روابط با ایران پیام توئیتری پزشکیان به علی‌اف وانگ‌یی و لاوروف درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند مجلس در مذاکرات ایران و آمریکا به حفظ قانون راهبردی لغو تحریم‌ها پایبند است رئیس‌جمهور ازبکستان در پیامی به پزشکیان با ملت ایران همدردی کرد دیه جان‌باختگان انفجار بندرعباس تا ۴۸ ساعت آینده پرداخت می‌شود اسلام‌آباد برای تشکیل کمیسیون حقیقت یاب در انتظار پاسخ دهلی است قالیباف: لفاظی‌های نتانیاهو برای تأثیرگذاری بر روند مذاکرات است | به هر تعرضی پاسخ می‌دهیم صحن علنی مجلس با دستور کار بررسی عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری آغاز شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سازمان عفو بین‌الملل درخصوص وضعیت غزه ابراز تأسف کرد مجلس در جلسه‌ای غیرعلنی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را بررسی می‌کند سقوط یک فروند اف-۱۸ آمریکا در دریای سرخ رسانه آمریکایی: ترامپ و نتانیاهو درباره توافق آمریکا با ایران اختلاف دارند یورش بیش از ۲۰۰ صهیونیست به مسجد الاقصی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در سفر یک‌روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟ اعتراف نیروی دریایی آمریکا: سقوط یک فروند اف-۱۸ در دریای سرخ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پلیس فتا: ۳۰۰ سرشماره ارسال‌کننده لینک‌های آلوده مسدود شد

  • کد خبر: ۱۷۱۴۵۷
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵
پلیس فتا: ۳۰۰ سرشماره ارسال‌کننده لینک‌های آلوده مسدود شد
رئیس پلیس فتا فراجا گفت: طی سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲، بیش از ۳۰۰ سرشماره ارسال کننده لینک‌های آلوده حاوی فیشینگ با همکاری پلیس فتا، دادستانی کل کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسدود شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار وحید مجید اظهار داشت: در راستای اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا در خصوص ایمن سازی فضای مجازی و با انجام رصد‌های پیش دستانه در سایه تعامل و همکاری سازمانی با دادستانی کل کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خوشبختانه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۰۰ سر شماره ارسال لینک‌های آلوده حاوی فیشینگ و بدافزار‌های جاسوسی شناسایی و مسدود شد.

رئیس پلیس فتا فراجا ادامه داد: در این راستا، اقدام انتظامی و قضائی علیه مرتکبان در حال اجرا می‌باشد و تعدادی از این متهمان دستگیر و به جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

وی افزود: ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده و مخرب یکی از ترفند‌های مجرمان سایبری بوده و بیش از ۹۰ درصد پیامک‌های کلاهبرداری مربوط به سوءاستفاده از نام و اعتبار ابلاغ الکترونیک قضائی سامانه ثنا می‌باشد.

رئیس پلیس سایبری کشور در ادامه به شهروندان توصیه کرد: از باز نمودن پیامک‌های حاوی لینک‌های آلوده که از طریق سر شماره تلفن‌های شخصی، پیام رسان‌های بومی و غیر بومی برای آن‌ها ارسال می‌شود اکیدا خودداری نمایند.

این مقام مسئول گفت: عموم مردم در صورت مواجهه با موارد مشکوک و مجرمانه‌ای که نیاز به امداد و فوریت‌های سایبری دارند می‌توانند از طریق سر شماره ۰۹۶۳۸۰ با پلیس فتا در ارتباط باشند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->