شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود
سرخط خبرها

بزرگترین بوستان شهری مشهد در اراضی پادگان لشکر ۷۷ ساخته می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۲۶۶۲
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
بزرگترین بوستان شهری مشهد در اراضی پادگان لشکر ۷۷ ساخته می‌شود
شهردار مشهدمقدس گفت: طی چند ماه آینده عملیات اجرایی احداث بزرگ‌ترین بوستان شهری در مشهد آغاز می‌شود.
آریا الوند
خبرنگار آریا الوند

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در حاشیه جلسه با مشاوران اجرای بوستان بزرگ جهانشهردر جمع خبرنگاران، افزود: یکی از پروژه‌های اصلی، مهم و کلان دوره ششم مدیریت شهری و شورای اسلامی، خروج پادگان از شهر بود که با همت مسئولان استانی، شهری، ملی و همکاری ویژه آستان قدس و ارتش جمهوری اسلامی محقق شد.

وی افزود: اقدامات اولیه در پادگان کام مردم را شیرین کرد و آنان نیز از این اتفاق راضی و قدردان همه افرادی هستند که در این راه گام برداشتند، این موضوع تاثیر مثبتی در روحیه مردم داشته است؛ بنده از همه عزیزانی که در این راه زحمات زیادی کشیده‌اند از جمله قوه‌قضاییه، استاندار و معاونین ایشان به صورت ویژه از آستان قدس و مدیران شهری تقدیر و تشکر می‌کنم.

شهردار مشهدمقدس تصریح کرد: در حال حاضر هم درخواست مردم این است تا پروژه به کاربری‌های اصلی که در این طرح دیده شده، تبدیل شود؛ بر همین اساس بزرگترین پارک شهری مشهد در دو طرف بزرگراه شهید سلیمانی به مساحت ١٣٠ هکتار احداث خواهد شد که شامل مجموعه‌های مختلفی خواهد بود.

قلندر شریف ادامه داد: براساس طرح‌های ارائه شده این دوبخش از طریق یک پل زیبا مانند پل طبیعت تهران به یکدیگر متصل خواهد شد.

وی ضمن اشاره به اینکه برای به نتیجه رسیدن این پروژه نیازمند پیگیری همکاران در حوزه‌های مختلف و مدیران شهری هستیم، گفت: جلسات مستمر به صورت هفتگی برای به نتیجه رساندن پروژه در شهرداری برگزار خواهد.

شهردار مشهدمقدس افزود: مشاوران طراحی این پارک‌ها در چهار فاز انتخاب شدند تا کار را به سرعت پیش ببرند و امیدوارم عملیات اجرایی این پروژه حداکثر در دو تا سه ماه آینده با انتخاب پیمانکار شروع و به صورت همزمان پیش برود تا بتوانیم در پایان سال آینده این مجموعه پارک‌ها را به بهره‌برداری برسانیم.

قلندرشریف در خصوص اعتبار این پروژه تصریح کرد: بخشی از اعتبارات مورد نیاز در بودجه لحاظ شده است و مابقی آن نیازمند همراهی مدیریت شهری و شورا است تا بتوانیم مجموعه تفریحی مناسبی را در اختیار مردم قرار دهیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->