وزیر کار: یارانه ۷۵۰ هزار نفر از دهک‌های بالا قطع شده است (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده باش نیرو‌های امنیتی در پی کشف بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو اعمال تحریم‌های جدید خزانه‌داری آمریکا علیه ایران سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی ندارد آمریکا: دیپلماسی سازنده‌ای در قبال ایران داریم دوستان ایرانی من، شما تنها نیستید وزیر خزانه داری آمریکا: چین تحمل تعرفه‌ها را ندارد و به زودی توافق می‌کند! سودانی به پزشکیان برای امدادرسانی به بندرعباس اعلام آمادگی کرد بمباران استان الجوف یمن از سوی جنگنده‌های آمریکایی آیت‌الله علم‌الهدی: کارگر محور تولید و اولویت نخست در حل مشکل مسکن است آیت الله علم الهدی: مساجد نقشی بی بدیل در تربیت نیرو‌های انقلابی دارند رئیس‌جمهور چین به پزشکیان پیام داد سنایی: دستاوردهای پزشکیان از باکو، مصداق دیپلماسی عمومی دولت است ارتش پاکستان پهپاد هند را در مرز کشمیر سرنگون کرد وزیر امور خارجه انگلیس با همتای آمریکایی خود درباره ایران و اوکراین رایزنی کرد اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب مذاکرات احتمالی ایران و اروپا جمعه آغاز می‌شود «گورستان کودکان»، معنای جدید غزه از نظر یونیسف سفیر پاکستان در تهران با تخت‌روانچی دیدار کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز علاقه‌مندی نخست‌وزیر ارمنستان به بهبود روابط با ایران پیام توئیتری پزشکیان به علی‌اف وانگ‌یی و لاوروف درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند مجلس در مذاکرات ایران و آمریکا به حفظ قانون راهبردی لغو تحریم‌ها پایبند است رئیس‌جمهور ازبکستان در پیامی به پزشکیان با ملت ایران همدردی کرد دیه جان‌باختگان انفجار بندرعباس تا ۴۸ ساعت آینده پرداخت می‌شود اسلام‌آباد برای تشکیل کمیسیون حقیقت یاب در انتظار پاسخ دهلی است قالیباف: لفاظی‌های نتانیاهو برای تأثیرگذاری بر روند مذاکرات است | به هر تعرضی پاسخ می‌دهیم صحن علنی مجلس با دستور کار بررسی عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری آغاز شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دو روز از تجاوز اسرائیل به شهر و اردوگاه جنین گذشت

  • کد خبر: ۱۷۲۶۱۸
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
دو روز از تجاوز اسرائیل به شهر و اردوگاه جنین گذشت
تجاوزات رژیم صهیونیستی به شهر و اردوگاه جنین در کرانه باختری اشغالی همراه با اعزام نیروهای کمکی ارتش اشغالگر به آنجا و در حالی که گروه‌های مقاومت به دفع تجاوزات ادامه می‌دهند، وارد دومین روز خود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از الجزیره، حمله رژیم صهیونیستی به شهر جنین و اردوگاه آن در شمال کرانه باختری وارد دومین روز خود شد و اشغالگران بامداد امروز سه‌شنبه نیز با این اظهارات که عملیات تا زمان محقق شدن اهدافش ادامه می‌یاید، نیروهای کمکی بیشتری را در تلاش برای یورش به اردوگاه به کار گرفتند.

تیپ جنین وابسته به گردان‌های سرایا القدس امروز از سرنگونی یک پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

این تیپ اعلام کرد: نیروهای ما موفق به سرنگونی یک پهپاد اسرائیلی در آسمان اردوگاه جنین شدند و این چهارمین پهپاد دشمن است که از زمان آغاز تجاوز سرنگون می‌شود.

در همین راستا، رسانه‌های فلسطین اعلام کردند که رژیم صهیونیستی محله «عبدالله عزام» در داخل اردوگاه جنین را بمباران کرده است.

امیر بوخبوت، خبرنگار نظامی وب سایت عبری «واللا» نیز گفت: ارتش اسرائیل مرحله دوم عملیات نظامی در جنین را آغاز کرده و در حال حمله به اهداف جدید در اردوگاه جنین است.

خبرگزاری شهاب نیز اعلام کرد که نظامیان رژیم اشغالگر لحظاتی قبل به شدت بیمارستان دولتی جنین را به گلوله بستند.

امروز در پی حملات هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی به اهدافی در اردوگاه جنین ستون دودی در منطقه به هوا برخاست. در حالی که عملیات در ساعات اولیه امروز وارد مرحله جدیدی شده، هزاران شهروند فلسطینی نیز برای فرار از آتش حملات اسرائیل که خانه‌هایشان را هدف قرار می‌دهد، منازلشان را ترک کرده‌اند.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد که حدود ۳۰۰۰ نفر از ساکنان، اردوگاه جنین را تخلیه کرده‌اند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که خودروهای نظامی اسرائیل با همراهی بلدوزر به سمت تعدادی از محورها در ورودی شرقی اردوگاه جنین در حال پیشروی هستند و به نظر می‌رسد این مقدمه‌ای برای عملیاتی کامل باشد.

علی السمودی، روزنامه نگار فلسطینی به الجزیره گفت: ارتش رژیم صهیونیستی نیروهای کمکی بیشتری را در طول شب از طریق شهر جنین به اردوگاه جنین فرستاد که نشان می‌دهد مقاومت مانع از ورود نیروهای اشغالگر به قلب اردوگاه شده است.

به موازات آن، مقاومت فلسطین به مقابله با حمله اسرائیل ادامه داده و تاکید کرد که این حمله باعث زخمی شدن تعدادی از سربازان اشغالگر شده است.

تیپ جنین بامداد امروز اعلام کرد که یک خودروی نظامی را با بمب «تامر» از پیش آماده شده هدف قرار داده و با کمین کردن برای نیروهای صهیونیستی با گلوله‌های مستقیم در محله الدمج آنها را هدف قرار داده است.

در تحولات ساعات گذشته، مقاومت متعهد شد که به عملیات گسترده‌ اسرائیل که برای اولین بار از سال ۲۰۰۲ علیه شهر جنین انجام شده پاسخ دهد و تاکید کرد که اگر اشغالگران به اردوگاه جنین هجوم ببرند، هزینه‌های غیرمنتظره‌ای را پرداخت خواهند کرد، در حالی که دولت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نیز پیش‌بینی می‌کند گروه‌های فلسطینی از نوار غزه موشک پرتاب کنند.

رسانه‌های اسرائیلی از زخمی شدن یک سرباز اسرائیلی در تبادل آتش در داخل اردوگاه خبر دادند، در حالی که رویترز تصویری از انتقال سربازان مجروح اسرائیلی با هلیکوپتر نظامی منتشر کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین تأیید کردند که در جریان کمین‌ها و حملات با بمب‌ها در جنین به سربازان اشغالگر خسارت وارد کرده‌اند.

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که ارتش ۱۵ حمله هوایی به مناطقی در جنین انجام داد و ده‌ها فلسطینی را دستگیر کرده است.

در عملیات گسترده نیروهای اسرائیلی علیه شهر و اردوگاه جنین تاکنون ۱۰ فلسطینی شهید و بیش از ۱۰۰ تن زخمی شده‌اند که حال بسیاری از آنها وخیم گزارش شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->