آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بزرگترین بوستان شهری مشهد در اراضی پادگان لشکر ۷۷ ساخته می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۲۶۶۲
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
بزرگترین بوستان شهری مشهد در اراضی پادگان لشکر ۷۷ ساخته می‌شود
شهردار مشهدمقدس گفت: طی چند ماه آینده عملیات اجرایی احداث بزرگ‌ترین بوستان شهری در مشهد آغاز می‌شود.
آریا الوند
خبرنگار آریا الوند

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در حاشیه جلسه با مشاوران اجرای بوستان بزرگ جهانشهردر جمع خبرنگاران، افزود: یکی از پروژه‌های اصلی، مهم و کلان دوره ششم مدیریت شهری و شورای اسلامی، خروج پادگان از شهر بود که با همت مسئولان استانی، شهری، ملی و همکاری ویژه آستان قدس و ارتش جمهوری اسلامی محقق شد.

وی افزود: اقدامات اولیه در پادگان کام مردم را شیرین کرد و آنان نیز از این اتفاق راضی و قدردان همه افرادی هستند که در این راه گام برداشتند، این موضوع تاثیر مثبتی در روحیه مردم داشته است؛ بنده از همه عزیزانی که در این راه زحمات زیادی کشیده‌اند از جمله قوه‌قضاییه، استاندار و معاونین ایشان به صورت ویژه از آستان قدس و مدیران شهری تقدیر و تشکر می‌کنم.

شهردار مشهدمقدس تصریح کرد: در حال حاضر هم درخواست مردم این است تا پروژه به کاربری‌های اصلی که در این طرح دیده شده، تبدیل شود؛ بر همین اساس بزرگترین پارک شهری مشهد در دو طرف بزرگراه شهید سلیمانی به مساحت ١٣٠ هکتار احداث خواهد شد که شامل مجموعه‌های مختلفی خواهد بود.

قلندر شریف ادامه داد: براساس طرح‌های ارائه شده این دوبخش از طریق یک پل زیبا مانند پل طبیعت تهران به یکدیگر متصل خواهد شد.

وی ضمن اشاره به اینکه برای به نتیجه رسیدن این پروژه نیازمند پیگیری همکاران در حوزه‌های مختلف و مدیران شهری هستیم، گفت: جلسات مستمر به صورت هفتگی برای به نتیجه رساندن پروژه در شهرداری برگزار خواهد.

شهردار مشهدمقدس افزود: مشاوران طراحی این پارک‌ها در چهار فاز انتخاب شدند تا کار را به سرعت پیش ببرند و امیدوارم عملیات اجرایی این پروژه حداکثر در دو تا سه ماه آینده با انتخاب پیمانکار شروع و به صورت همزمان پیش برود تا بتوانیم در پایان سال آینده این مجموعه پارک‌ها را به بهره‌برداری برسانیم.

قلندرشریف در خصوص اعتبار این پروژه تصریح کرد: بخشی از اعتبارات مورد نیاز در بودجه لحاظ شده است و مابقی آن نیازمند همراهی مدیریت شهری و شورا است تا بتوانیم مجموعه تفریحی مناسبی را در اختیار مردم قرار دهیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->