تعامل گسترده مدیریت شهری مشهد با شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور | ۶۰۷ ایده نو برای پیشرفت شهر در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد عنوان شد؛ پروژه‌های شهری با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسند توانمندسازی بیش از ۷۷ هزار شهروند در شش‌ماهه نخست امسال به وسیله آموزش‌های تخصصی فرهنگسرا‌های سطح شهر مشهد وزیر آموزش و پرورش: تأسیس بیش از ۸۵۰ مرکز هنرستان در دستور کار است اخطار برای همه مشهدی‌ها | هوای امروز شهر برای تمام گروه‌ها آلوده و خطرناک است (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است مشهد، پیشتاز در استفاده از آسفالت پلیمری در کلان‌شهر‌های کشور امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم
سرخط خبرها

معاون استاندار نجف: شهرداری‌ مشهد در ایام اربعین در زمینه‌ فنی‌مهندسی به نجف کمک کند

  • کد خبر: ۱۷۲۹۹۸
  • ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
معاون استاندار نجف: شهرداری‌ مشهد در ایام اربعین در زمینه‌ فنی‌مهندسی به نجف کمک کند
معاون استاندار نجف با اشاره به توانمندی و ظرفیت‌های شهرداری مشهد در حوزه‌های مختلف گفت: خواستار همکاری شهرداری‌های مشهد و نجف در اربعین و استفاده از تجربیات فنی و مهندسی به‌ویژه در حوزه نوسازی و رفت وروب بافت پیرامونی حرم مطهر امام رضا(ع) هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشم الکرعابی در نشست مشترک با شهردار مشهد، افزود: خوشحالیم که ارتباط بسیار خوب، دوستانه و برادرانه‌ای میان ملت ایران و عراق و به‌ویژه مردم مشهد و نجف وجود دارد.

وی اضافه کرد: ارتباط خوب روحی میان دو ملت ایران و عراق و ازجمله مشهد و نجف را می‌توانیم به‌وضوح ببینیم و جز این نیست که امام حسین (ع) ما را زیر پرچم خود جمع کرده و همکاری همه‌جانبه‌ای را شکل داده است.



معاون استاندار نجف تصریح کرد: در جلسات دوجانبه‌ای که تاکنون داشته‌ایم گفتگو‌ها برای همکاری شهرداری‌های مشهد و نجف انجام‌شده است و دراین میان انگیزه خالصانه شهرداری مشهد در میان سایر شهرداری‌ها جهت خدمت‌رسانی به زائران امیرالمؤمنین (ع) را شاهد هستیم که این موضوع حسن نیت دوستان ما را در شهرداری مشهد نشان می‌دهد.

هاشم الکرعابی بابیان اینکه معتقدیم تفاوتی میان مسئولان مشهد و نجف وجود ندارد، اظهار کرد:، زیرا همه ما خادم هستیم و در راه خدمت‌رسانی به زائران امیرالمؤمنین (ع) تلاش می‌کنیم.

وی ادامه داد: جلساتی در چهارچوب همکاری جهت خدمات‌رسانی مناسب به زائران امیرالمؤمنین (ع) در ایام اربعین از بدو ورود تا خروج زائران از شهر نجف برگزار و برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده است.

معاون استاندار نجف گفت:، اما اکنون جادارد در کنار صحبت در خصوص زیارت اربعین به بحث نوسازی و ساماندهی بافت پیرامونی حرم مطهر امیرالمؤمنین علی (ع) هم اشاره کنیم.

هاشم الکرعابی با اشاره به تجربیات خوب شهرداری مشهد در حوزه‌های خدمات شهری و فنی و مهندسی نیز افزود: اکنون در زیر مجموعه شهرداری نجف منطقه‌ای ویژه بافت پیرامونی حرم مطهر امیرالمؤمنین علی (ع) ایجاد شده است که تمایل داریم از تجربیات شهرداری مشهد در حوزه ساماندهی و رفت‌وروب بافت پیرامون حرم مطهر امام رضا (ع) استفاده نماییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->