خرید و فروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح بازار سهام ریخت | علت سرخ‌پوشی امروز بورس چه بود؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) برای خرید عرضه اولیه «رپویا» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) چرا طلا امروز گران شد؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | پیش‌بینی روند صعودی قیمت طلا در ایران فوق‌العاده خاص کارمندان دولت ابلاغ شد، اما تصویب طرح ساماندهی کارگران چند سال به درازا کشید! قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در محدوده ۸۲ هزار تومان کشف ۴۰۰ کیلوگرم پوشاک مستعمل (تاناکورا) در مشهد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | استخراج بیت‌کوین سودآور شد اجرای مرحله سوم کالابرگ منتفی شد؟ بهترین راهکار برای رفع ناترازی انرژی در ایران مشخص شد رشد شدید قیمت طلا در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ سکه اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی در اوج چهار هفته گذشته آغاز پرداخت حقوق ۳ دستگاه دولتی براساس عملکرد قیمت امروز میوه و صیفی جات در تره بار مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | میوه‌های فصل در اوج گرانی رشد بی‌سابقه مصرف و افت تولید برقابی در کشور تنور داغ تورم نان | چرا یارانه‌های هنگفت و قیمت‌گذاری دستوری به مهار قیمت کالای‌اساسی منجر نشد؟ قیمت میوه از هفته آینده در مشهد کاهش می‌یابد تأثیر طرح چندنرخی‌شدن گازوئیل بر قیمت تمام‌شده کالاها | پس‌لرزه سوخت در بازار کالا‌ فائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است| ضرورت کمک فائو به تامین غذا در غزه مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | صعود همپای بازارهای جهانی ادامه دارد؟ صعود نرخ جهانی نفت و طلا در سایه التهابات سیاسی بین المللی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) معاون اول رئیس جمهور افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان را ابلاغ کرد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ضرورت تقویت همکاری کشور‌های عضو اکو در جهت رفاه مردم بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ فونیکس از ۲.۵ میلیارد هم فراتر رفت نگاهی به قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | عبور رانا از ۸۰۰ میلیون تومان عرضه اولیه «رپویا» در بازار فرابورس، فردا (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت‌گذاری دستوری به پایان می‌رسد؟
سرخط خبرها

آغاز به کار نمایشگاه بین‌المللی صنعت سنگ در مشهد (۱۳ تیر ۱۴۰۲) + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۲۷۱۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۷
آغاز به کار نمایشگاه بین‌المللی صنعت سنگ در مشهد (۱۳ تیر ۱۴۰۲) + فیلم
نمایشگاه سنگ آسیای میانه و دومین نمایشگاه بین‌المللی سنگ، عصر امروز سه شنبه با حضور فعالان این حوزه در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه وزیر کار کشور لبنان، استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد به همراه سایر مسوولان به ویژه در حوزه سنگ و معدن حضور داشتند.

معاون وزیر کار: وزارت کار در حال تجمیع ظرفیت‌های ملی برای اشتغال است

علیرضا عسگریان، معاون وزیر تعاون، کار و ورفاه اجتماعی امروز ۱۳ تیرماه در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه بین‌المللی سنگ مشهد در جمع خبرنگاران درباره برگزاری این نمایشگاه و معرفی پتانسیل‌های کشورمان اظهار کرد:وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان هماهنگ کننده در حال تجمیع ظرفیت‌های ملی برای اشتغال است. نمایشگاه‌ها باید چند رکن از جمله تنوع، نظم و معرفی مناسب توسط افراد را داشته باشند که دومین نمایشگاه بین‌المللی سنگ مشهد تمام این ویژگی‌ها را دارد.

وی با اشاره برگزاری نمایشگاه تخصصی ایران در لبنان در مهرماه افزود: سلسه نمایشگاه‌هایی در حال برگزاری است و این وظیفه اصلی ما است که ظرفیت‌های موجود در داخل کشورمان را به دیگران عرضه کنیم.

عسگریان با اشاره به حضور وزیر کار لبنان و بازدید آن از نمایشگاه بین‌المللی سنگ مشهد تصریح کرد: این نمایشگاه در نشان دادن ظرفیت‌های معدنی به خصوص در بخش ساختمان به خوبی عمل کرد. برگزاری نمایشگاه متناظر این نمایشگاه در لبنان معرفی ظرفیت‌ها را تکمیل می‌کند.

نمایشگاه اختصاصی ایران در لبنان یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های ایران در خارج از کشور خواهد بود

محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد مقدس نیز در حاشیه دومین نمایشگاه بین‌المللی سنگ مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نمایشگاه‌ها به عنوان تنها محلی است که تولیدکنندگان، عرضه‌کنندگان، مصرف‌کنندگان و تمام حوزه‌های مرتبط در یک صنعت جمع شده و محصولات خود را ارائه می‌کنند. امروز صنایع سنگ ایران در نمایشگاه بین‌المللی مشهد جمع شده و توانمندی‌های خود را ارائه کرده‌اند.

وی افزود: استقبال از این نمایشگاه بالا بوده و از تمام مصرف‌کنندگان صنایع سنگ برای حضور در آن دعوت می‌کنم. تعامل مناسبی بین خریداران، تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان در این نمایشگاه شکل گرفته است.

شهردار مشهد تصریح کرد: شهرداری مشهد و نماینده ما شرکت نمایشگاه بین‌المللی مشهد، نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در لبنان را اوایل مهرماه سال جاری برگزار خواهد کرد و کلیه صنایع کشور محصولات خود را در این نمایشگاه ارائه خواهند داد.

قلندر شریف ادامه داد: نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در لبنان یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های ایران در خارج از کشور خواهد بود و از تمامی صنعتگران و تولیدکنندگان جهت شرکت در این نمایشگاه دعوت می‌کنم.

وزیر کار لبنان: نمایشگاه سنگ مشهد، دلیلی بر غلبه بر تحریم‌های ظالمانه است

مصطفی بیرم، وزیر کار کشور لبنان در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه بین‌المللی سنگ مشهد در جمع خبرنگاران درباره برگزاری این‌ نمایشگاه‌ و معرفی پتانسیل‌های کشورمان اظهار کرد: این نمایشگاه دلیلی بر پیشرفت زنده بودن ایران و غلبه بر تحریم‌های ظالمانه است. 

وی افزود: قطعا برگزاری این نوع نمایشگاه‌ها بر روابط دو کشور ایران و لبنان تاثیر خواهد گذاشت. لبنان منطقه بسیار استراتژیک بوده و کشوری است در حوزه ترانزیت بین‌المللی فعال است و می‌تواند خدمات بزرگی ارائه کند.

وزیر کار لبنان با اشاره به اینکه فرصت را غنمیت شمرده و از مسئولان و برگزار کنندگان نمایشگاه‌های بزرگ می‌خواهم که شبیه این نوع نمایشگاه را در لبنان برگزار کنند، تصریح کرد: به نظر بنده وقتی فعالان اقتصادی لبنان ببیند که چنین نمایشگاهی با چنین کیفیتی برگزار می‌شود، قطعا در این صنعت ورود کرده که تاثیر زیادی بر صنعت لبنان خواهد گذاشت.

بیرم افزود: ایران محصولات بسیار زیبا و با کیفیتی دارد که نیازمند بازاریابی است. افزایش روابط موجب بازاریابی بیشتر و معرفی محصولات خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->