مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

نظارت تیم دامپزشکی خراسان رضوی بر ذبح دام و تامین گوشت دهه آخر صفر

  • کد خبر: ۱۸۳۲۷۱
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲
نظارت تیم دامپزشکی خراسان رضوی بر ذبح دام و تامین گوشت دهه آخر صفر
معاون سلامت اداره‌ کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ۱۰۶ تیم دامپزشکی ثابت و سیار استان ناظر بر ذبح دام و تامین گوشت دهه آخر صفر در سطح استان و مشهد هستند.

محمود قربان‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: این تیم‌ها شامل ۴۳تیم ثابت و ۶۳تیم سیار هستند که ۵۲دکتر دامپزشک، ۷۲بازرس بهداشتی گوشت و ۲۵ناظر شرعی در این قالب فعال هستند.

وی بیان کرد: همانند سایر طرح‌های تشدید نظارت در ایام خاص همانند عید قربان، عید نوروز و ماه مبارک رمضان در ایام آخر صفر نیز تیم‌های نظارتی این اداره کل فعال‌اند و از طریق شماره تماس۱۵۱۲ و سامانه ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ آماده پاسخگویی به مردم در زمینه‌های مختلف و دریافت گزارش‌ها هستند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی تاکید کرد: از هیئت‌های مذهبی انتظار داریم در تهیه فراورده‌های خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز دقت کنند و حتما گوشت را از کشتارگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

وی ادامه داد: هیئت‌ها به تاریخ تولید و انقضا در تهیه گوشت‌های بسته‌بندی، نگهداری در دمای مناسب و رعایت نظافت‌های شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی با این مواد پروتئینی دقت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->