گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد
سرخط خبرها

دو روز از تجاوز اسرائیل به شهر و اردوگاه جنین گذشت

  • کد خبر: ۱۷۲۶۱۸
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
دو روز از تجاوز اسرائیل به شهر و اردوگاه جنین گذشت
تجاوزات رژیم صهیونیستی به شهر و اردوگاه جنین در کرانه باختری اشغالی همراه با اعزام نیروهای کمکی ارتش اشغالگر به آنجا و در حالی که گروه‌های مقاومت به دفع تجاوزات ادامه می‌دهند، وارد دومین روز خود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از الجزیره، حمله رژیم صهیونیستی به شهر جنین و اردوگاه آن در شمال کرانه باختری وارد دومین روز خود شد و اشغالگران بامداد امروز سه‌شنبه نیز با این اظهارات که عملیات تا زمان محقق شدن اهدافش ادامه می‌یاید، نیروهای کمکی بیشتری را در تلاش برای یورش به اردوگاه به کار گرفتند.

تیپ جنین وابسته به گردان‌های سرایا القدس امروز از سرنگونی یک پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

این تیپ اعلام کرد: نیروهای ما موفق به سرنگونی یک پهپاد اسرائیلی در آسمان اردوگاه جنین شدند و این چهارمین پهپاد دشمن است که از زمان آغاز تجاوز سرنگون می‌شود.

در همین راستا، رسانه‌های فلسطین اعلام کردند که رژیم صهیونیستی محله «عبدالله عزام» در داخل اردوگاه جنین را بمباران کرده است.

امیر بوخبوت، خبرنگار نظامی وب سایت عبری «واللا» نیز گفت: ارتش اسرائیل مرحله دوم عملیات نظامی در جنین را آغاز کرده و در حال حمله به اهداف جدید در اردوگاه جنین است.

خبرگزاری شهاب نیز اعلام کرد که نظامیان رژیم اشغالگر لحظاتی قبل به شدت بیمارستان دولتی جنین را به گلوله بستند.

امروز در پی حملات هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی به اهدافی در اردوگاه جنین ستون دودی در منطقه به هوا برخاست. در حالی که عملیات در ساعات اولیه امروز وارد مرحله جدیدی شده، هزاران شهروند فلسطینی نیز برای فرار از آتش حملات اسرائیل که خانه‌هایشان را هدف قرار می‌دهد، منازلشان را ترک کرده‌اند.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد که حدود ۳۰۰۰ نفر از ساکنان، اردوگاه جنین را تخلیه کرده‌اند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که خودروهای نظامی اسرائیل با همراهی بلدوزر به سمت تعدادی از محورها در ورودی شرقی اردوگاه جنین در حال پیشروی هستند و به نظر می‌رسد این مقدمه‌ای برای عملیاتی کامل باشد.

علی السمودی، روزنامه نگار فلسطینی به الجزیره گفت: ارتش رژیم صهیونیستی نیروهای کمکی بیشتری را در طول شب از طریق شهر جنین به اردوگاه جنین فرستاد که نشان می‌دهد مقاومت مانع از ورود نیروهای اشغالگر به قلب اردوگاه شده است.

به موازات آن، مقاومت فلسطین به مقابله با حمله اسرائیل ادامه داده و تاکید کرد که این حمله باعث زخمی شدن تعدادی از سربازان اشغالگر شده است.

تیپ جنین بامداد امروز اعلام کرد که یک خودروی نظامی را با بمب «تامر» از پیش آماده شده هدف قرار داده و با کمین کردن برای نیروهای صهیونیستی با گلوله‌های مستقیم در محله الدمج آنها را هدف قرار داده است.

در تحولات ساعات گذشته، مقاومت متعهد شد که به عملیات گسترده‌ اسرائیل که برای اولین بار از سال ۲۰۰۲ علیه شهر جنین انجام شده پاسخ دهد و تاکید کرد که اگر اشغالگران به اردوگاه جنین هجوم ببرند، هزینه‌های غیرمنتظره‌ای را پرداخت خواهند کرد، در حالی که دولت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نیز پیش‌بینی می‌کند گروه‌های فلسطینی از نوار غزه موشک پرتاب کنند.

رسانه‌های اسرائیلی از زخمی شدن یک سرباز اسرائیلی در تبادل آتش در داخل اردوگاه خبر دادند، در حالی که رویترز تصویری از انتقال سربازان مجروح اسرائیلی با هلیکوپتر نظامی منتشر کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین تأیید کردند که در جریان کمین‌ها و حملات با بمب‌ها در جنین به سربازان اشغالگر خسارت وارد کرده‌اند.

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که ارتش ۱۵ حمله هوایی به مناطقی در جنین انجام داد و ده‌ها فلسطینی را دستگیر کرده است.

در عملیات گسترده نیروهای اسرائیلی علیه شهر و اردوگاه جنین تاکنون ۱۰ فلسطینی شهید و بیش از ۱۰۰ تن زخمی شده‌اند که حال بسیاری از آنها وخیم گزارش شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->